Бял списък за гр. Пловдив

• 2 863 067
  • 13 823
  •   3
Отговори
# 6 765
  • Пловдив
Моля препоръчайте ми добър ендокринолог, който да работи със здравна каса. Става въпрос за хиперфункция на щитовидната. Четох темата и се насочих към д-р Нончев, но не разбрах дали работи със ЗК.

Аз мога да препоръчам Д-р Виденова . Страхотен професионалист,обяснява всичко и има страхотно отношение

# 6 766
  • Близко съм
Здравейте, бих искала да ми препоръчате добър съдов хирург, става въпрос  за потъмнели синьо-лилави нокти на краката.

# 6 767
Здравейте, бих искала да ми препоръчате добър съдов хирург, става въпрос  за потъмнели синьо-лилави нокти на краката.
Д-р В. Бацелов, Хирургиите на Пещерско.

# 6 768
  • Близко съм

Рбатоли ли с направление, да знам дали да взимам? И някакви координати?

# 6 769
Здравейте, бих искала да ми препоръчате добър съдов хирург, става въпрос  за потъмнели синьо-лилави нокти на краката.

Рбатоли ли с направление, да знам дали да взимам? И някакви координати?

До колкото знам работи само в клиниката по съдова хирургия. Обади се е питай. Координати   ТУК

# 6 770
Здравейте! Аз съм бременна и живот и здраве ще ни трябва добър педиатър,които работи със здравна каса в кючук париж. Моля ви дайте ми съвет! Живея в района на училище ,,Константин Кирил Философ,,(бившето Васил Коларов),но и събота пазара не е мн.далеч.

# 6 771
Моят ЛЛ е в ДКЦ-то , което е до вас, записах и бебето при него и съм много доволна. Сестра ми процедираше така също. Казва се Николай Димов, но и ти трябва да си му пациентка, за да може да запише бебчето.
Иначе Червенкова, кабинетът ѝ е на Чорлу. Нямам лични впечатления обаче, приятелка е доволна.

# 6 772
  • Пловдив
Няма изискване майката и детето да имат един и същ личен лекар.Моя и на детето са различни.

# 6 773
Ами така ми каза едно момиче от форума, което беше отишло да запише бебето си при него. Ако е невярна информацията, извинявам се.

# 6 774
  • Пловдив
Така е, няма такова изискване.
Може лекарят за свое удобство да не приема за пациенти деца, чиито майки не са при него, но големият ми син също е при лекар, от който аз се отписах, преди да го запиша него.

# 6 775
Добър кардиолог да препоръчате? С каса без каса все тая. Трябва да ида възможно най-скоро.

# 6 776
Добър кардиолог да препоръчате? С каса без каса все тая. Трябва да ида възможно най-скоро.
Джей, нямам личен опит, но хвалят д-р Чаталбашева във ФиХелт. На бул. България, срещу пожарната.

# 6 777
  • Пловдив

http://avicena.myplovdiv.com
 др Тонев,

# 6 778
  • Карлово/ Пловдив
Здравейте.
Нужни са ми мнения за д-р Борислав Калнев, неврохирург.
На майка ми и се налага операция, при която ще и поставят импланти на мястото на дисковете между прешлените (обяснявам го много лаишки, но медицински не мога). Засега той ще прави операцията и ми се иска да събера допълнителни впечатления.

Препоръчвам като вариант и д-р Атанас Даварски - от клиниката по неврохирургия.

# 6 779
  • Карлово/ Пловдив
Здравейте, може ли да ми препоръчате добър невролог?
Имам проблеми с гръбнака и искам становище дали мога да родя нормално.
Благодаря предварително.

Д-р Иво Мильотев много добър невролог.

Общи условия

Активация на акаунт