Бял списък за гр. Пловдив

• 2 828 662
  • 13 653
  •   2
Отговори
# 12 345
  • Пловдив
Ако пациентът е "закачен" на апарати, не знам как ще го транспортирате без тях. Ако не е чак толкова зле, но щом е в реанимация се предполага, че все пак не е добре, може като спешен случай да го откарате в друга болница. Аз съм пренасочвала линейка с баща ми към частна болница, с предварителна уговорка с болницата. Подписах, че е по мое настояване. Защото трябваше да го закарат в дежурното спешно. Но тръгвахме от вкъщи. Не съм го транспортирала от една болница в друга.. Докато чаках линейката 50 минути се освободи легло......Може би сега нямаше да е жив, ако не бях успяла....Прием в Окръжна или Хирургиите отнема 5-6-10 часа....Имайте и това предвид. Ако болниците си го прехвърлят може да е ускорен процесът, но това са пътеки, с определен престой, ако не го пролежи, няма да изплатят пътеката. Обмислете всички варианти и се подгответе за реакция. Имате право да подпише, че напуска по собствено желание, не могат да му откажат. Но! Уредете максимално бързо да го приемат на другото място.

# 12 346
Аз не съм там, все още, за съжаление Летя утре. Не знам и не казват изобщо какво му правят на пациента. Знам, че е в интензивното в Асеновград, направен е скенер, има инсулт на двете полукълба, в нещо като кома е от почти 20 часа и "правят нещо" Не знам какво. СПОРЕД МЕН, НИЩО. Утре ше звъня в Св. Георги, за там четох, че имат опит. И нямам търпение да пристигна

# 12 347
  • Пловдив
🙏 Коледа идва, трябва да вярваме. 🍀

# 12 348
  • Пловдив
Red soul,
Hug
Кураж!!!!
Помагай с положителна енергия от разстояние!

# 12 349
Мога да ви препоръчам д- Атанас Даварски ако става въпрос за инсулт. Страхотен неврохирург и специалист. Той работи в св. Георги, за където се интересувате. Ако решите, може да го проучите в интернет.
Имам му личния номер ако искате предварително да говорите с него, мога да ви го изпратя на ЛС.

Нека имаме вяра по празниците, че всичко ще се нареди!

# 12 350
Здравейте, моля препоръчайте ми добър детски пулмолог и мнения за др йосифов. Благодаря

# 12 351
За детски пулмолог няма да спра да препоръчвам д-р В. Пердекацева. Страхотен лекар и специалист. Измъкна дъщеря ми от една ужасна поредица от бронхити. Приема деца с направления както за детски пулмолог, така и за педиатър.

# 12 352
Мога да ви препоръчам д- Атанас Даварски ако става въпрос за инсулт. Страхотен неврохирург и специалист. Той работи в св. Георги, за където се интересувате. Ако решите, може да го проучите в интернет.
Имам му личния номер ако искате предварително да говорите с него, мога да ви го изпратя на ЛС.

Да, благодаря! Изоратете ми го, моля!

# 12 353
Здравейте , някой да препоръча добър невролог/неврохирург или боуен терапевт за дискова херния и прищипан нерв . Имам дискова херния и защипан нерв който дърпа целия крак . Вече се напих на лекарства . Правя 22-ра физиотерапия , но ефект голям няма . Мога да ходя , да седя , да лежа . Болката обаче идва когато болния крак трябва да го изпъне и да се наведа . Или когато седя прав повече от 20-30 минути . Иска ми се да направя ЯМР ( ако може по здравна каса с направление от специалист ) да се види всичко точно и ясно . Уж имам първи стадий на ДХ а болки в кръста нямам . Само там , къдещо нерва се защипва . Уж имам протрузия .Болката върви по целия крак и стига до глезена . Изтръпване много рядко . Болката се усеща повече зад прасеца и отстрани .

# 12 354
Отново д-р Атанас Даварски, св. Георги, неврохирург.

# 12 355

Да, благодаря! Изоратете ми го, моля!
Точно той оперира баща ми след инсулт и му спаси живота.
Ще започна отначало. Получи инсулт в дома си през нощта. От бърза помощ го закараха в Окръжна, там направиха скенер и разбраха за инсулта. Тежък беше, с много кръв в мозъка. Започнахме да търсим лекари и мнения. В Окръжна не правиха нищо, просто чакаха. След три дни  и след предварителна уговорка с доктора в Св. Георги го преместихме с линейка от Окръжна до Св. Георги. Там го оперираха и го спасиха. Линейката си беше на Окръжна болница.
Надявам се да съм била полезна.
Кураж, вяра и успех!

# 12 356
Подкрепям мненията за д-р Даварски.
От тази година е завеждащ отделението по Неврохирургия в Свети Георги.
Млад, амбициозен, страхотен професионалист. Всички лекари в отделението са на много високо ниво.

# 12 357
А д-р Михаил Калнев там ли е още?

# 12 358
  • София
Там толкова персонал се смени за 2 години…

# 12 359
Доколкото знам в Свети Георги са увеличили доста заплащането и са станали предпочитано място за медицински персонал.
Не съм го видяла с очите си, все пак Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт