Бял списък за гр. Пловдив

• 2 828 319
  • 13 653
  •   5
Отговори
# 9 255
Здравейте, личния лекар на децата ми се пенсионира. Може ли препоръка за такъв, в района на уч. Димитър Талев в Кичука.

# 9 256
Здравейте!Трябва ми хематолог за възрастни,препоръчаха ми доктор Василка Кирова ,но разбрах,че е в болнични.Други предложения?

# 9 257
  • Пловдив
Д-р Емил Спасов.

# 9 258
Предложете добър хирург лапараскооски за жлъчка?

# 9 259
  • Пловдив
Д-р Белев, Еврохоспитал. Проф. Димов, Каспела.

# 9 260
Предложете добър хирург лапараскооски за жлъчка?
д-р Васил Горанов- Пълмед

# 9 261
Един глас и от мен за хирургичното отделение на Еврохоспитал. Не само ортопедите им са добри.

# 9 262
Здравейте, личния лекар на децата ми се пенсионира. Може ли препоръка за такъв, в района на уч. Димитър Талев в Кичука.

Д-р Бранимир Белишки в ДКЦ Кичук Париж, но не знам дали приема нови пациенти.

# 9 263
  • Пловдив
Моля за отзиви за дрАлексавдър Станчев.100лв.консултация това не е ли прекалено.
Този доктор за дискови хернии ли е и подобни? Ако е той, моите колежки са много доволни от него. Когато имат проблем с кръста ходят при него и ги вдига на крака, а буквално не могат да станат от леглото и да дойдат на работа. Последно знам, че през 2018г взимаше по 40 лв. Не съм го посещавала.

# 9 264

Благодаря! Ще проверя.
А със записване на часове ли работи, чака ли се много пред кабинета му? При досегашната лекарка на децата беше пълен хаос.

# 9 265
Моля за отзиви за дрАлексавдър Станчев.100лв.консултация това не е ли прекалено.

Къде работи?

# 9 266
Мнения за доктор Васил Мечкаров- ендокринолог ?
Ние сме много доволни от него за нас е No1 макарче разкарвахме доста ендокринолози,но Мечкаров е за нас много добър.Горещо препоръчвам

# 9 267
Мнения за доктор Васил Мечкаров- ендокринолог ?
От старата школа е, аз го уважавам много и ценя мнението му. Майка ми му е пациент от много време. В крак с новостите и няма да ви подведе в лечението.

Clo, малко ме обърка мнението ти-хем от стара школа, хем в крак с новостите.

# 9 268

Благодаря! Ще проверя.
А със записване на часове ли работи, чака ли се много пред кабинета му? При досегашната лекарка на децата беше пълен хаос.

Доктор Белишки не е педиатър, но има страшно много деца при него , включително и моето . Не работи с часове , не се чака много пред кабинета и винаги си вдига телефона. При най-малки съмнения винаг дава направление за специалист, а понякога и за двама едновременно.

# 9 269
Скрит текст:

Благодаря! Ще проверя.
Доктор Белишки не е педиатър, но има страшно много деца при него , включително и моето . Не работи с часове , не се чака много пред кабинета и винаги си вдига телефона. При най-малки съмнения винаг дава направление за специалист, а понякога и за двама едновременно.
Много благодаря! Дано да приема нови пациенти!

Общи условия

Активация на акаунт