Бял списък за гр. Пловдив

• 2 860 390
  • 13 801
  •   1
Отговори
# 10 905
Ч
Моля препоръчайте ми добър Гостроентеролог за възрастен? Благодаря!

Д- р Апостол Георгиев, болница Медлайн.

Благодаря! Успях да запиша час.Само не попитах в отделението ли се извършва прегледа?
Прегледа е платен при него и се извършва в кабинет  на първия етаж, а не в отделеното.
Не съм от Пловдив и затова попитах за ориентация,че часът ми е в 9.
 Благодаря!

# 10 906
Здравейте, аз съм посещавала доктор Семов веднъж и останах с добри впечатления - изслушва, внимателен е, даде ми нужните насоки. Мисля, че може да му се доверите.

Аз не останах много доволна след посещението при него. Със лесните случаи се справя,но ако случаят ти е по завъртян,е гола вода. Говори със някакъв странен акцент,иска да изглежда чужденец. Оказа се че е от Кърджали. Трудно се намира читав хематолог. Всички са рецептаджии!Имаше една д-р Кирева,но тя прекрати работа. Беше доста възрастна и беше много добра! В

# 10 907
Д-р Балтов е добър хематолог. Също др Чинчев.

# 10 908
+1 за д-р Балтов

# 10 909
  • Cyprus, Пловдив
+ 1 за д-р Балтов, за мен той е професионалист от старата школа! Малък минус е, че е доста подробен и един пациент се задържа около час в кабинета му.

# 10 910
Ще съм ви благодарна, ако  ми препоръчате детски гинеколог.
Може и на лични.

# 10 911
При Д-р Деница Краевска водих преди година дъщеря ми,по препоръка от тук. При Д-р Димитрова в Торакс също съм я водила. Д-р Йончева,ако още работи.

# 10 912
Моля , дайте мнение за добър пулмолог или вътрешен лекар , някой , който се справя успешно с упорити кашлици, бронхити  и др. подобни неприятни състояния  !!!  Касае се за младеж на 20г.
Благодаря Ви!!!

# 10 913
  • Пловдив
Моля , дайте мнение за добър пулмолог или вътрешен лекар , някой , който се справя успешно с упорити кашлици, бронхити  и др. подобни неприятни състояния  !!!  Касае се за младеж на 20г.
Благодаря Ви!!!

https://www.vma.bg/%D0%B2%D0%BC%D0%B0-%D0%BF%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D … %D0%B8%D0%B2.html

# 10 914
Може ли препоръка  за добър ортопед за деца?Благодаря.

# 10 915
През 2-3 страници ги дъвчем.

# 10 916
  • Пловдив
Моля, препоръчайте ми добър зъболекар в района на ПУ, Сточна гара, около Военна болница или ТЦ Гранд.
Да работи със здравна каса.

# 10 917
  • Пловдив
Дентална клиника "Станков" на "Родопи" 22. Аз специално ходя при Константин Тончев там, но мисля, че и другите са добри

# 10 918
  • Пловдив
Дентална клиника "Станков" на "Родопи" 22. Аз специално ходя при Константин Тончев там, но мисля, че и другите са добри

Благодаря!

# 10 919
Може ли препоръка за АГ, който е добър в лечението на бактериални инфекции?
Споменаха ми за доктор  Краевска, в Рилон центъра е.
Ще се радвам  на препоръка  или мнение  за доктор  Краееска.

Общи условия

Активация на акаунт