Бял списък за гр. Пловдив

• 2 863 617
  • 13 825
  •   1
Отговори
# 8 265
  • до едно тепе
Ботушанов също гледа на ехо щитовидната.

# 8 266
Здравейте и за много години!!!
Днес д-р Мильотев ми пусна молба до Здравна каса за ЯМР на глава.
Аз не знам дали ще издържа психически да чакам това време и затова искам да ви питам къде мога да отида на частно и каква е цената, ако някой е посещавал?

# 8 267
Изчакай, не е малка сумата, около 300 лв.
В окръжна болница има добър ЯМР.

# 8 268
Много е, но искам да приключи вече всичко.
А как става, обаждам се на регистратура и записвам час или..?
Толкова ме е яд, че не погледнах какво съмнение е написал на листите, които трябваше да дам на регистратурата.. няма и как да разбера предполагам. Едва ли ако им звънна ще се занимават с мен, пък той нищо не ми каза.

# 8 269
Много е, но искам да приключи вече всичко.
А как става, обаждам се на регистратура и записвам час или..?
Толкова ме е яд, че не погледнах какво съмнение е написал на листите, които трябваше да дам на регистратурата.. няма и как да разбера предполагам. Едва ли ако им звънна ще се занимават с мен, пък той нищо не ми каза.
Едвали ще чакаш повече от 1 месец.Не чети какво е написал ,понякога пишат по-сериозни диагнози за да бъде одобрено от Здраваната каса по-бързо.Ако все пак не ти се чака може да отидеш в лаборатория Русев.Имат лаборатории на няколко места в града. Обаждаш се и си записваш час за ЯМР.

# 8 270
Вече го направих. 300 лв струва, дадоха ми час за утре.
Жената беше много мила, пита ме какви са оплакванията, отдели ми 5 минути на телефона.
Стискайте палци! Аз си пожелавам на себе си и на всички вас, новата година да ни донесе здраве.

# 8 271
Успех ти пожелавам и дано се отхвърлят лошите диагнози! Hug

# 8 272
Здравейте! Аз приключих с изследването и искам да похваля всички от лаборатория Русев в Окръжна болница. Всички са мили, предразполагащи и ми издадоха резултатите за няма и час, докато на повечето хора казваха 3 часа или в понеделник. Може би, защото си платих, а не бях с направление, не знам.

Търсих актуални теми за разчитане на ЯМР, но не открих. Слава Богу нямам туморни формации, но имам 11 точковидни хиперсигнални лезии, при които не се наблюдава локуси на демиелинизация.
Ще напиша само заключението, ако някой може да ми преведе с прости думи, ще съм благодарна.

Микроваскуларна енцефалопатия. Смутен кръвоток във вертебалните артерии. Съдово-нервен конфликт в дясно. Изгладена шийна лордоза и спондилоза.
На 25 години съм.. не съм ли млада за спондилоза, до колкото прочетох е дегенеративно и нелечимо износване на шийните прешлени. Това ще ме инвалидизира ли?

# 8 273
Момичета, препоръчайте ми специалист за фетална морфология, моят АГ ми препоръчва др. Даскалов, но за него няма много добри отзиви.

# 8 274
Браво, water_nymph! Радвам се за теб! Hug
И аз съм доволна от този ЯМР, при мен беше на кръста.

За резултата - самата спондилоза няма да те инвалидизира, но може да имаш световъртежи, болки и изтръпвания от нея. При теб сигурно са някакви шипчета, всеки има такива, не знам от каква възраст се образуват. Дали си млада за тях. Седнала ли работиш? Докато се наместват, много болят. Мен ме беше схванал вратът, внезапно, почти 2 години, накрая ме отпусна, но зор беше.
Тези лезии не знам къде са и дали са проблем, точковидни, значи много малки. Дано са безобидни. Peace

# 8 275
Момичета, препоръчайте ми специалист за фетална морфология, моят АГ ми препоръчва др. Даскалов, но за него няма много добри отзиви.
Троянчев. Има кабинет на центъра. И при Даскалов в Селена съм ходила, също съм доволна, но все пак предпочитам Троянчев.

# 8 276
Д-р Стоилов.Има сайт с цени и информация,може да запазиш час и от сайта,но по-добре по телефона.Спазва часовете.

# 8 277
Момичета, препоръчайте ми зъболекар за премахване на зъбен камък в Пловдив, тъй като не съм от града.
По възможност дайте цена на услугата, ако сте запознати или сте посещавали предложения доктор.
Благодаря ви много предварително.

# 8 278
Ние ходим при д-р Калъчев, кабинетът му се намира точно срещу МОЛ Пловдив. Приятелят ми си маха зъбен камък скоро и дори му го направи безплатно, понеже и двамата сме му редовни пациенти. Иначе е около 40лв.

# 8 279
Аз също съм правила фетална при Троянчев, но в бургаския му кабинет. Като цяло бях доволна, единствено ми стана неприятно, че си вдига телефона, за да запазва часове по време на самия преглед.

Общи условия

Активация на акаунт