Бял списък за гр. Пловдив

• 2 792 195
  • 13 507
  •   13
Отговори
# 6 270
А мнения за д-р Дончев? АГ е в мед.център "ДИМЕД",Тракия.Записала съм час за петък,тъй като при д-р Мария Василева (за която прочетох добри отзиви) беше заета до 15.12,а аз видях две чертички вчера и бързо ми трябва специалист за преглед.Благодаря предварително. Simple Smile 
Не мога да кажа нищо за д-р Дончев,  но за д-р Василева имам отрицателно мнение.  Тя държи щом тя ти води бременността и да раждаш задължително в Хирургиите на Пещерско шосе,  където работи, което за мен си е чиста дискриминация и незачитане на мнението на бременната .  Така че си помисли и къде ще раждаш. Освен това винаги пред кабинета й се чака по 2- 3 часа.

Оооо не знаех за тези условия..в Хирургийте няма да родя за нищо на света.Работих там близо две години ( не като мед.лице а в кафето вътре),но знам каква мизерия е .. има добри специалисти,но сестри,санитарки и прочие са пълна скръб(може би има изключения,но са малко) ! За раждане все още не съм решила къде.Първа бременност ми е ,още съм малко шашната Relaxed . От това което прочетох като мнения тук има добри отзиви за Торакс,Окръжна болница..Селената е малко на 50/50 доволни и недоволни,та незнам и аз все още..Само се моля да не ме стресират още повече ,като дойде времето за  раждане Simple Smile
Просто ако си избрала д-р Василева,    й кажи,  че не си решила къде ще раждаш.  Аз я смених с друга лекарка и смятам да раждам в Селена.

# 6 271
  • Карлово/ Пловдив
Здравейте, моля за препоръка за добър невролог и ревматолог в Пловдив, без значение дали е по здравна каса или не.

Добър ревматолог Д-р Лина Стоянова - вътрешни болести и ревматология в Умбал " Каспела " Ревматологията на 6-ти етаж в блок 2, има и частен кабинет - работи по Каса и Платено.
Добър невролог Д-р Иво Мильотев - директор на Умбал " Пловдив - бивша окръжна болница, има и частен кабинет.

# 6 272
  • Карлово/ Пловдив
Някой има ли мнение за някой от изброените ендокринолози: Веска Ватева, Станимира Станчева-Василева, Анилена Шикерова, В. Мечкаров? Всички работят в Асеновград,но за лекарите тамняма отделна тема.

Аз мога да ти препоръчам - Д-р Павел Станчев - в ендокринологията на Умбал " Св. Георги " Пловдив, на Васил Априлов 15 А, също работи и в Мбал " Св. Каридад" - работи по каса и платен прием.
Други варианти са ти доцент Митков, ако не се лъжа вече в Пълмед, преди беше в Св. Георги.
И Проф. Орбецова, която още си е в Умбал " Св. Георги"
Доцент Владева - Умбал " Каспела " клиника по ендокринология блок 2.

# 6 273
  • Карлово/ Пловдив
Координати на Доц. Мариела Генева - Попова, къде преглежда?

Доц. Генева - вътрешни болести и ревматология, приема пациенти в Мбал " Тримонциум " Пловдив, където е завеждащ на клиниката по вътрешни болести - ревматология. В интернет, можеш да видиш и координати, а всеки месец, в определени дни, тя приема и пациенти безплатно.
Поздрави!

# 6 274
  • Карлово/ Пловдив
     За миомни образувания с кой лекар бихте препоръчали да се направи консултация?
Д-р Амалиеви - баща и син!

# 6 275
  • Карлово/ Пловдив
Здравейте, може ли да ми препоръчате добър кардиолог. Благодаря предварително.

Д-р Жени Минева - Умбал " Св. Георги " Пловдив - клиника по кардиология
Д-р Димо Василев от същата клиника има и частен кабинет
Д-р Димитър Карастанев - от същата клиника, приема и в ДКЦ 2 Пловдив
Д-р Слънкова - Каспела и Пълмед.

# 6 276
Кардиолог - Др Болгурова, Пълмед.

# 6 277
  • Пловдив
     За миомни образувания с кой лекар бихте препоръчали да се направи консултация?
Д-р Амалиеви - баща и син!

Амалиеви правят само коремни операции, което е крайно неприемливо предвид това, че аз съм правила лапароскопска интервенция през 2007 година, а вече сме 2017. Много са назад в това отношение. Лапароскопската миомектомия и кистектомия, вече са стандарт. Дори с лимфна дисекция, ако се налага, при миомектомията.

# 6 278
Дазел, извинявай, но не си права. Тази седмица лежах в Селена и Амалиев баща направи лапаро на жената, която беше с мен в стая Peace Беше извадил яйчник, а при необходимост и по-далеч щеше да стигне.

# 6 279
  • Пловдив
Радвам се да го чуя. Селена явно им влияе добре. Grinning Там почти не се оперира на отворен корем. Това е много положително и полезно.

# 6 280
Дазел, по някога направо ме изумяваш с категоричността си.... Лапароскопските операции са по- щядящи, но не всякога са най- доброто решение и не опират нещата до модерна и  немодерна медицина, а до обективно състояние на пациента. В Селена все още правят и отворени( на мен лично така ми направиха хистеректомията там, не защото доктора ми не може или не иска, а защото се налагаше). И да- добре работят, имат добър екип и  условия, но нека не отричаме наличието и на други добри специалисти и  клиники.
За миоми, знам че  Крумов е добър специалист. Но, аз лично колкото пъти съм се опитвала да запазя час при него, все съм не съм успявала...Или не вдига никой телефона или няма часове. И не работи със ЗК, доколкото знам.

# 6 281
  • Пловдив
Категорична съм по отношение на себе си. Киста, миома и матка няма да позволя да ми махнат по друг начин. Особено ако не става въпрос за злокочествено заболяване. При напреднал стадий на последното и при препоръка на лекар, но не на всики лекар, ще си разрежа корема. В противен случай, да, абсолютно категорична съм.

# 6 282
  • Пловдив
Айде сега...ако миомата е с големина на бебешка главичка как ще стане лапароскопски?

# 6 283
То и с отворени операции пак има рискове.
Всичко е до късмет.
Аз щях да умра от един прост апандисит, с отворена операция.
След 45 дни получих сраствания и последва втора, много тежка операция. Tired

# 6 284
  • Пловдив
Айде сега...ако миомата е с големина на бебешка главичка как ще стане лапароскопски?

Става. Не размерът, а вида и разположението са по-съществения фактор.
Именно срастванията са най-съществения недостатък и страничен ефект при отворения корем. Работи се на голяма площ, засягат се съседни органи.

Общи условия

Активация на акаунт