Бял списък за гр. Пловдив

• 2 845 952
  • 13 757
  •   3
Отговори
# 13 740
Благодаря и за тази насока. Чисто информативни( така да ги нарека) изследвания искаме  да направим. Започнахме преди около 2г проба за 2ро детенце и нещата се бавят , за това вече ще действаме строго насочено, да не би да се е появил проблем за който не знаем.

# 13 741
Здравейте! Къде в Пловдив да отиде мъжа ми за читава Спермограма и има ли някакви изисквания преди извършването и. Благодаря предварително

Правили сме това изследване в лабораторията на УМБАЛ ,,Свети Георги ". В последствие беше направена спермограма и в Турция. Резултатите бяха идентични.
Изискваше се полово въздържание между 3 и 7 дни(говоря по спомен, надявам се, че не ви подвеждам), да не са приемани антибиотици в близките седмици, и имаше някакво изискване за приемът на алкохол, но не си спомням колко дни не трябваше да се консумира алкохол, преди даването на материал.
Като съвет бих дала, когато изберете лабораторията, да се обадите и да попитате лаборантите какви са изискванията им.

Много благодаря!
Сега говорих с ММ и ми напомни, че и в Ню Лайф е пускал това изследване, понеже пътят ни в това ,,приключение" беше дълъг. Но навсякъде е излизал един и същ резултат.

# 13 742
Да, там също се водят такава клиника.
В Селена има рокади, които ще завършат неясно с какъв край, но за момента всичко функционира все още. Това го казвам в случай, че се ориентирате към лекар там.

# 13 743
  • Пловдив
Ще спестите едни пари, ако се окаже, че резултатите ви са подходящи за финансиране на ин витро процедура, ако направите спермограма в лицензирана лаборатория, защото след месец ще ви трябва още една в друга лицензирана лаборатория. Това са пари за две спермограми. И като сте направили и трета...някъде другаде преди това, просто да видите резултата......се натоварвате излишно финансово. В Селена и в Ню Лайф са двете лицензирани лаборатории за Пловдив.

# 13 744
Много ви благодаря за насоките! Дано са добри резултатите или поне поправими и при двама ни

# 13 745
Здравейте,
За УНГ, силно препоръчвам др. Николай Йорданов.
Голям специалист и много човечен. Трогната съм от вниманието и подхода му.
https://www.dr-yordanov.com/

# 13 746
Здравейте,
За УНГ, силно препоръчвам др. Николай Йорданов.
Голям специалист и много човечен. Трогната съм от вниманието и подхода му.
https://www.dr-yordanov.com/
+1 за д-р Йорданов.
А знаете ли дали ще сключва договор с НЗОК от тази година. После през декември не беше сключил.

# 13 747
  • Близко съм
Здравейте, Препоръчайте ми надежден хирург за махане на нокът на ръката

# 13 748
  • Пловдив
Здравейте, Препоръчайте ми надежден хирург за махане на нокът на ръката

Д-р Перчев в Първо ДКЦ на Понеделник пазара. Да не вземете случайно да отидете при другия хирург - Паунов, нарочно не го пиша като д-р. Извади ми нокът на крака без упойка. Д-р Перчев е прекрасен професионалист - не усетих как го направи. Година след другият му колега, който освен, че се отнесе с мен като касапин и не свърши никаква работа за по-нататък и проблемът се повтори.

# 13 749
Здравейте.
Наближавам 50г и от известно време си мисля да си направя пълен преглед.
За нещастие обаче, трябва да се ходи от кабинет на кабинет и за това се чудя, дали няма някоя частна клиника като Каспела (да речем) в която да отиде човек за няколко дни и да си направи всички основни прегледи наведнъж.
Търся из интернет, но основно ми излизат клиники за раждане, а аз нямам биологичен комплект за това Grinning
Ще се радвам да споделите информация.
Града няма голямо значение, не ми пречи да пътувам, но ако е близо до Асеновград ще е най добре.
Благодаря.

# 13 750
Здравейте, моля препортчайте дерматолог/офталмолог за лазерно премахване на папилом от клепач на окото. По възможност по ЗК.

# 13 751
Nekrad, достатъчно е да пуснете разширена пълна кръвна картина с диференциално броене, CRP, СУЕ, урина разширен пакет, глюкоза, чернодробни ензими АСАТ и АЛАТ, холестеролите също, по желание В12 и вит.Д. Всичко това става наведнъж в лаборатория. 
Вече за по-специализирана диагностика: като жена е добре да минете мамография у ехография на млечни жлези (например в Медискен) и преглед при АГ за ехография и цитонамазка. Ако нямате оплаквания, това е достатъчно. Преглед при кардиолог, ехография на коремни органи - ако прецените. За почти всичко може да се вземе и направление.

# 13 752
Няма болница, която да направи всичко това без някаква причина/диагноза.
Затова подкрепям Café del Mar.

# 13 753
Пълната кръвна картина е ясна работа. Но има някои специалности които са задължителни след определена възраст, без причина.
И не съм жена Simple Smile Казах че Нямам комплект органи за това Simple Smile

# 13 754
Ако си мъж - уролог и кардиолог е достатъчно да посетиш, според мен. Още повече ако нямаш симптоми. За изследвания - някои лаборатории имат пакет "Профилактика", където са най-важните изследвания - ПКК, СУЕ, липиден профил, глюкоза, бъбречни показатели, чернодробни ензими, евентуално може да си следиш и простатния антиген. Мисля, че е достатъчно.

Общи условия

Активация на акаунт