Бял списък за гр. Пловдив

• 2 775 811
  • 13 407
  •   3
Отговори
# 7 095
Здравейте,търся детски очен лекар.

Д-р Томова в Луксор

# 7 096
Здравейте! Търся мнения за д-р Лидия Цветкова и д-р Елена Виденова.

# 7 097
Дерматолог да препоръчате?
Доктор Лукова няма да работи 1 година, замества я Мулетарова но нищо не ми говори. Детето има сериозен проблем с брадавици. Горени са над 7-8 пъти и нищо.

# 7 098
При доктор Мулетарова съм била преди години. За акне, екземи, херпеси при възрастни става, но не бих завела бебе/дете при нея. За брадавици, бенки и т.н. насочва към Сурлекова, а при нея пари да ви дават не ходете.

# 7 099
  • Карлово/ Пловдив
    Здравейте момичета, аз бях пуснала тема,но никои не пише и реших и тук да попитам.Трябва ми добър алерголог в пловдив може да се каже спешно.Препоръчайте ми някой.Благодаря предварително🌻

Д-р Велчо Велев не работи с здравна каса, ако искаш координати  на лично.

# 7 100
      Здравейте момичета, аз бях пуснала тема,но никои не пише и реших и тук да попитам.Трябва ми добър алерголог в пловдив може да се каже спешно.Препоръчайте ми някой.Благодаря предварително🌻

Д-р Велчо Велев не работи с здравна каса, ако искаш координати  на лично.
      Много ти благодаря за отговора.

# 7 101
      Аз съм много доволна от кожен лекар д-р Мулетарова, и е в час с най-новите лекарства постоянно.

# 7 102
      Герда, в Гугъл ми излиза, че работи в Пълмед, а предполагам, че другото място е кожния диспансер, защото излиза адрес ул. Даме Груев. Тя маха ли папиломи с електрокоагулация?

# 7 103
      С електрокоагулация работи д-р Ана Иванова в Медикус Алфа

# 7 104
      Здравейте! Препоръчайте ми онкогениколози в Пловдив?

# 7 105
      Д-р Мулетарова ппеди работеже в Кожния, сега е в Пълмед. Имам й телефона.

# 7 106

др.Христамян,работи в онкодиспансера,много съм  доволна от него

# 7 107
      Христамян лежи на стара слава и вече работи през пръсти.От онкодиспансера е изгонен още миналата година и сега е в Парк хоспитал.Аз се оперирах при него и съжалявам много.Пълна безотговорност ,незаинтересованост и безхаберие.

# 7 108
      Д-р Росен Петров

# 7 109
      • Пловдив
      Какво правят онкогинеколозите, което другите не могат. При преглед имам предвид. За операция хич не ми дреме онко ли е или не, техниката му на работа ми е важна.

Общи условия

Активация на акаунт