Бял списък за гр. Пловдив

• 2 792 258
  • 13 507
  •   1
Отговори
# 8 940
  • малкия йеросалим
Моля за мнение за д-р Ставрев-ортопед.Търся лекар за второ мнение за дете с "птичи гърди"

# 8 941
Моля за мнение за д-р Ставрев-ортопед.Търся лекар за второ мнение за дете с "птичи гърди"
Моето мнение е да потърсите второ мнение. След преглед искаше направо да оставам в болницата за операция, която в последствие се оказа, че можеше да ме направи инвалид.

# 8 942
  • Пловдив
Даже не искам да споделям мнението си за д-р Ставрев. Ние бяхме много доволни от ортопедите в Каспела - Генов, Кръстев и Петров. За съжаление не знам дали се занимават с деца и с конкретния проблем.

# 8 943
Даже не искам да споделям мнението си за д-р Ставрев. Ние бяхме много доволни от ортопедите в Каспела - Генов, Кръстев и Петров. За съжаление не знам дали се занимават с деца и с конкретния проблем.

Аз пък не останах доволна от тях, правиха ми операция на ръката и направо щях да "се родя", по техни думи, е да, ама не, вече 1г. и 6м. съм още по зле, почти нищо не мога да правя с ръката и доста често изпускам всичко.

# 8 944
  • Пловдив
Скрит текст:

Аз пък не останах доволна от тях, правиха ми операция на ръката и направо щях да "се родя", по техни думи, е да, ама не, вече 1г. и 6м. съм още по зле, почти нищо не мога да правя с ръката и доста често изпускам всичко.
Съжалявам за това. По принцип всеки ортопед се е специализирал в определена област и те са в долни крайници наистина. Д-р Генов смяна на тазобедрени стави, д-р Петров - колене. Бях свидетел на изключително бързо възстановяване при оперирани. На колежка оперираха ръката (беше счупена), тя бе доволна, но пак ще кажа - те са най-добри в това, което по-горе написах. Аз затова и в отговора изрично казах, че не знам дали се занимават с конретния проблем.
За ръка, конкретно китка - две колежки се оперираха при д-р Токмакова и сега нямат проблем.

# 8 945
Като пообиколила доста ортопеди в Пловдив, мога да ви препоръчам да идете в Горна баня.

# 8 946
Някой има ли отзиви за проф. Ставрев - ортопед и завеждащ ортопедия в хирургиите на Пещерско шосе Пловдив? Касае се за смяна на тазобедрена става.

# 8 947
Точно него обсъждаме на същата страница.

# 8 948
  • Пловдив
Препоръчайте ми гинеколог, който да разбира и от хормонално лечение. Става въпрос за проблеми със щитовидната жлеза, поликистозни яйчници и следствието от тези двете цикъл, който ми идва всяка седмица

# 8 949
Здравейте! Моля да препоръчате добър онко - гастроентеролог

# 8 950
Здравейте,може ли препоръка за пулмолог,УНГ за дете на 2г,също и педиатър без значение частен или не.Детето за 5 месеца прави 3 бронхита.

Последна редакция: нд, 25 окт 2020, 17:44 от Ан3л

# 8 951
Здравейте,може ли препоръка за пулмолог,УНГ за дете на 2г,също и педиатър без значение частен или не.Детето за 5 месеца прави 3 бронхита.

Проф. Шмилев, Д-р Кетев, Д-р Миленков

# 8 952
Дъщеря ми се беше завъртяла в този омагьосан кръг, за шест месеца - пет бронхита. Д-р Пердикацева, пулмолог и педиатър, я измъкна от този омагьосан кръг. Въпреки, че почти година я лекува, все едно е с астма, детето ми от тогава, до ден днешен (станаха вече шест години) проблем с гърдите повече не е имала.

За УНГ се доверявам на д-р Арнаудова.

# 8 953

За педиатър-пулмолог бих препоръчала д-р Мирослава Червенкова, работа със здравна каса, кабинетът й се намира в Кючук Париж. Водя дъщеря ми при нея откакто е родена, страхотен човек и лекар.

# 8 954
  • Пловдив

За педиатър-пулмолог бих препоръчала д-р Мирослава Червенкова, работа със здравна каса, кабинетът й се намира в Кючук Париж. Водя дъщеря ми при нея откакто е родена, страхотен човек и лекар.
м не...за мен е точно обратното. Преди години искаше да диспансеризира сина ми с астма. Нямаше изобщо такава диагноза.

Общи условия

Активация на акаунт