Бял списък за гр. Пловдив

• 2 811 898
  • 13 612
  •   2
Отговори
# 5 895
Мileva93,моята дъщеря много боледува от гърло,и прави ларингити.Сега сме в Трявна на физиотерапия на сливиците и гърлото,плюс разходки в гората.Надявам се да пребори боледуването.Пробвайте,сега е сезонът на цъфтеж на боровете и може да се възползвате.

# 5 896
  • Pl?ven
listopad,благодаря за съвета,ще опитаме,но предвид състоянието й за момента ще крепим положението до септември,защото дъщеря ми прави кашлица със спазми до посиняване (няма астма,правихме изследване) и просто от най малкото настиване или вирус,при нас дтава страшно. Но дане разводнявам темата повече. Simple Smile

# 5 897
Искам да похваля няколко истински специалисти.
Доктор Петрова-пулмолог,работи в Св.Георги на Пещерско,Доктор Чолак -уникален лекар също пулмолог в св Георги Hug bouquet

# 5 898
Здравейте, търся добър ендокринилог в Пловдив, бихте ли ми препоръчали специалист.

# 5 899
  • Пловдив
Здравейте, търся добър ендокринилог в Пловдив, бихте ли ми препоръчали специалист.
Др.Троев,ВМИ на бул.В Априлов.

# 5 900
Др.Троев,ВМИ на бул.В Априлов.
За този лекар ми излиза , че е по рехабилитацията.

# 5 901
  • Euskal Herria
Доктор Христо Георгиев, кабинетът му е срещу Военна болница.

# 5 902
  • Карлово/ Пловдив

Д-р Павел Станечев - ВМИ И Каридат
Доц. Владева - Каспела
Д-р Троев - Вми и МЦ Хрискомед

# 5 903
+1  Peace

# 5 904

Д-р Павел Станечев - ВМИ И Каридат
Доц. Владева - Каспела
Д-р Троев - Вми и МЦ Хрискомед

Троев вече е само във ВМИ. Препоръчвам него и Мечкаров.

# 5 905
  • Пловдив
+1  Peace

И от мен глас за д-р Георгиев Peace

# 5 906
Ще сменям ЛЛ! Търся препоръки за някой свестен, работещ в Тракия.

# 5 907
Аз също, няма значение от район

# 5 908
Здравейте, търся акушер-генеколог, който да следи бременността ми и да работи със ЗК, в Тракия, или г/д в този район. Да не е в ДКЦ 5.

# 5 909
Здравейте, търся акушер-генеколог, който да следи бременността ми и да работи със ЗК, в Тракия, или г/д в този район. Да не е в ДКЦ 5.
Д-р Василева в ДиМед.

Общи условия

Активация на акаунт