Бял списък за гр. Пловдив

• 2 789 274
  • 13 491
  •   3
Отговори
# 12 690
При нас може, но ги карат да подписват някаква декларация, че при фал, лекаря не носи никаква отговорност, бият ти я на твоя си отговорност.

# 12 691
Мнения за д-р Главчев от Аг Торакс? Останах с добри първи впечатления, но чакам и резултати и незнам на него ли да се доверя за терапия.

# 12 692
Здравейте, има ли наистина добри невролози в Пловдив? От години мой близък ходи по доктори за тремор, шемет, главоболие и т.н. и все едни стари лекарства се изписват без точна диагноза.. има ли добър специалист в Пловдив който може да ми препоръчате?

# 12 693
  • София
И аз се лутах така може би над 2 години. При преглед при еднокринолога той ме препрати на отоневролог. Въпросният лекар се казва д-р Михайлов. Работеше в Пълмед и после му загубих дирите…

# 12 694
Като добър диагностик, бих препоръчала д-р Вълчо Найденов в Каспела.
Частният му кабинет е на бул. Христо Ботев, работи с НЗОК.

# 12 695
  • Пловдив
И аз се лутах така може би над 2 години. При преглед при еднокринолога той ме препрати на отоневролог. Въпросният лекар се казва д-р Михайлов. Работеше в Пълмед и после му загубих дирите…

Ако е д- р Атанас Михайлов, работи в Асеновград. Свекърва ми е доволна от него.

# 12 696
Работи и в Транспортна болница.

# 12 697
  • София

Ако е д- р Атанас Михайлов, работи в Асеновград. Свекърва ми е доволна от него.
Работеше преди. Преди година ходиха и до кабинета му, но беше заключен и никои не знаеше информация. Ако е започнал пак работа там супер.

# 12 698
  • Пловдив
Мисля че не работи всеки ден. Тя ходи лятото. И в супердок часовете излизаха на опредлена дата, но не помня вече кога. Почти веднага свършваха и после пише, че няма свободни часове.

# 12 699
Д-р Монева най-добрата невролог препоръчвам.Работи в болница Иван Рилски.

# 12 700
Ох, точно пък Иван Рилски....
Най-добрите са в Св.Георги.

# 12 701
Към добрите кардиолози прибавям д-р Калин Кръстев - отлично отношение към пациента, задълбочен преглед със слушалка, измерване на кръвно налягане, ЕКГ диагностика и ехокардиография. Обяснява подробно и разбираемо. Отделя 30 минути на пациент.

# 12 702
Може ли мнение за д-р Йовко Червенков - ортопед - травматолог от МБАЛ "Св. Св. Козма и Дамян"? Той си прави добра реклама в социалните мрежи, но искам и мнението на пациенти, които са го посещавали.

# 12 703
Може ли мнение за д-р Йовко Червенков - ортопед - травматолог от МБАЛ "Св. Св. Козма и Дамян"? Той си прави добра реклама в социалните мрежи, но искам и мнението на пациенти, които са го посещавали.
Аз го посетих за второ мнение, преди повече от половин година.
Даде ми добри насоки и ревматологът ми включи в последствие същия медикамент, който той ми изписа, но вече с други милиграми, в поддържащата ми терапия. Доволна съм от прегледа и подобрението, което постигнах след промяната на лечението ми.

# 12 704
Здравейте! Може ли мнение за д-р Петя Маркова- детски нефролог? Прочетох дискусията преди няколко страници за д-р Гечев, но не видях някой да е споделил лични впечатления за д-р Маркова.

Общи условия

Активация на акаунт