Бял списък за гр. Пловдив

• 2 829 173
  • 13 653
  •   5
Отговори
# 8 475
До х-л Санкт Петербург, в МЦ Хипократ-Н, преглежда д-р Емил Спасов, който също е добър лекар, но е хематолог за възрастни.

# 8 476
Здравейте, търся добър детски психолог - за дете в първи клас с трудности в училище.

# 8 477

между другото някой да има телефон за връзка с проф. Дечев - от няколко дни звъня в кабинета и никой не вдига  Rolling Eyes
Открихте ли тел? Аз намирам в гугъл един. Въобще има ли частни приеми?

# 8 478
Търся хематолог за възрастен. Прегледах последните няколко страници, но ако може да ме насочите, ще бъда благодарна.

# 8 479
Две мнения по-горе съм писала за добър хематолог за възрастни. Д-р Кирова също е добра.

# 8 480
  • Близко съм
Търся хематолог за възрастен. Прегледах последните няколко страници, но ако може да ме насочите, ще бъда благодарна.

Тони, напред ако не се лъжа бях чела че  си писала за вигантол, откъде го закупи аз търся и няма и няма......

# 8 481

Тони, напред ако не се лъжа бях чела че  си писала за вигантол, откъде го закупи аз търся и няма и няма......
В момента пак го няма никъде. За съжаление, преди две седмици прозвъних всички възможни аптеки в града - няма и няма. Все се надявах някъде да е изостанало нещо...

# 8 482
И ние търсихме вигантол, навсякъде. Навсякъде ни предлагаха Джеймисън. В крайна сметка взехме калцихол, но той е с по-малка концентрация на витамина.

# 8 483
Две мнения по-горе съм писала за добър хематолог за възрастни. Д-р Кирова също е добра.
Благодаря. Запазих час при д-р Чинчев, за д-р Спасов единствената възможност беше за събота, търсих за следващите ден-два, защото пациентът не е от Пловдив и много се отлага във времето прегледа.
Знаех, че имаше споделено мнение за хематолог, търсих обаче доста назад в темата.
Благодаря още веднъж.

# 8 484
Как да нямат? Най-тънкия. Преди 4 години ми е правена хистероскопия, от д-р Крумов, без упойка, защото не се откри полип. Тръгнах си след 1 час.
Глас за д-р Крумов, прави ми конизация без проблем мина и упойка и всичко.

# 8 485
Тони, д-р Кирова с две ръце.

# 8 486
Благодаря, Дева, но най-ранния час е на 04.03. при д-р Кирова. Наистина, не знам дали сме направили добър избор. Но не искаме да отлагаме. Стойностите на хемоглобина са под 80… другите показатели и те не са ок.

# 8 487
Да, тя каза, че февруари няма да е на работа.
Стискам палци!

# 8 488
Вигантола много често го спират и после пак го пускат, нямам представа защо. Аз си купих преди един месец и мисля, че навсякъде имаше. Преди няколко месеца пак така го бяха спрели и после пак го пуснаха.

И аз мисля за записвам час скоро за д-р Кирова. Много хубави отзиви чета за нея. Миналата година си записах час, но не можах да дочакам цял месец за прегледа и го отмених. За д-р Балтов също съм чела хубави отзиви.

# 8 489
Тони, д-р Кирова с две ръце.
Дева, а дали имаш координати и ако може инфо колко струва прегледът при нея? Hug

Общи условия

Активация на акаунт