Бял списък за гр. Пловдив

• 2 776 330
  • 13 407
  •   2
Отговори
# 5 745
Детски пулмолог, освен д-р Шмилев? Че той е със странно работно време.
др.Пердикацева
http://www.doctorbg.com/active_doctor.php?id=427

Още един глас за доктор Пердикацева. Спаси малката ми дъщеря, беше със серия тежки бронхити. След проведеното лечение забравихме за проблеми с дишането.

# 5 746

Чочкова горещо не препоръчвам, измисли несъществуващи проблеми при едното ми дете и ни създаде големи главоболия, това с цел да се проведат последващи прегледи при нея Rolling Eyes
А, кой е лекарят, който установи, че проблемите не съществуват? Очевидно по-добър от Чочкова... Нека да го имаме в белия списък.

За детски не знам, обаче и за възрастни не съм открила добър кардиолог в Пловдив.
Дай им само да изписват лекарства и толкова! Naughty
Пипи, ти поне ще ме разбереш. Знаеш, че имам аблация. Peace

# 5 747
Слагам в белия списък д-р Асенов  Peace човек и УНГ специалист

# 5 748

Чочкова горещо не препоръчвам, измисли несъществуващи проблеми при едното ми дете и ни създаде големи главоболия, това с цел да се проведат последващи прегледи при нея Rolling Eyes
А, кой е лекарят, който установи, че проблемите не съществуват? Очевидно по-добър от Чочкова... Нека да го имаме в белия списък.

За детски не знам, обаче и за възрастни не съм открила добър кардиолог в Пловдив.
Дай им само да изписват лекарства и толкова! Naughty
Пипи, ти поне ще ме разбереш. Знаеш, че имам аблация. Peace
  Hug Hug Аз в Пловдих съм ходила два пъти на кардиолог и повече се отказах. В Пловдив ритмолози няма - това е моето заключение. Добре, че от 2011 насам не ми се е налагало. Детето си също бих водила при Велковски или Маринов, който я е гледал пренатално, но за сега слава Богу нямаме сериозни проблеми и си спестяваме ходенето до София, като посещаваме Чочкова.

# 5 749
  • Пловдив
Пипи, ти си ме изпреварила, Д-р. Велковски, за него става дума, но не е за този списък за жалост, че не е от Пловдив, човекът най-скромно се втрещи от измислиците на Чочкова, ама докато си дочакаме часът при него, ми побеля косата, добре поне, че се оказа, че няма нищо вярно в думите и Rolling Eyes

# 5 750
Хубаво е да се търсят две мнения, а на Д-р Велковски наистина може да се има доверие.Аз лично също съм минавала преглед при него и не бих се поколебала ако имаме нужда от по-сериозна консултация да заведа детето си при него. За съжаление се чака доста. От Маринов също съм с отлични впечатления, но нека не забравяме, че те са лекари от НКБ и няма как да не са перфектни в областта си.

# 5 751
  • Пловдив
Да, така е, за жалост останаха много малко читавите специалисти. За Пловдив според мен важи с пълна сила. А, това, че тези лекари са от НКБ, не оправдава некомпетентността или алчността на Чочкова, която не смея да нарека лекар. От друга страна, не може за всичко да се тича до Сф., дано и в Пловдив се намират повече истински лекари Rolling Eyes

# 5 752
  • Пловдив
Много е писано,но...Моля за препоръка за добър невролог за възрастен.Проблемът е изтръпване на ръцете...
Преди години ходи ММ при др.Бумбалов.Знам,че мн. се чака при него.

# 5 753
  • Пловдив
Мистик, д-р Мильотев.  Peace

# 5 754
  • Пловдив
Мистик, д-р Мильотев.  Peace
М дааа...тъкмо за него чета.А в МЦ Кичук Париж ли работи Rolling Eyes Май там приема с направления.

# 5 755
  • Пловдив
Там, да. Другото му работно място е МБАЛ Пловдив, но там преглежда по изключение.

# 5 756
Много е писано,но...Моля за препоръка за добър невролог за възрастен.Проблемът е изтръпване на ръцете...
Преди години ходи ММ при др.Бумбалов.Знам,че мн. се чака при него.
д-р Милвена Коева https://zdravenspravochnik.com/%D0%B4-%D1%80-%D0%BC%D0%B8%D0%BB% … 0%BB%D0%BE%D0%B3/

# 5 757
Може ли да препоръчате добър дерматолог? Става въпрос за бенка.

# 5 758
КристалнаК за педиатър д-р Янко Трифонов,не е в Дкц, но е близо.Много внимтелен и отзивчив.

# 5 759
  • Пловдив
КристалнаК за педиатър д-р Янко Трифонов,не е в Дкц, но е близо.Много внимтелен и отзивчив.

Благодаря, Листопад.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт