Бял списък за гр. Пловдив

• 2 827 851
  • 13 653
  •   3
Отговори
# 12 435
Може ли препоръки за детски неврохирург? Става въпрос за преглед на главата (сраснал метопичен шев) на дете на 1 година.

София, в Иван Рилски.

# 12 436
Може ли препоръки за детски неврохирург? Става въпрос за преглед на главата (сраснал метопичен шев) на дете на 1 година.
Здравейте, дъщеря ни беше с краниосиностоза. Прегледа я и постави диагноза, проф. Иванов, мисля че се води невролог. Операциите ги извърши Кирил Георгиев, тогава (преди 12 години) работеше в Св Иван Рилски, София. Ако нещо допълнително ви интересува, може да ми пишете на лични.

# 12 437
  • Пловдив
Да, проф. Иванов е невролог, завеждащ на Педиатричната клиника към УМБАЛ "Свети Георги".

# 12 438
Здравейте, може ли да ми препоръчате добър зъболекар, който изработва и поставя циркониеви коронки и може да работи с тях? Моята зъболекарка е от старата школа, и не ги признава, защото не работи с тях. Също, ако е възможно, цените да не са прекалено високи- ясно ми е, че са по-скъпи. Имам 3 керамични и искам да ги сменя, защото постоянно ми кървят и съм с възпалени венци. Също, искам да изчистя всички метали от устата си, защото съм с хашимото. Мисля, че цирконият е най-добрата опция.

# 12 439
  • София
Ами вижте при Станкови обаче там е бая дебело да знаете Simple Smile

# 12 440
Вие там ли сте си ги правили? Доволни ли сте? От колко време ги имате?
Аз имам вече цена от едно място, където си чистя зъбния камък, но ми се искаше да получа препоръки от хора, които са доволни от определени зъболекари. Знам, че са скъпи, търся алтернатива, на по-нормална цена.
Благодаря

# 12 441
От две години имам три ципкониеви корони, нямам проблем с тях. Д-р Стайков, Булдинтал, клиниката е на ул. Росица 5А. От Гугъл карти може да намерите телефона. Практиката е на д-р Илиев.
По последна информация ок. 300 - 350 лв. е само короната, без изграждането или евентуално кореново лечение.
Предстоят ми още два зъба да обличам.

# 12 442
  • София
Вие там ли сте си ги правили? Доволни ли сте? От колко време ги имате?
Аз имам вече цена от едно място, където си чистя зъбния камък, но ми се искаше да получа препоръки от хора, които са доволни от определени зъболекари. Знам, че са скъпи, търся алтернатива, на по-нормална цена.
Благодаря
Определено съм доволна. Докато бях в Пловдив там си правих зъбите. Имам и коронка правена от тях и всичко си е на мястото вече 10 години и повече. За съжаление обаче направо дерат кожата с цените си…

# 12 443
Някакви ориентировъчни цени можете ли да посочите (на Станкови)?

# 12 444
  • София
Някакви ориентировъчни цени можете ли да посочите (на Станкови)?
Не мога да дам актуални. Само ще кажа, че на времето за коронка ми взе 600лв. и си дръпна и от здравната каса 😁

# 12 445
Не е точно така. Аз съм при тях от 2003 г.. Миналата година д-р Русев ми прави корони на 6 зъба, трябваше бондинг, но се оказа, че след премахването на стари пломби остава малка част от зъбите и е по-добре да се сложат корони. По 300 лв.  на зъб, толкова беше и цената за бондинг. Преди това д-р Тончев, моят любимец, ми сменя мост, той по 400 ми взе на зъб, толкова беше по принцип цената. Сега, ако има увеличение, не знам, аз преди година приключих, за щастие. Но качеството е гарантирано. Циркониеви също слагат, малко по-скъпи са.

# 12 446
Не е точно така. Аз съм при тях от 2003 г.. Миналата година д-р Русев ми прави корони на 6 зъба, трябваше бондинг, но се оказа, че след премахването на стари пломби остава малка част от зъбите и е по-добре да се сложат корони. По 300 лв.  на зъб, толкова беше и цената за бондинг. Преди това д-р Тончев, моят любимец, ми сменя мост, той по 400 ми взе на зъб, толкова беше по принцип цената. Сега, ако има увеличение, не знам, аз преди година приключих, за щастие. Но качеството е гарантирано. Циркониеви също слагат, малко по-скъпи са.
Това за кое място е? Аз се интересувам от циркониеви само.
На едното място ми казаха 800лв на циркониева корона, което май е доста. Четох, че са около 600лв.

# 12 447
Клиника д-р Станков.

# 12 448
  • София
Не е точно така. Аз съм при тях от 2003 г.. Миналата година д-р Русев ми прави корони на 6 зъба, трябваше бондинг, но се оказа, че след премахването на стари пломби остава малка част от зъбите и е по-добре да се сложат корони. По 300 лв.  на зъб, толкова беше и цената за бондинг. Преди това д-р Тончев, моят любимец, ми сменя мост, той по 400 ми взе на зъб, толкова беше по принцип цената. Сега, ако има увеличение, не знам, аз преди година приключих, за щастие. Но качеството е гарантирано. Циркониеви също слагат, малко по-скъпи са.
Ми за Пловдив е много Simple Smile Тука в София понякога няма такива цени. И той за съжаление взима и от касата.
За смяна на пломба в София ми взеха 200лв.
Но някак не мога да си изкривя душата, че колкото и да съм платила при Станков си заслужава и до ден днешен.

Последна редакция: вт, 14 яну 2025, 10:28 от I.R.

# 12 449
  • Пловдив
В клиниката на д-р Станков преди година и половина платих при д-р Тончев за кореново лечение, което се проведе за 3 часа с микроскоп и пломба 800 лева.
За мен е скъпо.

Общи условия

Активация на акаунт