Бял списък за гр. Пловдив

• 2 785 331
  • 13 451
  •   4
Отговори
# 12 765
Внимавайте много с тези инжекции, ако са директно в ставата. Много лоши последствия имат после, въпреки, че за момента уж помагат. Аз не бих позволила.

# 12 766
  • Пловдив
Преди три седмици ми сложиха инжекция в колянната става. Ами имах нужда, не можех да вървя, едвам ходех на училище, не ми се говори как се качвах до втория етаж при необходимост. Действаха ми две седмици, пак започна да ме боли, пиех хапчета, но днес отново отидох на инжекция, тази вечер заминавам за екскурзия, не ми се ще да я изкарам в хотелската стая и на 100 метра наоколо. Като ми мине действието отново и свърша учебната година ,че имам студенти и те ще държат държавен изпит при мен, не искам да ги прецаквам, ще се оперирам, живот и здраве.

# 12 767
  • Пловдив
На футболистите им ги слагат "зад тъчната линия" и влизат след 10 минути да терена. При това за сериозни травни.Ти нали не си на "важен мач" - Само,че за ценните футбилсти се грижат добри "травматолози"и има последващо лечение на травмата Магнитен резонанс на ставата и подходящо лечение...
Ако Янаки Янакиев все още работи ,търсете неговото мнение -това за Пловдив де.

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 00:25 от whitefang

# 12 768
На мен ставната инжекция ми подейства два месеца след поставянето, моята беше в рамото, не можех да мръдна ръката нито нагоре, нито напред, нито назад, бях се отчаяла и след два месеца мина и вече година и половина нямам проблем.

# 12 769
Здравейте! В търсене съм на добър детски хирург,на детето ми ,което е на 4г.му откриха хидроцеле,което трябва да се оперира. В спешното отделение на Св.Георги попаднахме на д-р Бисер Иванов ,беше много отзивчив. Сега се чудя при нвго ли да я правим ,ще съм благодарна за мнение и за друг добър детски хирург .

# 12 770
В детска хирургия има една пълна лекарка и тя е добра, ама не и помня името.

# 12 771
  • Пловдив
Да не е завеждащата доцент Пенка Стефанова?
На сина ми там му правиха дренаж в коремна област, не знам точно кой от всички лекари, доволна съм. Една седмица ни беше престоят, всички са се отнасяли добре. През това време имаше и почти новородени със сложни операции /на сърце на едното дете, която беше поредна от няколко по думи на майката/.

# 12 772
  • Пловдив
Д-р Стефанова или Д-р Мошеков. Моят син беше с фуникулоцеле и го оперира Мошеков.

# 12 773
  • София / Пловдив
В детска хирургия има една пълна лекарка и тя е добра, ама не и помня името.

Доц.Пенка Стефанова е това, шефката на отделението.

# 12 774
Може, не помня как се казваше, малко ниска и доста пълничка, но работи перфектно

# 12 775
Здравейте,.търся препоръка за детски невролог.
Детето получи гърч от нищото и е съвсем здрав. Който му се е случвало знае, че е страшно.

# 12 776
Проф.Иванов е за гърчове.

# 12 777
Проф.Иванов е за гърчове.
Но и много ангажиран.
Някой от неговия екип. Търсете МЦ Юник. На пресечка срещу Марса в Кючук Париж, бившето кино Тракия се намира. Водила съм детето при д-р Соткова там, но тя вече не работи на това място.

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 23:08 от Clo - Camille

# 12 778
Само не при Пискова, не знам дали още работи.

# 12 779
Проф. Иванов е много ангажиран, да, но ако успеете да се свържете с него и обясните за какво става въпрос, ако прецени, може да Ви вмъкне някъде между другите прегледи.

Общи условия

Активация на акаунт