Бял списък за гр. Пловдив

• 2 827 750
  • 13 653
  •   3
Отговори
# 12 420
Надявам се става въпрос за младия Валентин Иванов!
За миомите препоръчвам Росен Петров( работи и оперира в КОЦ-а). Също така- Ангел Ангелов, но не знам къде оперира в момента( но имам няколко операции при него  и  смея да твърдя, че благодарение на него съм жива).

# 12 421
  • София
Момичета, здравейте.
Ще ме насочите ли към АГ ,което работи по каса - за миоми става дума и второ мнение .
Ще ходя на втора консултация заради образувание в гърдата при Валентин Иванов, но имам и 4 миоми ,бонус нов, та да мина и това . Просто тук ми казаха - Не знаеш ли ,едната е голяма 4,8см другите  3 са около 2см. Нищо повече, само знаят да режат ...
Та ми трябва някой, който да ми обясни като човек. И евентуално с мозък та да поговорим как за една година съм с образувания в гърдите и матката и няма ли причина ,която да ....махнем ,а не органите ми  Sad
Ами те миомите не изчезват сами за съжаление. Кистите в гърдите и фиброаденомите до колкото знам са естеогеново зависими. Бих Ви препоръчала д-р Стратев, но не работи по здравна каса… Той не бърза с операциите

# 12 422
За мен категорично са за Черния списък.
За мен също, но аз с наблюдения за педиатрията.
Във всички отделения са така, никога повече няма да отида там 👍

# 12 423
Момичета, здравейте и за много години! Нека да сме здрави, но при необходимост да попадаме само при добри специалисти!

Търся добър гастроентеролог за деца от 1 годинка за Пловдив. Педиатърката на малкия ми препоръча Янков, но той не си вдига телефона вече трети ден, а не го откривам в Супердок за да запазя час...

# 12 424
Момичета, здравейте и за много години! Нека да сме здрави, но при необходимост да попадаме само при добри специалисти!

Търся добър гастроентеролог за деца от 1 годинка за Пловдив. Педиатърката на малкия ми препоръча Янков, но той не си вдига телефона вече трети ден, а не го откривам в Супердок за да запазя час...

Пишете му на Вайбър, ще Ви отговори, но може би след няколко дни. Наложи се да заведа дъщеря ми при него, звънях, но не ми вдигна. Писах му по Вайбър, отговори ми след 2-3 дни с дата и час за преглед. Голяма мъка е да запишеш час при него, иска се търпение. Успех!

# 12 425
Благодаря за съвета!

# 12 426
Честита нова година на всички! Пожелавам ви преди всичко здраве 😁

Може ли да ми препоръчате адекватен личен лекар, по възможност от ДКЦ 5, който и да е педиатър, и да не преглежда само проформа бебетата? Дотук нашата ЛЛ само мери детето и дотам, нито я проверява физически как се развива, нито когнитивно. По възможност и да не е антиваксър, би било супер 🫣

# 12 427
Здравейте, може ли да ми препоръчате добър хематолог в Пловдив, който да работи  със здравната каса. Благодаря.

# 12 428
Здравейте, може ли да ми препоръчате добър хематолог в Пловдив, който да работи  със здравната каса. Благодаря.
Д-р Сотирова, работи в Св. Георги на бул. "Васил Априлов".

# 12 429
Днес успях от раз по телефона да запиша час за д-р Якова на посочения телефон, видях, че беше зададен въпрос по-горе.
Можете ли да препоръчате АГ от ДКЦ-то в Тракия, при когото да направя профилактичен АГ преглед с цитонамазка. Ако не от това ДКЦ, може и някъде другаде, последно съм била в Торакс и след това в Селена при д-р Лазороски.

# 12 430
  • Пловдив
Не препоръчвам никой АГ от ДКЦ 5 в Тракия, никой!
Аз съм от квартала, но за профилактика ходя в ДКЦ-то на Свети Георги на Васил Априлов при Росица Стойчева, при нея цитонамазката се заплаща 35 лв, но прегледа минава с направление.

# 12 431
  • Пловдив
Преди да си попадна при моята лекарка съм посещавала д-р Джихан Сюлейман за профилактики.

И в никакъв случай не препоръчвам д-р Кики, който не знам дали още е в 5 ДКЦ.

# 12 432
  • Пловдив
Здравейте, видях, че сте коментирали АГ по назад, но все пак да попитам: за махане на спирала да ми препоръчате добър специалист?

# 12 433
За скенер не е необходимо специалист да насочи,трябва да може и ЛЛ. За МАгнитен резонанс - води се високо-технологични изследване,
Специалист праща искане до РЗОК ,ако те одобрят издава направление.
Вече не се чака одобрение за магнитен резонанс от РЗОК

# 12 434
  • Стара Загора
Може ли препоръки за детски неврохирург? Става въпрос за преглед на главата (сраснал метопичен шев) на дете на 1 година.

Общи условия

Активация на акаунт