Бял списък за гр. Пловдив

• 2 828 003
  • 13 653
  •   3
Отговори
# 11 430
Момичета, тъп въпрос, но нямам представа, как стои въпросът, и имам нужда от насока. Не живея в БГ и не се осигурявам по здравна каса. Искам да си направя пълен преглед на червата и стомаха с камера. Има ли опция на частно, може ли да не влизам в болница за дни? Има ли опция да вляза за ден и да го направя? Как се казва изследването на горна и долна част на стомаха с камера? Ако е възможно, може ли препоръки за място? В Англия го правят за половин час- без упойка, ако си с пълна- половин ден, но цените са брутални.

# 11 431
Момичета, тъп въпрос, но нямам представа, как стои въпросът, и имам нужда от насока. Не живея в БГ и не се осигурявам по здравна каса. Искам да си направя пълен преглед на червата и стомаха с камера. Има ли опция на частно, може ли да не влизам в болница за дни? Има ли опция да вляза за ден и да го направя? Как се казва изследването на горна и долна част на стомаха с камера? Ако е възможно, може ли препоръки за място? В Англия го правят за половин час- без упойка, ако си с пълна- половин ден, но цените са брутални.

Горна и долна ендоскопии - гастроскопия и колоноскопия се казват, като второто не е “ долна маста на стомаха”.
Ако имате европейска здравна карта, с нея няма да е необходимо да заплащате. Другият начин е да си платите клиничната пътека. За да сте по-спокойна, може би е добре да се обадите в клиниката ( като решите в коя болница) и да попитате за подробности. 🙂

# 11 432
Англия не е в ЕС вече, важи ли европейската здравна карта?
Колежка наскоро прави в св. Каридат, стоя една вечер.

# 11 433

Като се замисля, може и да сте права!!! 🤔
Най-добре да се попита.

# 11 434

Важи здравната карта и аз имам, но е само за спешни случаи. Вече съм проверила и при позната също, не става с нея.
Някой има ли опит с изследванията на стомаха на частно? И ако може препоръка за болница.
Благодаря

# 11 435
Свържи се с лекар от отделението по Гастроентерология в някоя болница и питай дали може да идеш да ти дадат очистителното и да го пиеш у вас, а на другия ден да идеш за процедурата. По принцип е възможно.
На свободно навсякъде ще те вземат. Аз съм доволна от УМБАЛ Св. Георги. Мога да ти дам телефон на отделението.

# 11 436
Свържи се с лекар от отделението по Гастроентерология в някоя болница и питай дали може да идеш да ти дадат очистителното и да го пиеш у вас, а на другия ден да идеш за процедурата. По принцип е възможно.
На свободно навсякъде ще те вземат. Аз съм доволна от УМБАЛ Св. Георги. Мога да ти дам телефон на отделението.
Благодаря. Да, може ли номер?

# 11 437
Заповядай!
032602306

# 11 438
Аз съм правила Гастроскопия в Каспела, баща ми също, принципно клиничната пътека е около 3 дена, но самият персонал те подканва да се прибереш вкъщи. Аз лежах само 2-3 часа след пълната упойка и се прибрах. Но реално те викат още сутринта за изследвания (някой път ги правят в отделни дни, други в един ден).

На телефона на регистратурата дават информация, но май само през делнични дни, или поне за запазване на часове.

# 11 439
Здравейте! Къде в Пловдив ще препоръчате да се направи ЯМР?

# 11 440
Само не в Русеви.

# 11 441
Аз пък точно Русев препоръчвам.
Твоя случай го знаем.

# 11 442
Става въпрос за дъщеря ми. Ние не сме от Пловдив. Преди 5 години правихме в Медискен. Лекар от Стара Загора ни насочи там, заради д-р Димитрова. Сега от форума разбрах, че вече не работи там.   В интернет прочетох за нов и модерен апарат в Медикус Алфа. Обърках се много. Медискен, Медикус Алфа или Свети Георги? Ще разгледам и Русев.

# 11 443
Не е ли от значение на коя част от тялото се прави ЯМР, за да се даде точна препоръка?

# 11 444
За ЯМР на глава става въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт