Бял списък за гр. Пловдив

• 2 828 916
  • 13 653
  •   8
Отговори
# 8 580
  • Точно където трябва
Bloody_Marry, не е в Пловдив зъболекарката, при която ходех. Последно тук ходех в Диамант дент. Не мога да кажа, че не съм доволна. Но там други неща ме дразнят. И на база какво определяте доволни ли сте. Откакто са ми лекували зъб не съм имала проблем, значи съм доволна.

# 8 581
Няма изискване да се препоръчват евтини специалисти. Дали е евтино или скъпо всеки преценява според джоба си, пък и според проблема си. Благодаря на Bloody_Marry за споделената изчерпателна информация!

# 8 582
  • до едно тепе

Препоръчително е да се подменят през 5 години горе долу.
Имам металокерамични коронки от 20 години. Най-новите са ми над 10 годишни.  Никой не е настоявал да ги подменям.На какъв период ще се сменят е абсолютно индивидуално-зависи какво е състоянието на венците. Ако се отдръпват, коронкките каквито и да са се подменят, ако няма отдръпване и оголване на венците няма нужда да се сменят.

# 8 583
И на мен първата металокерамика ми е от 22 години.
Защо да се подменят, ако са си добре? Излишни пари.

# 8 584
  • Точно където трябва
Аз, с риск да досадя, пак ще питам за кожен. Бяхме при Костов, поредния кортикостероид и всичко изчезна за нула време. Постепенно разреждахме, общо месец. Отидохме пак, каза пак да започнем по, често, че почна да се проявява и на друго място. В момента, в който съвсем намалим мазането и положението е същото. Сега се чудя пак при него ли да отида или друг да търся. Не искам кортикостероиди, но всеки казва, че без тях няма да стане. Ама и с тях не става. Искам трайно лечение, не мазане до безкрай. Ако се свържа с Лукова през приложението има ли възможност да опиша подробно проблема?
И при проблем с често уриниране уролог ли да търся или нефролог? И ще помоля за добър детски специалист.

Последна редакция: вт, 21 апр 2020, 14:36 от elliee

# 8 585
Ако се свържа с Лукова през приложението има ли възможност да опиша подробно проблема?
Да, има възможност да опишеш проблема, да качиш снимки, да се проведе видеовръзка.

# 8 586
  • Близко съм
Много се извинявам,но как се свързвате с Лукова?! Става въпрос за себореен дерматит обхванал  вече и веждите,  преди години и аз бях при Костов и бях на кортикост. но след 5г проблема се завърна. Казаха ми и за Матева или Матеева май беше  не помня

# 8 587
  • Точно където трябва
Чрез приложението Healee. Но аз лично не съм, по- назад някой беше описал подробно.

# 8 588
  • Пловдив
Аз, с риск да досадя, пак ще питам за кожен. ...... Не искам кортикостероиди, но всеки казва, че без тях няма да стане... Искам трайно лечение, не мазане до безкрай......
И при проблем с често уриниране уролог ли да търся или нефролог? И ще помоля за добър детски специалист.
Ориентирах се по този Ви пост, ще се опитам да бъда полезна.
Добър кожен лекар в Пловдив е трудно. Повечето дават мазила, кортикостероиди и пр., които обикновено не решават проблем, а го прикриват за известно време. После избива другаде и така - до безкрай. Постът ми ще стане дълъг и обяснителен, ако искате - на лични.
Д-р Ели Дякова ми помогна преди години, даде ми много добри съвети (при алергия - да се самонаблюдавам и да стоя далече от хапчета и мазила, при гъбички - с изследване назначи правилен антибиотик, който излекува проблема). Вече е пенсионер, но мисля, че все още работи в частния си кабинет, на Сахат тепе.
Приличен съвет по кожен проблем съм получавала от д-р Ваня Матева, има я в нета, в Смирненски, в началото беше.
Ако имате търпение и самодисциплина - препоръчвам книгата "Лечебният глад" на Лидия Ковачева, аз съм излекувала алергия преди 25 год, с няколко гладувания, приятелка - псориазис. Има много инфо, мисля, че и тук по групите може да намерите.
Ако под "детски специалист" имате предвид "педиатър", най-горещо препоръчвам д-р Величка Герджикова! Децата ни само тя ги лекува! Изключителна е и като професионалист, и като човек! Има частна практика в клиниката в СПС, дава дежурства и в Торакс.
Преди да я "намерим", сменихме 5 ЛЛ на децата,   но от 7 години само при нея! Освен това е хомеопат и не раздава антибиотици за щяло и нещяло.
Успех!
П.С. Преди години ходехме при д-р Василка Юрукова, лекуваше децата, но от пациенти съм чувала, че е много добра в кожните проблеми. Трудно се запазва час при нея, но доколкото знам, след първия преглед, и тя работи и дистанционно.

Последна редакция: чт, 23 апр 2020, 08:09 от Bloody_Marry

# 8 589
  • Точно където трябва
Благодаря Ви! Отворена съм и към хомеопатия, само ми е чудно как ще се случат множеството ограничения на малко дете.

# 8 590
  • Пловдив
Благодаря Ви! Отворена съм и към хомеопатия, само ми е чудно как ще се случат множеството ограничения на малко дете.
Преди години имаше изключително изчерпателен форум с огромно количество теми  и информация за хомеопатични лечения и случаи, беше в подфорум на предаването „Часът на мама”, д-р Атанас Михайлов участваше и даваше съвети. Майки споделяха опит и как се случва при тях лечението. Не знам защо, но преди време всичко изчезна... Мисълта ми е, че там имаше случаи на съвсем малки деца (4-5 годишни), които успешно спазваха режима за прочистване.
Моите деца са лекувани почти единствено с хомеопатия и бабини рецепти. Разбира се, всяко дете е различно, и консултация с лекар винаги е задължителна.
Редактирах си горния пост, че в бързината вчера нещо бях объркала.

# 8 591
Препоръки за добър кардиохирург,за операция.

# 8 592
Търся служебен контакт на съдов хирург Яне Захариев. Някакъв на който няма да вдигне сестрата. Както и мнение за него, понеже ми е препоръчан Simple Smile

# 8 593
Търся служебен контакт на съдов хирург Яне Захариев. Някакъв на който няма да вдигне сестрата. Както и мнение за него, понеже ми е препоръчан Simple Smile
Скрит текст:
Работи в Димед. На мобилния, би трябвало да се свържете.

# 8 594

Ако не го откриете горещо препоръчвам д-р Красимир Вакрилов. Доцент д-р Драго Желев, той е началник на отделението по съдова хирургия УМБАЛ *Свети Георги*. Не са комерсиални, дори да се наложи да платите преглед, струва си. Д-р Желев е вселена от знания.

Общи условия

Активация на акаунт