Бял списък за гр. Пловдив

• 2 860 543
  • 13 801
  •   8
Отговори
# 13 080
Здравейте, може ли мение за аг д-р Крум Владов, с  рискова бременност съм 🍀💕

# 13 081
Двамата Заимов и Бачуров са ми много архаични
Амалиев има списък с изследвания от съвременните практики, които ще пусне, за рискова не знам как се справя.
Обременяването с глюкоза аз не го намирам за нужно за масово приложение, за всеки случай, а Амалиев го предлага.
 Зависи от пациента в какво избира да вярва.
Следях кръвна захар постоянно на всеки 3 седмици с другите кръвни, внимавах с вида храна.
Кръвното след определени седмици измервах вкъщи и пишех за да се сравни при консултация.
Пих изчистен суроватъчен протеин, през цялото време до месец след раждането и нямах отоци. Ако може да си го позволи човек. че стана скъп е от полза.
Рисковото ми беше с близнаци.

Този д-р Владов сега го чукнах, има хубаво cv като месторабота, млад, вероятно нсхъсан и в крак с новостите. Аз бих го посетила и сама да реша

# 13 082
Аз не го намирам за архаичен д-р Заимов. Не мога да изкажа мнение за следене на бременност, но като негова пациентка съм много доволна. За самото израждане мисля, че може и в Селена, и в Торакс.

# 13 083
Аз имам много добри впечатления от д-р Владов (ако е същия, който работи в Хирургиите).

# 13 084
Георги Амалиев е подходящ в голяма степен за случая, с леки резерви. Има доста бременни пациентки, с рискова бременност, при него обаче понякога е фактор "настроение и лично отношение" - това е, което съм чувала, а личният ми опит с него - бил е в опериращият ме екип, и е допринесъл за спасяването на живота ми, така че, нямам право нищо негативно да кажа срещу него, благодарна съм му от все сърце.
Красимира Чалова също препоръчвам, тя е педантична по отношение на скрийнинга, освен това има страхотен ехограф в кабинета. Претоварена откъм пациентки, като повечето добри лекари.
За жалост, и двамата са частно практикуващи, но пък работят в Селена, където двамата често оперират в екип, заедно с Даниел Ставрев (който е също чудесен избор за това, за което Ви трябва, но от всички, той е най-претоварен, и въпреки това, вмъкнете ли се в графика му, няма да Ви остави и за секунда без грижа и наблюдение, до успешен край на бременността), при сложни случаи всички там се събират и коментират казуса, вкл. проф. Пехливанов - мисълта ми е, там има техника, специалисти, нужни за една спокойна бременност. Дозата късмет вече си е отделна работа...
Пропуснах д-р Костадин Георгиев - прекрасен лекар и човек, толкова внимателен, грижовен, детайлен, той дори работи с касата и при него можете да ползвате и направления. Кабинетът му е в Селена.
Нямам наблюдения за други здравни заведения в Пловдив, просто последните години имах и лични преживявания там, и контакти с повечето лекари, и мои близки преминаха през бременности, раждания (все проблемни), операции - оттам са впечатленията ми.
Със сигурност имаме и други добри лекари в града, но това е моят опит и затова споделям него.
Успех на бъдещата мама Flowers Four Leaf Clover

# 13 085
Ако бременността е рискова, аз препоръчвам специалистите в Свети Георги. Лежала съм в няколко отделения там. Отношение, професионализъм, всичко е на ниво. Иначе съм раждала в Селена, но здравно-осигурен ли е човек не виждам смисъл да се рискува в частни болници и да се плаща допълнително. Не натрапвам мнение, а споделям опит. Има чудесни специалисти в Селена, но имам ли някой ден второ дете или някаква по-сложна интервенция бих се насочила към Св. Георги.

# 13 086
  • София
Не само вие ами и от болница Селена насочват там.

# 13 087
  • Пловдив
Хириргуите са супер и като отношение и като специалисти. Ако имам трето дете пак там бих го родила.

# 13 088
Освен това, като споменавате отношение и т.н. , би било изумително да се платят над 3000лв. и да няма отношение, но, бременността е един деликатен и важен момент, разбирам, че такива малки детайли, освен следящия лекар за важни.

# 13 089
  • малкия йеросалим
Хириргуите са супер и като отношение и като специалисти. Ако имам трето дете пак там бих го родила.
А в хирургии някой конкретен лекар?

# 13 090
  • Пловдив
Била съм, един път на преглед при д-р Василева, след като конкретно нея търсих и на раждането дежурна беше д-р Котева, та тя ме изражда.

Jordanina, не съм плащала за лекар/екип, раждах, при когото беше на смяна и въпреки всичко имаше отношение.
Първото дете го родих в Окръжна, отново, при когото беше на смяна и нямаше отношение, дори имаше скандал от моя страна и затова за второто се спрях на Хирургиите, защото онази персона още е част от персонала на болницата.

# 13 091
Била съм, един път на преглед при д-р Василева, след като конкретно нея търсих и на раждането дежурна беше д-р Котева, та тя ме изражда.

Jordanina, не съм плащала за лекар/екип, раждах, при когото беше на смяна и въпреки всичко имаше отношение.
Първото дете го родих в Окръжна, отново, при когото беше на смяна и нямаше отношение, дори имаше скандал от моя страна и затова за второто се спрях на Хирургиите, защото онази персона още е част от персонала на болницата.
Аз имам впредвид Селена

# 13 092
  • Пловдив
В гугъл има и доста кофти отзиви за Селена, след преминаването в нов собственик, но както се казва всеки сам решава за какво да харчи парите си, аз така или иначе съм с особено мнение за частните болници, включително имам и близки обикалящи за инвитро в Пловдив, след това в София...честно казано, не знам някои лекари как си лягат с чиста съвест.

# 13 093
имам ли някой ден второ дете или някаква по-сложна интервенция бих се насочила към Св. Георги.
Защо смятате, че в Селена не се извършват сложни интервенции?

Иначе, да, такива дискусии никога не водят до единодушие, даже избягвам да се включвам...защото всеки е преживял своето и разбира се, че ще бъде доволен, а ако е имал лош опит - няма да е доволен...Нещата са субективни.

П.П Селена също работи със Здравна каса, да уточним и това Simple Smile

# 13 094
  • София
Мога да кажа от моят опит. Неонатологията им явно не е добра, защото масово децата се прехвърляха в Свети Георги. За други интервенции не знам как са. Майка ми се оперира преди година (махане на полип) там и е доволна.

Общи условия

Активация на акаунт