Бял списък за гр. Пловдив

• 2 792 873
  • 13 507
  •   4
Отговори
# 9 810
Препоръчайте  ми  добър хирург за вадене на счупени мъдреци.
Д-р Зара Кехайова. Скоро обаче минах покрай кабинета ѝ в Тракия и видях, че там където беше приемната, сега е брандирано с името на някакъв личен лекар.

# 9 811
Д-р Зара Кехайова. Скоро обаче минах покрай кабинета ѝ в Тракия и видях, че там където беше приемната, сега е брандирано с името на някакъв личен лекар.

Незнам за същата д-р Кехайова ли става въпрос,но мисля че тя почина! Мъжът и беше психиатър и шеф на Психодиспансера. Аз съм ходила при нея. Преди години кабинетът и беше на бул. Руски. Наистина беше невероятен зъбен хирург!

# 9 812
Преди няколко месеца извади и четирите мъдреца на дъщеря ми. Жива и здрава е до колкото разбрах. Бъркате я с друга стоматоложка навярно.

Последна редакция: нд, 13 фев 2022, 21:59 от 💙 Clo 💙

# 9 813

Незнам за същата д-р Кехайова ли става въпрос,но мисля че тя почина! Мъжът и беше психиатър и шеф на Психодиспансера. Аз съм ходила при нея. Преди години кабинетът и беше на бул. Руски. Наистина беше невероятен зъбен хирург!
Може би, трябва да се споменат и малките имена? Аз знам за една с кабинет по Съединение, Тракия. Май името беше Зара. Знам от обща информация с дата отпреди година. 🤔 Не съм ходила, подчертавам, просто съм чувала положителни отзиви в моята компания.

# 9 814
Още в първият ми отговор ясно съм написала д-р Зара Кехайова.

# 9 815
  • Пловдив
Препоръчайте  ми  добър хирург за вадене на счупени мъдреци.
д-р Тончев, Клиника "Станков", ул. Родопи 22

# 9 816

Д-р Радка Чолакова/хирург/ - преподавател е в Медицинския университет. Кабинетът ѝ е на бул. Ал. Стамболийски 76.

# 9 817
  • Пловдив
Д-р Кехайова работи точно в Тракия. Моя колежка преди седмица вади при нея счупен кътник.

# 9 818
Здравейте препоръчайте  ми  добър уролог за радиационен цистит.

# 9 819
Здравейте,  имате ли мнение за ендокринолог Д-р Венета Вълева-Калчева?

# 9 820
Здравейте препоръчайте  ми  добър уролог за радиационен цистит.

Няма! Всички са на едно ниво. Говоря от опит.

# 9 821
Аз ходя при нея за щитовидната жлеза, дава ми направления. В момента съм бременна-обърна ми внимание на вит. Д например и една анемия, за която досега не ми бяха пускали разширени изследвания, прати ме на хематолог.
Понякога е дръпната и остра в изказа си, трябва да го имате предвид. Колкото до лечението-аз отдавна съм се отказала да търся еднорог. Много ендокринолози съм обиколила, знаят си хормона и алтернативни методи на лечение не ги вълнуват.

# 9 822
В пловдив идете на всички ендокринолози но без този др Калчева,тя от нищо не разбира ама нищо язък който е дал диплома за нея.Казвам го от опит жена ми беше бременна и имаше високи тиреоидни изследвания което показваше че имаа Хашимото но този лекар нищо не изписа освен вит Д заради нея можеше да я изгубим бебето.За нас е добър ендокпинолог е Др Мечкаров той е човек с голямо"Ч"благодарение на него и др Ставрев от Селена сега имаме много сладка бебе.

# 9 823
Благодаря за мненията .

# 9 824
Не искам да я защитавам, но това, което сте описали..как да кажа...
За Хашимото не се изписва нищо, аз също го имам. Може би е имала хипофункция на жлезата?

Общи условия

Активация на акаунт