Бял списък за гр. Пловдив

• 2 775 442
  • 13 407
  •   4
Отговори
# 7 125
Здравейте! Търся мнение за д-р Васил Павлов уролог от Окръжна болница.

# 7 126
Здравейте,  търся си нов личен лекар ,за предпочитане в Кършака, Гагарин или около централната част. Моля ви,  препоръчайте ми някой адекватен, който да може и да излекува нещо, не само да раздава направления и болнични

# 7 127
Моля не се обръщайте към  Д-р Златка Димитрова - кардиолог в ДКЦ "Св.Георги" Пловдив
Скрит текст:
за консултации и лечение!! Отидох с направление и оплаквания, че вдигам кръвно, имам сърцебиене, задух.  След като ми измери кръвното /което при нея се оказа нормално/ ме посъветва да си сменя апарата, който ползвам в къщи. Изписа ми конкор. С две думи да пия по половин таблетка вечер или по една или половин сутрин, половин вечер... нямам думи. Отпрати ме при джипито да ми направи кръвни изследвания, захар, холистерол. Отидох уж за вторичен преглед след 20-на дни. Същото: апарата в къщи бил неточен, да внимавам колко солено ям и разни такива. Попитах други изследвания не се ли правят? На моята възраст - 52 г и щом имам оплаквания. Отговорът беше Не - щом кръвното ми е нормално да си ходя. С две думи: НЕ се доверявайте на този СПЕЦИАЛИСТ. Това отношение е меко казано несериозно !!

Аз ходя от 4 години при нея и съм възхитена от компетентността ѝ! bouquet
Никой друг кардиолог не се е отнасял сериозно към проблема ми, по простата причина, че изобщо не са наясно с новите технологии и особено с електрофизиологията.
Винаги ми прави не само ЕКГ, а и ехо, също и за холтер само при нея ходя. Изследвания ми пуска винаги веднъж годишно.
Всички други кардиолози в Пловдив са ми връчвали рецепта и толкова. А тя търпеливо настояваше да се въздържам от лекарства.

Не приемам изобщо за вярно написаното в този коментар.

# 7 128
  • Карлово/ Пловдив
Може ли мнения и координати на д-р Пенев, ревматолог? Благодаря!
Д-р Лина Стоянова - Краева - Умбал " Каспела " и Частен кабинет.
Доц. Мариела Генева - Мбал " Тримонциум " и Умбал " Св. Георги " клиника по ревматология - началник клиника.
Проф. Мария Панчовска - частен кабинет и някоя от Пловдивските болници.
Д-р Юли Спасов - ДКЦ 5 - ТРАКИЯ и МБАЛ " Еврохоспитал "
Избери между тях.

# 7 129
  • Карлово/ Пловдив
Някой да препоръча добър детски хомеопат или бахов терапевт?

veni_sm, тази тема е бял списък, а не черен.

Д-р Пенка Дамянова - Педиатър и Клиничен хомеопат,ОПЛ  работи в МЦ " Хипоталамус " в Рилон център на Ул" Константин Величков 2 "

# 7 130
  • до едно тепе
Някой да препоръча добър детски хомеопат или бахов терапевт?

veni_sm, тази тема е бял списък, а не черен.

Д-р Пенка Дамянова - Педиатър и Клиничен хомеопат,ОПЛ  работи в МЦ " Хипоталамус " в Рилон център на Ул" Константин Величков 2 "

Да, хомеопат е, но напоследък зябелязвам, че сякаш се въздържа да изписва хомеопатични препарати. Преди го правеше по- често. Може би защото дъщеря ми беше с АБКМ, а повечето съдържат лактоза, но определено това са ми наблюденията. Иначе е страхотен лекар.

# 7 131
  • Пловдив
Др Паница, съдов хирург.

# 7 132
Здравейте , моля за препоръки за добър кинезитерапевт в Пловдив или околността . Извините , ако не пиша на правилното място .

# 7 133
Доц. Мошеков,,, свети георги,, детски хирург

# 7 134
Също така Николай Цонев, детски гастроентеролог и педиатър, благодарение на него открихме проблемаи(пилорна стеноза) и се справихме навреме

# 7 135
Здравейте Ирина, доц. Мошеков, относно операция ли сте доволна

# 7 136
Трябва да заведем бебето на ортопед, на 1 месец е. Към кой да се насочим? Арнаудов има часове чак за края на месеца, за Димов в Димед може ли отзиви да ми дадете?

Идея си нямам от ортопеди и то за бебе.

# 7 137
  • Пловдив
Водих бебето на профилактичен преглед при Димов този месец. Възрастен лекар, явно опитен, и ми се видя и симпатичен.

# 7 138
Имам нужда от съвет. Много харесвам педиатърката, при която са децата ми в момента. Не бърза с антибиотици, не казва да се дава вода на бебе, не дава акъл за махане на нощно кърмене, НО не дава направления. С недоносено бебе съм и трябва да минем през още доста прегледи, а ми омръзна да плащам като поп навсякъде. С 300 зора съм измолила направления за ПКК, очен и ортопед. Всички лекари ли да такива ?

# 7 139
Моля, за координати  на доктор Орбецова  Hug

Общи условия

Активация на акаунт