Бял списък за гр. Пловдив

• 2 827 994
  • 13 653
  •   2
Отговори
# 11 160
  • Plovdiv, Bulgaria
Моля, много спешно за мнение за добър гастроентеролог за дете на 16 години.
При профилактични изследвания се установиха много завишени АСАТ и АЛАТ, проверени втори път в друга лаборатория. Не пие, не  е приемал антибиотици или каквито и да е други лекарства и добавки.

# 11 161
Моля, много спешно за мнение за добър гастроентеролог за дете на 16 години.
При профилактични изследвания се установиха много завишени АСАТ и АЛАТ, проверени втори път в друга лаборатория. Не пие, не  е приемал антибиотици или каквито и да е други лекарства и добавки.

Д-р Иван Янков - детски гастроентеролог.

# 11 162
Подкрепям. Д-р Иван Янков е прекрасен лекар.

# 11 163
Много пъти бях чела за него и когато ни потрябва такъв специалист, нямах съмнение при кого ще отидем. Да, обаче с моето дете не беше никак адекватен откъм диагноза и препоръки.

# 11 164
  • Plovdiv, Bulgaria
Благодаря много на всички! Снощи от детския спешен кабинет също него ми препоръчаха. Дадоха ми телефона и опитах да се свържа. Писах му на вайбър и човека ми отговори към 10 и нещо. Прецени, че трябва да изчакаме няколко дни, да не тренира младежа и пак да пуснем изследванията. Доверих му се.

# 11 165
Детето да е боледувало скоро? Настинка някаква? От КОВИД се вдигат чернодробните, може и при леко протичане.
Не се тревожете предварително!

# 11 166
На 16 г... случайно да е бил някъде на купон? ... ей такива някакви странични предположения.
Не скачайте веднага срещу идеята, помислете.

# 11 167
Здравейте, моля препоръка за добър пулмолог. От доста време имам усещане за нещо в гърлото и постоянни прозрачни храчки като желе. След посещения при УНГ ми казват, че всичко е наред, по гърлото уж няма нищо и ввече почвам да мисля, че тези храчки може да идват от белите дробове.

# 11 168
  • Plovdiv, Bulgaria
Детето да е боледувало скоро? Настинка някаква? От КОВИД се вдигат чернодробните, може и при леко протичане.
Не се тревожете предварително!
Не е боледувал въобще. Аз също знам, че от Ковид  се покачват.

# 11 169
Здравейте, моля препоръка за добър пулмолог. От доста време имам усещане за нещо в гърлото и постоянни прозрачни храчки като желе. След посещения при УНГ ми казват, че всичко е наред, по гърлото уж няма нищо и ввече почвам да мисля, че тези храчки може да идват от белите дробове.
Доктор Димитрина Стоянова в Пълмед

# 11 170
  • Sunshine state
Д-р Стефка Драганова пулмолог. 👍🏻

# 11 171
  • Plovdiv, Bulgaria
Д-р Владимир Канарев-страхотен човек, но на първо място Професионалист - пулмолог

# 11 172
  • Пловдив
Препоръка за очен лекар за второ мнение? За тинейджър става въпрос. За Луксор ни отказаха вече с мнение.

# 11 173
Мая Минева

# 11 174
  • Plovdiv
И аз бих препоръчала доктор Минева

Общи условия

Активация на акаунт