Бял списък за гр. Пловдив

• 2 826 614
  • 13 653
  •   5
Отговори
# 11 835
  • Пловдив
Здравейте!
търся някаква актуална връзка за платен преглед при д-р Ваня Балева, хирург и онколог.
Този, който излиза в нета 0887943756 всъщност е на друга д-р Ваня Балева - музикант
https://www.youtube.com/watch?v=PpScyxLMLSs

# 11 836
Бихте ли препоръчали наистина добър лекар за смяна на стави?
Благодаря предварително!

# 11 837
Моля ви, спешно ми трябва телефон на доктор Боян Костов - дерматолог.

# 11 838
Здравейте!
търся някаква актуална връзка за платен преглед при д-р Ваня Балева, хирург и онколог.
Този, който излиза в нета 0887943756 всъщност е на друга д-р Ваня Балева - музикант
https://www.youtube.com/watch?v=PpScyxLMLSs
Това е доктор Балева- тя освен онколог хирург е и пианистка и сред основателите на Музикален форум Пловдив.
Но за преглед Ви съветвам да се обадите днес, след 16 часа на стационарния терефон в кабинета- 032 653 527 или направо да отидете на място на ул. Костаки Пеев 5, ще почакате, но не вярвам да Ви върне...За мобилния- шанса да се свържете без уговорка е минимален( но, ако е много, много спешно, може да пробвате да ѝ пишете на Вайбър).

# 11 839
  • Пловдив
вижте дали е този...

# 11 840
  • Пловдив
=-=-=-=,
благодаря!
Така ще направя!

И на мен на снимките и клиповете в нета ми изглеждаше да е една и съща жена, но .... се озадачих.
Благодаря ви за разяснението.
Ще звънна днес след 16 ч.

# 11 841

Лично негов телефон нямам, но това е на неговата клиника. Аз така си запазвам час при него.

# 11 842
  • Пловдив

Но за преглед Ви съветвам да се обадите днес, след 16 часа на стационарния терефон в кабинета- 032 653 527 или направо да отидете на място на ул. Костаки Пеев 5, ще почакате, но не вярвам да Ви върне...За мобилния- шанса да се свържете без уговорка е минимален( но, ако е много, много спешно, може да пробвате да ѝ пишете на Вайбър).
Sad
032 653 527  - абонат с такъв номер не съществува

# 11 843
Jid , пиши на вайбър с молба за дата и час
Бях се отказала да звъня, накрая и писах и след час и нещо ми писа и даде час.
Много е трудно по телефона, почти невъзможно.
Миналата година ходих на място в частния кабинет за запазване на час, сега децата имат друг режим и не мога.
Без час ще ти е много сложно да чакаш.....
Вторник и четвъртък между 16:30 и 19 часа е на частния кабинет
Случва се да има други ангажименти и да не е там

# 11 844
  • Пловдив
Щефи,
направих го, писах й...мобилният й засега е изключен.
Чудя се дали има смисъл да отида и до "Костаки Пеев" 5 все пак след работа... Thinking
(то е важно доколко съм на зор, разбира се, но просто споделям чуденето си...)

# 11 845
Ако ти е на път пробвай

Или звънни на телефона на майка и и питай първо дали днес следобяд е на кабинета 0887850205

# 11 846

Sad
032 653 527  - абонат с такъв номер не съществува
Явно има промяна- досега съм се записвала винаги на този номер. В нет-а излизат и  032 64 33 54, 032 27 87 46
, но мисля че тези номера са в Отделението по онкохирургия.

# 11 847
  • Пловдив
Щефи,
Без да ми казваш... пробвах на телефона на майка й...
Явно съм доста отчаяна.
Жената беше много мила, но ми каза, че дъщеря й си е изключила телефона, защото най-вероятно е в операция и само тя (дъщеря й) може да ми даде час и ден за преглед. Не била в отпуск (защото и това предположих, нали е такъв сезона...)

Предположението, че може би е в операция, подозирам, означава, че е в отделението сега... и няма да е в кабинета си...
Ама (както писах по-горе, явно съм много отчаяна Joy ) ще мина и през кабинета й след 17:30....

# 11 848
  • Пловдив
Inmortal, сигурна ли сте, че клиниката е собственост на Боян Костов, че в регистрите собственик излиза Владимир Бранков Костов.

Аз лично не съм доволна от Боян Костов /водих сина си при него...Биодермичка, кортикостероидче, ама диагноза нЕма/, така на тази схема обиколихме няколко "светила" в града.

Но пък мъжът ми прави рехабилитация и лазер в центъра, след операция на дискова херния и е очарован.

# 11 849
  • Пловдив

Кабинетът на д-р Балева при липса на уговорка е затворен и...май няма смисъл да се ходи.
Изписан е и стационарния телефонен номер,но е вече несъществуващ.
Дава часове и по Вайбър.
Hug

Общи условия

Активация на акаунт