Бял списък за гр. Пловдив

• 2 791 000
  • 13 496
  •   3
Отговори
# 9 750
  • Балчик
Здравейте пловдивчани, търся добър хематолог от града ви, благодаря за всяко мнение.

# 9 751
Търся мнение з специалист в пловдив някой да даде насока
За онкодерматолог съм доволна от д-р Веселина Йорданова. Работи в МЦ "Хипократ" и онкодиспансера. Била съм при нея на прегледа, след което тя ме насочи към хирург.

# 9 752
А към кой хирург те насочи, защото аз по скоро мисля че съм за хирург. Бях на две мнения От хирурзи , но търся специалист в тази област

# 9 753
А към кой хирург те насочи, защото аз по скоро мисля че съм за хирург. Бях на две мнения От хирурзи , но търся специалист в тази област
Д-р Цанко Костадинов. Тогава работеше в болница Света Каридат (преди 5 години). Доколкото знам обаче той е хирург, но не е със специалност онко. Моята свекърва е премахвала кожно образувание при д-р Парашкев Цветков. След това ходи да се консултира с него за моя случай. Той работи в онкодиспансера. Ако решите, може да се обадите на регистратурата и да попитате дали ще може да ви приеме

# 9 754
Здравейте!

Бихте ли ми препоръчали добър детски уролог или хирург за забелване?

Благодаря предварително!

# 9 755
Даже не искам да споделям мнението си за д-р Ставрев.

Аз пък ще споделя мнението си за Д-р Владимир Ставрев и ще го обоснова. Наскоро той направи на съпруга ми криоаблация на гръбначен нерв. Не само направи процедурата със съвершено, но ни обясни внимателно защо това е най-добрият вариант, и какво следва. Това отношение намали силно стреса ни. Ползвала съм медицински услуги в Щатите, Франция и Белгия и мога да кажа че работата на Д-р Ставрев е възможно най-добрата: от диагностика до изпълнение.

# 9 756
  • Пловдив
Даже не искам да споделям мнението си за д-р Ставрев.

Аз пък ще споделя мнението си за Д-р Владимир Ставрев и ще го обоснова. Наскоро той направи на съпруга ми криоаблация на гръбначен нерв. Не само направи процедурата със съвершено, но ни обясни внимателно защо това е най-добрият вариант, и какво следва. Това отношение намали силно стреса ни. Ползвала съм медицински услуги в Щатите, Франция и Белгия и мога да кажа че работата на Д-р Ставрев е възможно най-добрата: от диагностика до изпълнение.
Радвам се, че сте доволни. Наистина. Все още не искам да споделям колко далеч от реалния проблем бе неговата диагноза, точно от уважение към това, че все пак на други хора е помогнал. Написах го за да имат едно наум пациентите и да търсят и второ мнение.

# 9 757
Не се записвайте в център БРОД при доктор Форева, който се намира в гранда.
Изключително пренебрежително отношение. Не си вдига телефона, но иначе звъннете ли на рецепция веднага Ви свързват с нея. Много груба рецепциониска. Държат се арогантно. Постоянно Ви прехвърлят от една на друга, като футболна топка.
Отказват издаването на направление от всякакъв вид. Готови са и гинекологичен преглед да направят за да не Ви издадат независимо от оплакванията.
Бяха ми изписали грешен антибиотик, който само доведе до усложнения, сумати пари дадох за частен специалист.
Играят го екип, а всъщност има пълна липса на делегираност.
За корона вирус докторката изписва аспирин, а говорите ли с нейна колежка, вече не лекували с аспирин и антибиотик корона.
Нещо не са наясно една с друга или ръководителя си прави едно, а другите друго. Много нагло говорят и арогантно. После очаквайте и адекватно лечение.
Никаква заинтересованост към пациента. Моля Ви не правете тази грешка да се записвате там. Моля Ви!!!!

Направих ужасната грешка, да се запиша с детето ми там... нямам търпение да се махнем час по скоро.

Моля Ви дайте съвет за добър личен лекар и за възрастни и за деца, който работи със здравната каса в района на Каменица, Христо Ботев, понеделник пазара, общо взето широк център. Сърцат и добър лекар! Благодаря Ви!

# 9 758
Здравейте!

Бихте ли ми препоръчали добър детски уролог или хирург за забелване?

Благодаря предварително!

Здравейте,

Препоръчвам Ви доктор Николай Гечев - нефролог и педиатър, той забели пишлето на сина ми. Бях свършила работата на половина.
Мисля, че е много добър човек и професионалист.

# 9 759
Здравейте, може ли да ми препоръчате АГ за наблюдение на рискова бременност?

# 9 760
  • Пловдив
При др Гечев сме ходили за друго, но определено е много съвестен лекар.

# 9 761
Значи сте доволна от доктор Парашкев Цветков, понеже проблем за койот ми трябва добър хирург е за мъж на който мастното
Образувание е на тилната част на главата му и се притеснява понеже е доста деликатно мястото а образуванието не е толкова голямо като цяло се вижда леко изпълнало само като си наведе врата малкомповече се забелязва мисля, но иска да го премахне и затова търсим специалист казано му е че с местна упойка се премахва и че било уж Липом но само чрез преглед и палпация без никакви снимки и т.н

link=topic=379850.msg44171114#msg44171114 date=1642746769]
Д-р Цанко Костадинов. Тогава работеше в болница Света Каридат (преди 5 години). Доколкото знам обаче той е хирург, но не е със специалност онко. Моята свекърва е премахвала кожно образувание при д-р Парашкев Цветков. След това ходи да се консултира с него за моя случай. Той работи в онкодиспансера. Ако решите, може да се обадите на регистратурата и да попитате дали ще може да ви приеме
[/quote]

# 9 762
Здравейте! Препоръчайте ми детски офталмолог за преглед на 3- годишно. Имам съмнения за късогледство.

# 9 763
  • Пловдив
Здравейте! Препоръчайте ми детски офталмолог за преглед на 3- годишно. Имам съмнения за късогледство.
Д-р Минева, има много добра комуникация с децата, преглежда в Селена, часове се записват и през супердок.

# 9 764
Значи сте доволна от доктор Парашкев Цветков, понеже проблем за койот ми трябва добър хирург е за мъж на който мастното
Образувание е на тилната част на главата му и се притеснява понеже е доста деликатно мястото а образуванието не е толкова голямо като цяло се вижда леко изпълнало само като си наведе врата малкомповече се забелязва мисля, но иска да го премахне и затова търсим специалист казано му е че с местна упойка се премахва и че било уж Липом но само чрез преглед и палпация без никакви снимки и т.н

link=topic=379850.msg44171114#msg44171114 date=1642746769]
[/quote] Да, той е онкохируг. Ако решите може да се консултиране с него. Не съм запозната дали има друг кабинет, или работи само е диспансера. 🙂

Общи условия

Активация на акаунт