Бял списък за гр. Пловдив

• 2 856 821
  • 13 791
  •   5
Отговори
# 12 585
  • Пловдив
И аз потвърждавам, че е единственият посетен дерматолог, който не предписа кортикостероид.

# 12 586
Благодаря момичета!

# 12 587
Моля Ви за препоръка за ендокринолог, тъй като младежът е на 18 г. ми трябва за възрастен.

# 12 588
  • София
Аз ходя при Христо Георгиев. През СуперДок на всяко 15-то число излиза графика. Доста трудно обаче се запазва час извън СуперДок

# 12 589
Моля Ви за препоръка за ендокринолог, тъй като младежът е на 18 г. ми трябва за възрастен.
Д-р Сава Петров

https://endokrinolog.bg/

# 12 590
Благодаря, момичета.

# 12 591
Аз ходя при Христо Георгиев. През СуперДок на всяко 15-то число излиза графика. Доста трудно обаче се запазва час извън СуперДок
Работи ли със здравна каса?

# 12 592
  • София
Работи ли със здравна каса?
Не

# 12 593
  • Пловдив
Препоръчвам д-р Радица Соколова, само тя се справи адекватно при детето ми.
а какъв е бил проблема?
Интересува ме дали е акне, че ми трябва за това...

# 12 594
  • Пловдив
За акнето - проверете нивата на инсулина.Едно време на мен нямаше кой да ми каже.Тогава ходих при една докторка на Руски, Елисавета Теодосиева (доста възрастна беше, дано е още жива) тя ми даваше рецепти за лосиони и кремове, които се правеха в аптека и вършеха работа.
Миналата година пък ходих при Матева на химичен пилинг, тя също предписа лосион за правене в аптека, но нещо не ми понесе и го спрях.Но пилинга много добре ми се отрази, после забременях и спрях.Като се роди бебето смятам да възобновя ходенето.Неприятното е, че 2 седмици не трябва да се излиза, че много кожи падат и не е приятно за гледане.Аз бях в майчинство и не ми пречеше, сега пак ще е така.

# 12 595
  • Пловдив
Препоръчвам д-р Радица Соколова, само тя се справи адекватно при детето ми.
а какъв е бил проблема?
Интересува ме дали е акне, че ми трябва за това...
Атопични петна.

# 12 596
Здравейте, ЛЛ на детето ни на 2 г. ни изпраща на преглед при кардиолог.
Може ли някой да даде препоръка за работещ с деца, от който е доволен, без значение дали работи с касата.
Благодаря предварително.

# 12 597
Може ли някой да даде препоръка за работещ с деца, от който е доволен, без значение дали работи с касата.
Благодаря предварително.
Д-р Румен Маринов ,София, МЦ сърдечно съдови заболявания. Има и изнесена практика и на още две места в София.

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 14:40 от anichka_21

# 12 598
Благодаря предварително.

За Пловдив знам д-р Чочкова. Лични впечатления нямам.
Успех, hintt! Бих ти препоръчала моята, д-р Златка Димитрова, но с толкова малко дете не знам дали ще се заеме. Иначе е в ДКЦ Св. Георги, на В.Априлов.

# 12 599
Отивайте в София, в Национална кардиологична болница - 02 9211 330, 02 9211 211, от 8 до 16.30ч, за записване на час за консултация с детски кардиолог.
В Супердок в момента имате две опции - д-Керезов и д-р Василева, останалите трима имат часове за месец май. Ако за нещо безобидно ви пращат, минете първо тук, но ако е по-сериозно, не си губете времето и отивайте в София.

Общи условия

Активация на акаунт