Бял списък за гр. Пловдив

• 2 858 320
  • 13 797
  •   3
Отговори
# 6 960
  • Пловдив
Здравейте! Не знам дали въпросът ми става и за тази тема. Питах и в друга тема специална за педиатри, но в тази списват много повече хора. Извинявам се, ако въпросът ми не е за тук.
Бременна съм в 30 г.с. и вече трябва да се ориентирам за педиатър. От ж.к. "Тракия" съм и предпочитам лекаря да е в същия квартал. Имате ли мнения за следните доктори, или да препоръчате някой друг:
- д-р Адриана Чешмеджиева - работи в ДКЦ 5
- д-р Светла Дюлгерова - работи в ДКЦ 5
- д-р Мария Драгиева - работи в ДКЦ 5
- д-р Маргарита Каменичкова - работи в МЦ "Димед"
- д-р Ориета Каменова - работи в МЦ "Козма и Дамян"
Благодаря предварително на всички отзовали се!

# 6 961
  • Близко съм
Здравейте, ще ми препоръчатели мамолог в Пловдив за профилактичен преглед. Предпочитам в частен кабинет, моля за телефон и адрес, и евентуално някакви цени за прегледа.
[/quote

Бих препоръчала Румен Христов, само че аз ходя в ДКЦ-ТО не знам дали има частен кабинет, изключително съм доволна , внимателен и  спокоен човек. Ако желаеш ще ти дам номера му.

# 6 962
"За" д-р Христов и аз. В ДКЦ-то може и платено. Мисля, че само там работи, не съм засичала другаде името му. Но трябва човек да се въоръжи с търпение, защото много се чака, може и половин ден да отиде.

# 6 963
Някой да има актуален телефон на д-р Ваня Балева - онколожката?
Този, който имам 0887943756, явно е закрит.

# 6 964
  • Пловдив
"За" д-р Христов и аз. В ДКЦ-то може и платено. Мисля, че само там работи, не съм засичала другаде името му. Но трябва човек да се въоръжи с търпение, защото много се чака, може и половин ден да отиде.
Аз съм го посещавала, наистина е много любезен, спокоен и добър като специалист. Отказах се от прегледите при него именно заради това ненормално чакане, не мога да си обясня защо не го направят по-цивилизовано със записване на час.
Мога да препоръчам Алтай Косев в Пълмед. Там поне има запис на часове, които горе долу се спазват.

# 6 965
Не знаех, че д-р А. Косев вече е в Пълмед. Преди беше в ДКЦ 2. Последно майка ми беше на ехограф при него преди 4 месеца в ДКЦ-то.

# 6 966
Не знаех, че д-р А. Косев вече е в Пълмед. Преди беше в ДКЦ 2. Последно майка ми беше на ехограф при него преди 4 месеца в ДКЦ-то.
Последно, когато гледах графика му имаше прием само в сряда от 8-10 часа. Това беше в края на зимата. Сега незнам дали има промяна.

# 6 967
Аз съм го посещавала, наистина е много любезен, спокоен и добър като специалист. Отказах се от прегледите при него именно заради това ненормално чакане, не мога да си обясня защо не го направят по-цивилизовано със записване на час.
Мога да препоръчам Алтай Косев в Пълмед. Там поне има запис на часове, които горе долу се спазват.
Предполагам заради това, че се изчакват снимките от мамографа и отново пациентките влизат, за да им коментира резултатите. Оттам се получава някакво забавяне. 

# 6 968
Може ли препоръка за коремен хирург?
Мнение за тези от Еврохоспитал?

# 6 969
За профилактичен преглед при д-р Бабаков, колко се заплаща  newsm78

# 6 970
Може ли препоръка за коремен хирург?
Мнение за тези от Еврохоспитал?

В Еврохоспитал оперираха майка ми от апандисит. Д-р Атанасов.

# 6 971
  • Карлово/ Пловдив
Д-р Христов и д-р Косев са в ДКЦ 2 на ресторант " Стадиона" като д-р Косев определени дни приема и в ДКЦ " Пълмед "

# 6 972
  • Балчик
Здравейте , моля за препоръки за лекар - ортопед , сина ми след падане си поряза дълбоко ръката , с направление е от личен лекар. Благодаря !

# 6 973
Ортопед д-р Георги Петров Каспела

# 6 974
Кой детски гастроентеролог бихте препоръчали?

Общи условия

Активация на акаунт