Бял списък за гр. Пловдив

• 2 809 214
  • 13 605
  •   2
Отговори
# 13 590
И за мен. На частни нямам доверие.

# 13 591
+1 глас и от мен за МБ Свети Георги на
Васил Априлов

# 13 592
При частните лаборатории проблемът е, че разнасят материалите наляво надясно. Нямам гаранция как съхраняват пробите и какво отчитат в крайна сметка. За микробиология на секрет е важно веднага да започне да се работи или ако не - да се транспортира възможно най-бързо. Те понякога карат пробите в други градове. Понякога става игра на котка и мишка, тука има, тука няма. Отделно, че някои частни лаборатории надписват наизуст резултати. Наистина по-добре в лаборатория към държавна болница. Поне знаете, че веднага ще започнат да го работят.

# 13 593
  • София
Ми аз докато имах проблеми и в Свети Хеорги ми излизаха чисти микробиологиите… След дълги години пусна ПСР тест в Геника и излезнаха гъбички… Те като ги разнасят - не го правят като чувал с картофи. Все пак се пренасят при определени условия.

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 08:41 от I.R.

# 13 594
База на ВМИ за мен е най-добрата за МБ.
Малката база на Св Георги ли. Васил Априлов 15 А
Може ли да ми кажете къде се намира точно на кой етаж.  И резултат онлайн проверка има ли като опция или лично предаване. Благодаря ви
Аз пострадах от частните лаб и не смятан да стъпвам там вече.
В един и същ ден 2 еднакви проби на различни места занесени с различен резултат.  И всеки път нещо има различно.
Последно си занесох проба в София националния център. Ако там се окаже 3 то нещо различно ще посетя и базата на Васил Априлов. И ще сравня.
Благодаря ви

# 13 595
Не знам дали д-р Чокова още работи, че беше на възраст
В Торакс правеше много прецизно микробиологии.
Носила съм проба от външен доктор там.

# 13 596
За МБ лабораторията на ДКЦ Св. Георги става дума. На втория етаж е. На В.Априлов.
Не, че ще ти излезе чиста, ако имаш бактерии, а че може да им се има доверие. Тук съфорумка е споделяла, че нейна близка работи там и има строг контрол върху хигиена и реактиви.

# 13 597
Не знам дали д-р Чокова още работи, че беше на възраст
В Торакс правеше много прецизно микробиологии.
Носила съм проба от външен доктор там.
Доктор Чокова още е в Торакс и работи, на мен също лично ми е гледала проби и да ви кажа и там е спорен резултата... Тя е уникален лекар,но или бактериите са в биофилми или нещо реактивите и апаратите им не са като хората.За съжаление нямам вяра на никоя лаборатория Sad и аз на достатъчно места съм давала за да мога да твърдя,че половината ми резултати не са верни.

# 13 598
Относно темата за ЯМР. Някой пеавил ли е в МЦ русев, но до окръжна болница сградата? Добри ли са?

Здравейте. Може ли за препоръки за ЯМР? По всяка вероятност ще е в Каспела, защото докторът работи там, но ще помоля и за други мнения. Благодаря.
МЦ Русев, д-р Жекова (специалист образна диагностика)
До Кауфланд в Южен. Те преди бяха в Каспела.

# 13 599
Аз съм правила там, доволна съм. Но не скоро, преди 6 години.

# 13 600
В Русев до окръжна ми бяха писали уголемена простата, а аз съм жена.

# 13 601
  • Пловдив
Аз също съм чувала хубави отзиви и че специално търсят Жекова да разчете резултата.

# 13 602
Аз не съм доволна от разчитането в МЦ Русев на Окръжна.

# 13 603
Здравейте!Някой знае ли колко струва прегледа при доктор Тулев?

# 13 604
  • Пловдив
80 лв беше последно напролет.
Във фоайето пред кабинета му,на колоната имаше (по спомен )ценоразпис

Общи условия

Активация на акаунт