Бял списък за гр. Пловдив

• 2 864 254
  • 13 836
  •   2
Отговори
# 6 705
Пррди няколко години бях при д-р Гогова в ДКЦ- то на Събота пазара.
Много услужлива и в кондиция, няма ама сега, ама после. Много пациенти има обаче, всеки път чаках по час и отгоре и това ме отказа.

# 6 706
Пррди няколко години бях при д-р Гогова в ДКЦ- то на Събота пазара.
Много услужлива и в кондиция, няма ама сега, ама после. Много пациенти има обаче, всеки път чаках по час и отгоре и това ме отказа.
А не работи ли с часове ?
Склонна съм да почакам 30-40 мин всичко се случва нали, но над час и мен не ме устройва

# 6 707
И с часове да е, все тая. Започват разправий със стоте бабички, които са дошли преди теб, стават и застават точно пред вратата, за да влязат те, а не ти...изнервящо си е.

# 6 708
Е такова чудо категорично не искам...
Искам да и звънна, че ми трябва направление за АГ примерно и само да мина да го взема
Или ми трябва болничен от еди кога до еди кога си и да мина само да го взема
Не останаха ли такива джи пи та.... далеч съм от идеята че може да ме лекува..

# 6 709
Д-р Дипчикова работи със ЗК. В кабинетите на "Кичево" и срещу Захарна Фабрика понякога се чака, но в кабинета в Тракия/ МЦ" Димед", до Триумфа/ няма наплив и всичко става бързо. Аз лично съм доволна и от лечението и от отношението/ пациенти сме цялото семейство от 12 години/. Не ни е отказвала направления/ имала съм период в който потребявах ужасно много, но със съдействие от нейна страна всичко приключи по най- добрия възможен начин/.

# 6 710
А Дипчикова не е само педиатър, а работи и като джи пи за възрастни ли ?

# 6 711
Да. Има доста възрастни пациенти. Освен нея в кабинетите работят и сина и дъщеря й. Млади са, но доста се стараят.

# 6 712
Да. Има доста възрастни пациенти. Освен нея в кабинетите работят и сина и дъщеря й. Млади са, но доста се стараят.
Много благодаря Simple Smile

# 6 713
За нефролог - Каспела. Като име се препоръчва Д-р Ерканян.
Аз съм за д р Ерканян и доц. Кумчев. Работят в екип и са страхотни и много всеотдайни. Дори в почивните си дни посещават пациентите си. Просто са прекрасни и много земни хора. Разбират си от работата. Ако искате тел мога да дам на лични

# 6 714
Пречоръчайте ми добър специалист УНГ, става дума за хроничен проблем с лигавицата на носа на мъж, а не за дете.

# 6 715
  • Пловдив
Пречоръчайте ми добър специалист УНГ, става дума за хроничен проблем с лигавицата на носа на мъж, а не за дете.

Д-р Калина Маджарова работи в хирургиите на Пещерска на шести етаж.

# 6 716
Д-р Бойко Димов

# 6 717
Д-р Арнаудова
http://www.arnaudova-ung.eu/contact.html

# 6 718
Здравейте,
Изчетох тук коментарите за проф.Павлов, макар че са стари  и смятам да го посетя. Може ли информация все още ли работи в Св.Георги и някой може ли да ми каже работното му  време и телефон за записване на час. Благодаря предварително за съдействието! Simple Smile

# 6 719
V.H, професора не е ли пенсионер вече? Нека docsi се включи, той ще знае със сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт