Бял списък за гр. Пловдив

• 2 827 272
  • 13 653
  •   4
Отговори
# 11 940
  • София
Някой може ли да слодели мнение за Д-р Сийка Андонова - семеен лекар?
Кабинетът ѝ е в сградата на Фи хелт на бул. България 4.

Не я препоръчвам. Показва арогантно поведение и досада от работата си. Нито веднъж не се усмихна тази жена, вместо поздрав очаквайте издуване на бузите. Неглижиране на силно завишени лабораторни изследвания. Незаинтересованост от пациентите и невдигане на телефона въпреки предварителна уговорка. Ласкателите в профила и в супер док са силно подвеждащи и съжалявам, че и се доверих
В самият супердок си пише, че лоши коментари не се допускат.

# 11 941
Аз вече мнения в супердок не гледам, явно са платени.
Да напишат, че се допускат само ласкателни такива.

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 21:45 от Г-жа Шантал

# 11 942
Моля за препоръки за добър дерматолог в Пловдив или околности. Проблемът е себорея при младеж, засегнат е скалпа. Досега леченията са безрезултатни.

# 11 943
Моля за препоръки за добър дерматолог в Пловдив или околности. Проблемът е себорея при младеж, засегнат е скалпа. Досега леченията са безрезултатни.
Препоръчвам д-р Боян Костов от МЦ Етика. Справи се успешно с такъв проблем при дъщеря ми.

# 11 944
Здравейте, може ли препоръка за ревматолог ?
Също доц. Нончев, ендокринолог с направление работи ли все още в Каспела?

# 11 945
  • Пловдив
Търся спасение за моя запушен нос. От един месец ползвах четири вида капки хапчета и други тем подобни лекарства ,но резултат Няма 😔
Толкова е запушен ,че не мога да направя инхалация, дори капките не влизат в него.
Нито имам храчки, нито мога да го издухам кошмарът е пълен.
Сега издирвам добър лекар уши нос гърло за Пловдив.

# 11 946
Търся спасение за моя запушен нос. От един месец ползвах четири вида капки хапчета и други тем подобни лекарства ,но резултат Няма 😔
Толкова е запушен ,че не мога да направя инхалация, дори капките не влизат в него.
Нито имам храчки, нито мога да го издухам кошмарът е пълен.
Сега издирвам добър лекар уши нос гърло за Пловдив.

Д-р Митев препоръчвам аз. Уникален лекар и човек.

# 11 947
+1 за д-р Божидар Митев. Запазване на час през Супердок

# 11 948
Ти сигурна ли си, че е запушен? Хрема има ли?
Да не е нещо неврологично?
Защото при слагане на упойка на горен венец стоматологът ме предупреди, че ще имам усещането, че ми е запушен носа. И наистина така беше.

# 11 949
Здравейте! Може ли да ми препоръчате добър ЯМР в града за изследване на гръбначния стълб (проксимален торакален сегмент) за един 15-годишен младеж.

# 11 950
Здравейте, може ли препоръка за алерголог за дете?

# 11 951
Здравейте, търся препоръка за лекар за сина ми, който да оперира киста на опашната кост.

# 11 952
  • Пловдив
За нерволог Мильотев или Иван Гроздев?

# 11 953
Здравейте търся добър алерголог в Пловдив или София. Посещавам Атанаска Тодорова,добра е,но нещо мъничко не ми достига. Благодаря ви!

# 11 954
За нерволог Мильотев или Иван Гроздев?

За Мильотев преди години много помогна на мъжа ми, когато беше по-млад и непреминал през ръководни длъжности
Преди три години за мен уж ме прие документално в болница да се свърши нещо, едно голямо нищо - имах болки във врата, той за по - сигурно да снима кръста, където е ясно, че имам проблем, но не и към онзи момент... Остави ми впечатление, че се е пуснал по течението и само пътеката го вълнува

Общи условия

Активация на акаунт