Бял списък за гр. Пловдив

• 2 826 676
  • 13 653
  •   4
Отговори
# 11 805
Майка ми прави ЯМР и се установи дискова херния. Кой лекар бихте препоръчали за консултация и лечение?

# 11 806
Здравейте, търся ендокринолог за възрастен. Ходила съм при д-р Христо Георгиев, но искам да отида при друг.
Д-р Ива Куманова, Пълмед. Не знам колко Ви е спешно, но до края на м.август няма свободни часове.

# 11 807
  • Пловдив
Майка ми прави ЯМР и се установи дискова херния. Кой лекар бихте препоръчали за консултация и лечение?

Д-р Даварски, УМБАЛ св.Георги
Истината е, че лечение няма. Има забавяне и т.н., но излекуване от веднъж установена дискова херния няма.

# 11 808
Само оперативно. И за предпочитане да не е в Пловдив.

# 11 809
Да, ясно ми е, че няма трайно излекуване.
Операция не желае да си прави.

# 11 810
  • Пловдив
Задълбочат ли се нещата, този, който има дискова херния ще се моли за операция.
Няма да забравя мъжа ми, как държеше бебето /на няколко месеца беше тогава/ и само по едно време ми каза хващай го, че го изпускам.
Като го карах към хирургиите на магия стигна етажа за прием. Накрая просто го оставих на едно легло, /миналата година течеше ремонт в отделението, та имаши легла в коридорите/ и се заех с документите и плащането.
Покрай неговия праг на болка, непопадане на специалист и влачене с години апелирам всеки с болки в кръст/крак да си обърне внимание навреме.

# 11 811
Да, ясно ми е, че няма трайно излекуване.
Операция не желае да си прави.

Санаториум два пъти годишно. Плюс упражнения за стягане на мускулите на гърба. Но все пак има значение стара херния ли е, колко е голяма, как влияе.

# 11 812
Здравейте,търся човек правещ Акупунктура. Ще се радвам да ми препоръчате.

# 11 813
Здравейте, моля препоръчайте ми добър доктор за колоноскопия в Каспела

# 11 814
Десислава,"навреме" е много правилно казано. Едно е човек на 30+, друго е такъв на 60+. Благодаря за отзивите на всички!

# 11 815
Здравейте, има ли някой при д-р Дипчикова , може ли да ми графикът на кабинета на ул. Кичево?

# 11 816
В каспела правих колоно и гастро при Радев, доволна съм. Според моите впечатления в отделението повечето лекари са добри и с добро отношение. Може и друг да изберете, пак ще е добре. Иначе Станчев е добър , но за него се чака повечко. Чолакова също...

# 11 817
Здравейте! Имам направление за ЕМГ(електромиограия). Моля, препоръчайте ми лекар в Пловдив, който може да я направи.

# 11 818
Здравейте,търся човек правещ Акупунктура. Ще се радвам да ми препоръчате.
Здравейте!
За съжаление в Пловдив сме малко ограничени откъм адекватно практикуващи китайска медицина лекари, давам нещо проверено през годините:
Кабинет по източна медицина Бойка, ул. „Родопи“ 107, 4000 Каменица 1

# 11 819
Здравейте! Имам направление за ЕМГ(електромиограия). Моля, препоръчайте ми лекар в Пловдив, който може да я направи.

Д-р Милвена Коева, невролог. В кабинета си има всички видове апарати и обяснява подробно.

Общи условия

Активация на акаунт