Бял списък за гр. Пловдив

• 2 827 909
  • 13 653
  •   2
Отговори
# 12 060
Гоновски все казва - ела еди кога си, висиш 2 часа пред кабинета му в болницата, за да разбереш, че него всъщност го няма. После идва облечен в цивилни дрехи и съобщава, че си тръгва, че имал работа. Набързо те пита ти за какво си. Не се интересува от изследвания и т.н. И като цяло, имайки толкова много работа (знам, че и оперира), ти създава впечатлението, че си натрапник някакъв.
Не ми допадна и за в бъдеще ще търся някой друг.

# 12 061
Двоумя се между д-р Янакиев и д-р Гоновски се за преглед на новородено.
И д-р Гоновски преглежда ли бебета в МЦ, който е в сградата на УМБАЛ св. Мина?
Д-р Гоновски е много надменен и арогантен. Държи се с пациентите си отвратително, мисли се за незаменим.

# 12 062
Имам впечатления само от д-р Янакиев. Леко странен, но изглежда като да си върши работата. Има някакви моменти, където избухва с разни бисери... Например на мен каза, че бебетата могат да се носят в слинг само ако желаем да протестираме срещу нещо и да подкрепяме ЛГБТИ общността. Подчертавам, че въобще не е ставало дума през целия преглед за нея, нито аз съм част от тази общност 🫣 Като изключим подобен тип неуместни изблици, май преглежда адекватно.

# 12 063
Някой има ли лични наблюдения и съответно препоръки от апарат DEXA за изследване на костна плътност? Чух добри отзиви за ДКЦ-то в "Тракия".

# 12 064
Здравейте, препоръчайте ми добър ортопед за възрастни, по здравна каса по възможност?

# 12 065
  • Пловдив
Благодаря ви, използвах си часът за д-р Янакиев, анулирах другият.
Определено е...колоритен 😁 доволна съм от прегледа, няма излишна туткавост и каканижене. Запазих час и за декември.

# 12 066
Благодаря ви, използвах си часът за д-р Янакиев, анулирах другият.
Определено е...колоритен 😁 доволна съм от прегледа, няма излишна туткавост и каканижене. Запазих час и за декември.
Деси, а би ли споделила дали беше на платен прием и дали имаше преглед с ехограф? При него съм водила детето винаги на платен прием и за това не съм наясно дали направлението покрива ехографа.

# 12 067
  • Пловдив
На платено ходих, само с ехограф беше прегледът защото е първият на 1 месец при новородено /за дисплазия и луксация/. Прегледи към НЗОК за тази година са му изчерпани /така пишеше в суперодок/.
Личната каза, че по принцип направлението не покрива ехографа, но съм сигурна, че преди 4 години, когато карах баткото при Арнаудов не съм плащала нищо. А го гледа на апарат.

# 12 068
Така беше и преди 5 години. Направлението не покриваше ехографа при д-р Янакиев. То и при АГ беше така-работи с НЗОК, но прегледа не включва ехограф, трябва да се заплати отделно, което обезмисля направлението. Явно си има лекари/медицински центрове, които сами решават дали това да се покрива от касата.

# 12 069
Моля за препоръки за добър пулмолог

# 12 070
Моля за препоръки за добър пулмолог
Уточнете дали е за възрастен или за дете

# 12 071
Здравейте, търся си ортопед за бебо, тъй като не съм доволна от редовния при който ходих, когато бебо стана на 6 месеца. Проверих всички от списъка, но повечето са заети до края на октомври почти. Ще е супер ако отида с направление, но тъй като не знам реакцията на педиатърката, касата не ми е единствена опция... Бяха ми препоръчали един с арабско име, но не мога да го намеря в бележките си.... Sad

# 12 072
  • Пловдив
Моля, препоръчайте ми ендокринолог, който не претупва прегледа, внимателен и разбиращ от професията си е и работи с НЗОК

# 12 073
Аз съм ходила няколко пъти при Ботушанови, баща и син. Първият път и двамата бяха на прегледа и останах много доволна. Бащата вече не работи по НЗОК май, но синът също е подробен и компетентен. Доволна съм.

# 12 074
Може ли да ми препоръчате хирург за  операция на следоперативна херния? Какво ви е мнението за д-р Субасис?

Общи условия

Активация на акаунт