Бял списък за гр. Пловдив

• 2 787 587
  • 13 475
  •   1
Отговори
# 13 455
За премахването на мастно топче е нужен хирург. Дерматолог няма да се справи. А сигурна ли си, че е за махане. Ако не ти пречи не е ли по-добре да не се пипа?
Аз и аз не искам да го пипам, но там е работата че самото топче като че ли почва да потъмнява. ЛЛ казва че е за махане при хирург, според него некротизира. Иначе при натиск (с дреха или например ако го закача с гребена докато реша косата) - ме боли. Там е работата че ЛЛ иска да ме прати на хирург в болницата, а аз искам да е дерматолог или дерматолог хирург конкретно, все пак такъв тип специалист.
И тогава ако е хирург - някой добър да ми предложите?
Дали д-р Балева има частен кабинет все още и на какъв телефон може да се свърже с нея човек?

# 13 456
На д-р Балева и пишете на вайбър за да се разберете за частен преглед

# 13 457
На д-р Балева и пишете на вайбър за да се разберете за частен преглед
Щефи, може ли да ти пиша на лично - ако имаш телефон за да ми го дадеш? Звънях на някакъв който ми дава че е непълен/грешен, затова питам.

# 13 458
ЧОнова от Каспела за второ мнение на хистология - не! На мен ми обърка вида рак, като не беше пуснала много основен маркер и в началото бях в супер обърквация докато се разбере какъв вид рак имам. Разбрах и за други хора с объркани хистологии от там.

# 13 459
Еднодневната хирургия на Св. Георги е точно за хирургично премахване на такива образувания. Вземи си направление от ЛЛ и отиди.

# 13 460
ЧОнова от Каспела за второ мнение на хистология - не! На мен ми обърка вида рак, като не беше пуснала много основен маркер и в началото бях в супер обърквация докато се разбере какъв вид рак имам. Разбрах и за други хора с объркани хистологии от там.
За съжаление имаме в семейството идентичен случай. Даде съвсем различен орган , от който произхожда рака на изследвана метастаза.

# 13 461
Здравейте!
Имате ли препоръка за добър ортопед-ревматолог за счупена раменна кост или за конкретно лечебно заведение? Възстановяването дали отнема много време?
Много ви благодаря предварително!

# 13 462
Има ли добър трихинолот или кожен със сходна сфера в града?

# 13 463
  • Пловдив
Мнения за д-р Паришева ревматолог?

# 13 464
Здравейте, може ли да ми препоръчате лаборатория за изследвания в Пловдив,  ще се изследва калпротектин . Благодаря!

# 13 465
Здравейте, може ли да ми препоръчате лаборатория за изследвания в Пловдив,  ще се изследва калпротектин . Благодаря!
Бодимед.
Не забравяйте диетата преди изследването.

# 13 466
  • София
Аз препоръчвам Геника. Но не са ми казвали да спазвам нищо тъй като съм пускала на дете ай на себе си. Единствено ми казаха 20 дни без пробиотици и антибиотици

# 13 467
Здравейте!
Имате ли препоръка за добър ортопед-ревматолог за счупена раменна кост или за конкретно лечебно заведение? Възстановяването дали отнема много време?
Много ви благодаря предварително!
В Пловдив съм обиколила доста ортопеди след катастрофа. Мога да Ви препоръчам лекар в Горна Баня.

# 13 468
Има ли добър алерголог в Пловдив?

# 13 469
  • Пловдив
Аз отново ще похваля д-р Радица Соколова, въпреки, че в момента е в майчинство ѝ писах във вайбър за дисхидрозата ми и отлепяне на нокти, жената ми каза какво да взема и как да прилагам, каза ми да отида във кожна клиника към УМБАЛ Св. Георги за посявка на ноктите /там предпочиташе за лаборатория, защото си има отделно Микология, където се хващали повече щамове на гъбички, дрожди и плесен от масовите лаборатории/.
Просто е преди всичко човек, радвам се, че ми я препоръчаха преди време, радвам се, че покрай мен няколко човека я посетиха и останаха доволни. Такива трябва да са всички лекари.

Общи условия

Активация на акаунт