Бял списък за гр. Пловдив

• 2 827 301
  • 13 653
  •   2
Отговори
# 11 250
В клиниката на д-Станков съм аз, точно за бондинг. При д-р Русев.

# 11 251
Както и в Дентастайл, при д-р Илиева.

# 11 252
  • Пловдив
Здравейте, търся добър детски психолог.
КТИ Хвърчило - Ирина Бойкинова

# 11 253
Здравейте! Моля да ми препоръчате ортопед.
Става въпрос за момче на 16г.
Съмнение за киста на костта на крака .

# 11 254
Д-р Георгиев в Медикус Алфа

# 11 255
  • Пловдив
Здравейте!
Моля за съвет за насока за кадърен дерматолог, който може да се справи с акне при 13 годишна тинейджърка.
Започна съвсем невинно и лека степен. Ходихме при една дерматоложка, изписа лечение-влоши се. Отидохме при доцентка...-скъпи, лазерни терапии и модерни почиствания, скъпи козметики-още повече се влошава...
Моля за проверена и съвестна дерматоложка, която работи простичко, но ефективно!
В момента съм се ориентирала към Д-р Матева, която работи в Смирненски и доктор Лукова. Има добри отзиви за двете.
Ако някой ги е посещавал, ще се радвам да сподели мнение.
Благодаря предварително!

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 11:16 от ilik123

# 11 256
Мога да препоръчам Д-р Гаров!

# 11 257
Д-р Георгиев в Медикус Алфа
Благодаря!

# 11 258
Д-р Чифлигаров ортопед в хирургиите работи, не знам къде му е кабинета , но сигурно има. Близко време оперира мой близък с много голяма травма след катастрофа и сме много доволни.

# 11 259
  • Пловдив
Здравейте!
Моля за съвет за насока за кадърен дерматолог, който може да се справи с акне при 13 годишна тинейджърка.
Започна съвсем невинно и лека степен. Ходихме при една дерматоложка, изписа лечение-влоши се. Отидохме при доцентка...-скъпи, лазерни терапии и модерни почиствания, скъпи козметики-още повече се влошава...
Моля за проверена и съвестна дерматоложка, която работи простичко, но ефективно!
В момента съм се ориентирала към Д-р Матева, която работи в Смирненски и доктор Лукова. Има добри отзиви за двете.
Благодаря предварително!

Дъщеря ми е на 14. Бяхме при доктор Матева. Изписа ни лечение и препоръча почистване, което тя направи и беше страшно болезнено и травмиращо за детето, с много дълго възстановяване. Сега повече не иска и да чуе за почистване. Лечението не даде ефект при нас.

# 11 260
Д-р Чифлигаров ортопед в хирургиите работи, не знам къде му е кабинета , но сигурно има. Близко време оперира мой близък с много голяма травма след катастрофа и сме много доволни.
[/quote
Благодаря сърдечно! Излиза ми,че на бул.Васил Априлов преглежда.Ще попитам

# 11 261
  • Пловдив
Д-р Ралица Соколова, дерматолог...ина я в Супердок...назад някой я препоръча, позната също и ще отивам със сина ми във вторник.
В скъпите клиники оставих камара пари, ефект няма.

# 11 262
  • Пловдив
Здравейте!
Благодаря предварително!

Дъщеря ми е на 14. Бяхме при доктор Матева. Изписа ни лечение и препоръча почистване, което тя направи и беше страшно болезнено и травмиращо за детето, с много дълго възстановяване. Сега повече не иска и да чуе за почистване. Лечението не даде ефект при нас.
Благодаря много! Още няколко такива мнения за болезнено почистване прочетох и се отказах категорично от нея.

# 11 263
Идете при някоя възрастна козметичка, която работи по старите методи,правят парна баня, цедят пъпките и черните точки, после слагат избелваща, а след нея стягаща маска.Прави се веднъж месечно, за три, четири процедури лицето се изчиства и после на няколко месеца се поддържа.И не е болезнено.

# 11 264
  • Пловдив
Идете при някоя възрастна козметичка, която работи по старите методи,правят парна баня, цедят пъпките и черните точки, после слагат избелваща, а след нея стягаща маска.Прави се веднъж месечно, за три, четири процедури лицето се изчиства и после на няколко месеца се поддържа.И не е болезнено.
Много Ви благодаря! Има логика в това. А дали някой може да ми препоръча такава, някъде из града?

Общи условия

Активация на акаунт