Бял списък за гр. Пловдив

• 2 792 195
  • 13 507
  •   8
Отговори
# 6 285
Еми, как си?

# 6 286
Докси, благодаря за имената, но не мога да пътувам. Спрях се на д-р Василева и ще споделя впечатления след 10.12. Ако се наложи да я сменя поне ще знам към кого да се обърна.

# 6 287
Някакви отзиви за д-р Петров, УНГ? За преглед на възрастен.

# 6 288
  • Карлово/ Пловдив
Някакви отзиви за д-р Петров, УНГ? За преглед на възрастен.

Д-р Христо Петров, който има кабинет, до Сточна гара, на Булеварда, е един от най-добрите специалисти по уши-нос и гърло, без значение за възрастен или за дете става въпрос, при него винаги има много хора.

# 6 289
# 6 290
  • тук-там
Здравейте.
Мнения за д-р Боянов - гастроентеролог? - Пълмед.

# 6 291
Здравейте.

Много добри - от братовчедка ми. Peace

# 6 292
  • Пловдив
Гастроентеролог - д-р Дафина Ганева. По -подробен преглед в живота ми никой не ми е правил. Изслушва без да те прекъсва, записва всичко, задава доуточняващи въпроси.

# 6 293
+ 1 за Ганева  Peace

Уравновесена, спокойна жена, много ми допада. А и прегледа наистина е адски подробен, както би трябвало да бъде навсякъде.

# 6 294
Здравейте.

[/quote

Здравейте!Майка ми е негов пациент.
Мога да кажа,че е добър специалист ,обръща внимание,обяснява и не претупва прегледа.Винаги когато е имало нужда и тя му е звъняла по телефона е отговарял или ако в момента не може да вдигне след това връща обаждане 

# 6 295
Гастроентеролог - д-р Дафина Ганева. По -подробен преглед в живота ми никой не ми е правил. Изслушва без да те прекъсва, записва всичко, задава доуточняващи въпроси.

Здравей,dazel.
Къде преглежда д-р Ганева?

# 6 296
  • Пловдив
Д-р Ганева преглежда в една нова кооперация отстрани на II ДКЦ. Работи и с направления. Телефони има в интернет. Звъните по различно време през деня докато сестрата вдигне телефона. Няма да се свържете от първия път.

# 6 297
Здравейте!  Моля за мнение за д-р Цветелина Анева невролог от Пловдив или друг добър невролог?

# 6 298
  • Карлово/ Пловдив
Гастроентеролог
Д-р Александър Петров - Умбал " Св. Георги "
Д-р Станчев - Каспела
Д-р Саватинова - Умбал Пловдив - бивша окръжна болница
Д-р Ганева - в близост до ДКЦ 2
Поздрави!

# 6 299
  • Пловдив
Момичета,някой да е чувал нещо за др.Садъков,невролог...?

Общи условия

Активация на акаунт