Бял списък за гр. Пловдив

• 2 845 932
  • 13 757
  •   4
Отговори
# 13 695
Здравейте, бихте ли ми препоръчали добър дерматолог? Благодаря!

# 13 696
Здравейте, може ли препоръка за онколог- дерматолог? Искам да ми погледнат някои бенки. Благодаря

# 13 697
Моята препоръка за жена гинеколог е д-р Гогова в МЦ д-р Минев.
Полип махах в Селена през август.
За съжаление обявената цена не е окончателна. Имат си такса, ако желаеш да те изпишат в същия ден.
Да Ви попитам, иначе ако се нощува там не се заплаща допълнително ли? Аз като ги питах тези на касата, казаха, че още същия ден е изписването, мен лично ми е леко "страшно" след каквато и процедура в болница, да те изпишат веднага. Но тя така ми обясни, сякаш е нещо мега елементарно.

# 13 698
  • Пловдив
За допълнителната такса стана ясно тогава, когато вече бях по нощница непосредствено преди процедурата, не на регистратура при прием.
Тя е извън цената, въпреки че си там с направление и по ЗК взимат още пари.

# 13 699
За допълнителната такса стана ясно тогава, когато вече бях по нощница непосредствено преди процедурата, не на регистратура при прием.
Тя е извън цената, въпреки че си там с направление и по ЗК взимат още пари.
Много са долни в това отношение, преди около три години раждах там, заради доктора ми, толкова допълнителни неща платих, без да ми кажат. Казваха ги при свършен факт, ама здраве да е

# 13 700
Хора, питайте предварително за цените в Селена , не е срамно.
Случайно тук от други теми разбрах, че имат пак нещо в кошера и ги развяват из пространството.

За АГ мъж за сега до тук  д-р Лазороски ми допада като поведение. С годините е по - зает, но ако се пита не е надменен, по - широко скроен е като възпитание и лесно се комуникира

За д-р Гогова чета, че е от центъра на д-р Минев, там цените клонят към доста европейски за българските стандарти, не е за пренебрегване, когато се насочи някой там може да си тръгне със сметка 200 евро за преглед и дребно изследване

Последна редакция: нд, 04 яну 2026, 10:06 от Щефи

# 13 701
  • Пловдив
Когато напуснеш предсрочно, преди да е изтекла пътеката, ЗК не плаща цялата сума за пътеката. Те си взимат разликата от пациента. В частните болници доплащаш към това, което взимат от ЗК. Такава им е политиката. Но, да, лекуващия лекар е наясно с това и трябва да информира пациентите си или самите пациенти да се информират предварително, на място в самата болница. В Пълмед не ни позволиха това за баща ми, лежа си целия престой.

# 13 702
Абе, имат си такси частните болници, пътеката си я точат.

Не съм имала изненади при плащане на раждане в Селена, доста предварително четях, прегледа при ортопед направо отказах там. На касата допълнително платих само ковид тест

За Пълмед конкретно УНГ калкулират допълнително заплащане още на първата инжекция, в манипулационната са лепнали стикер до името на пациента за да не пропуснат да кажат

# 13 703
  • Пловдив
Възможно е. Тогава явно си взимат сумата за глобата, ако дойде проверка и ти не си в леглото, в болницата. 🤣 Със сигурност няма да се минат.

# 13 704
  • вече Пловдив
Преди година и половина ми махнаха 2 полипа в Торакс до Четвъртък пазара, платих допълнително 300 лв. Не съм преспивала там - сутринта беше процедурата, късния следобед ме изписаха. Не съм имала проблеми.
За жена гинеколог и аз препоръчвам д-р Деница Краевска.

# 13 705
Само преди няколко дни писах в темата добър отзив за Мила Григорова. Предлага и онлайн консултация в платформата Healee.

# 13 706
Само преди няколко дни писах в темата добър отзив за Мила Григорова. Предлага и онлайн консултация в платформата Healee.

Благодаря!

# 13 707
Здравейте! Имате ли отзиви за д-р Кемал Аликов, хирург, за операция на жлъчка?

Скрит текст:

# 13 708
Не бих се доверила за операция на жлъчка на лекар, придобил специалност съвсем скоро и който е представен като специалист с насоченост към естетична и обща хирургия. Нищо лично.

# 13 709
Може ли препоръка за очен добър в операция за катаракта(перде)?

Общи условия

Активация на акаунт