Бял списък за гр. Пловдив

• 2 792 873
  • 13 507
  •   4
Отговори
# 9 825
Привет! Някой беше питал за д-р Зара Кехайова - одеве минах с детето да видя кой лл е там (понеже търся от известно време да е в индивидуална практика), на вратата имаше бележка, че д-р Кехайова няма да работи до Юни 2022. Дано да е от полза това инфо.

Иначе все пак да попитам - там е брандирано за д-р Иван Горев. Намирам само инфо, че практикува в Куклен, някой има ли някакви впечатления от него да сподели?

# 9 826
Не искам да я защитавам, но това, което сте описали..как да кажа...
За Хашимото не се изписва нищо, аз също го имам. Може би е имала хипофункция на жлезата?
Как не се изписва когато изписа лекарства др Мечкаров защо се нормализира ТСХ то и другите показате ли (Пропорцил,Оскибор форте,)

# 9 827
Здравейте! Налага ми се да посетя дерматолог. Колебая се между д-р Тодор Желязков и д-р Радица Соколова. Имате ли мнение за тях и доволни ли сте? Ако знаете някой друг добър дерматолог в гр. Пловдив моля да ми предложите. Благодаря предварително!

# 9 828
Д-р Марияна Влашева много съм доволна от нея успя да ми реши проблема с акнето след дълго лутане по други дерматолози

# 9 829
Д-р р Марияна Лукова върна ли се вече на работа?

# 9 830
Здравейте! Налага ми се да посетя дерматолог. Колебая се между д-р Тодор Желязков и д-р Радица Соколова. Имате ли мнение за тях и доволни ли сте? Ако знаете някой друг добър дерматолог в гр. Пловдив моля да ми предложите. Благодаря предварително!
Аз съм посещавала д-р Желязков. Доволна съм от него.

# 9 831
Здравейте, момичета! Бихте ли ме насочили към добър репродуктивен специалист?

# 9 832
Здравейте, бихте ли ме насочили към Спешен детски кабинет в Пловдив,където преглеждат денонощно и в почивни и празнични дни. Независимо частно или държавно. Живеем в по- малък град близо до Пловдив и искам ако се наложи да има място, където мога да заведа децата да ги прегледат и да ни обърнат нужното внимание. Педиатъра ни е страхотен специалист,но извън работното си време даже и телефона не си вдига, затова търся алтернативи. Похвалиха ми Пълмед и по- точно
д-р Таня Данева. Ще бъда благодарна за всякакви препоръки.

# 9 833
Здравейте, момичета! Бихте ли ме насочили към добър репродуктивен специалист?
Др.Минев, Селена.

# 9 834
Името на Минев се среща доста често в Черния списък.

# 9 835
  • Пловдив
jenimon, сблъсках се с др Таня Данева, многа е внимателна, диагнозата от раз я предположи /липсваше симптоматика при детето и не можеше да го твърди на 100%/. Понеже постърихме в Пълмед като се закучиха нещата, се консултира с професор Бошева и ни прехвърли към Детска клиника ВМИ.
Препоръчвам тях за денонощен спешен кабинет, защото престоят ни там е дълъг и се нагледах на прием на деца по всяко време на денонощието, без значение делник или не.

# 9 836
Може ли да ми препоръчате добър ревматолог?

# 9 837
И аз съм доволна от Пълмед. Имат 24/7 педиатър, който да прегледа детето. 50лв е прегледа. Нас ни приемаха 2 пъти в 17:00 и 00:00. Доволна  съм от д-р Данева.

# 9 838
С 2 ръце за д-р Таня Данева, както и за д-р Недева и д-р Черпокова. И трите дават кабинет в ДКЦ Пълмед и работят в детско отделение на болницата.  Имат подход и поставят правилни диагнози, както и лечение.

# 9 839
  • Пловдив
Някой може ли да препоръча кожен лекар, работещ с касата за възрастен? Става въпрос за обрив. Не искам да ходя при Боян Костов.

Общи условия

Активация на акаунт