Клуб "Парфюмен ценител"-6

• 21 946
  • 372
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро, момичета! Ровя се аз насам-натам и попаднах на този парфюм на Лалик. Гледам, че и във Ф. е на изгодна цена, та се чудя дали става за покупка на сляпо?

И аз искам отзиви за този лалик. Има го и в Мегашоп, флаконът е много красив. А и след прекрасните ми впечатления от Lalique le parfum, който задължително ще си взема, не мога да остана равнодушна към този.

# 61
Добро утро, момичета! Ровя се аз насам-натам и попаднах на този парфюм на Лалик. Гледам, че и във Ф. е на изгодна цена, та се чудя дали става за покупка на сляпо?

не, не става
пробвах го миналата година, имам спомени за подправки, билки, сухи треви ... не е за 'на сляпо'
но е дяволски красив  Confused
за Венуш - мирисах го в аптеката на БП на Мл. 4, не знам дали още го има

едит: моят вкус от миналата година се промени доста, за това е възможно сега на мен да ми хареса, ще отида да проверя дали още го има Simple Smile

днес - Кели Калеш - изглежда, че ще бъде любов от примерно ... пети поглед, но все пак любов  Laughing

# 62
Здравейте дами!Некяа и аз с езапиша в темата.Днес съм се напръскала с Бърбъри - Брайт!Идеален ми е този парфюм,просто го обожавам от край време,а за това време просто е перфектен!

# 63
  • Варна
bubanka, мерси   bouquet. Ако наистина мирише на подправки и треви, значи не е за мен.
Днес съм с Агент Провокатор. Много ми е добре с него, все едно си ходя  опакована в него   Grinning

# 64
Здравейте дами!Некяа и аз с езапиша в темата.Днес съм се напръскала с Бърбъри - Брайт!Идеален ми е този парфюм,просто го обожавам от край време,а за това време просто е перфектен!

Сигурно имаш предвид Burberry brit. 

Бубанка, подправки и сухи треви звучи добре. Свирни дали го има още в Бизнес парка, да не се разхождам напразно. Praynig

Като се спомена Burberry, преди две седмици в Скай сити мол тествах някакво ново тяхно творение Burberry summer (ако не се лъжа). Подходих скептично, но всъщност се оказа интересен, сложен и доста нестандартен аромат. Започна много пипересто и подправково. И приключи меко, свежо, цитрусово. Със сигурност ще се тества пак. Остана ми едно чувство на недовършеност с този аромат. Не му обърнах необходимото внимание.
Ето го:
http://www.fragrancex.com/products/_cid_Perfume-am-lid_B-am-pid_ … 0W__products.html

Последна редакция: сб, 14 мар 2009, 10:04 от Анонимен

# 65
освен това ниската му цена в Мегашоп е заблуда - имат само 100 мл. за 75 лв.

Венуш, ще намина тези дни Simple Smile

# 66
Днес съм дърта бабичка  Wink , с Шанел 5 съм, ЕДТ. Но въобще не се чувствам така. Разкошен парфюм Peace. До сега бях носила само ЕДП варианта, но и този си го бива.

# 67
Днес съм с Фърст Лав на Ван Клийф енд Арпелс........нищо, че карам 101 любов........

# 68
Днес в този сняг съм ТРУСАРДИ ИНСАЙД много ми харесва,но малко нетрайничик ми е.Това е една от новите ми придобивки плюс Интърнъти К.К. а между временно чакам и Долче Вита мини от  фр.

# 69
Днес съм с Jadore-беше ми любим,но нещо сега са останали 10-тина мл и гледам да го довърша. С две думи пръснах го колкото да се маха Rolling Eyes
Ако някой от Вашите мъже има :Джуси- http://www.fragrancex.com/products/_cid_cologne-am-lid_D-am-pid_ … 5M__products.html
може ли да помоля за пробичка на памуче! Blush

# 70
Днес в този сняг съм ТРУСАРДИ ИНСАЙД много ми харесва,но малко нетрайничик ми е.Това е една от новите ми придобивки плюс Интърнъти К.К. а между временно чакам и Долче Вита мини от  фр.

При мен Инсайд е мнооооого траен.Парфюм който се носи като воал,аз самата не го усещам след известно време но всички около мен ахват и казват че го усещат навсякъде където мина.Хубаво се развива когато се затопли.Аз го слагам веднага след душ когато кожата е още влажна,топла и зачервена.

# 71
На моята кожа Инсайт беше ужасно траен newsm78 Усещах го и на другия ден,ако не си измия косата.Но те върху мен почти всички са трайни.Може би защото кожата ми е по мазна.Пък съм чела ,че брюнетките задържат по дълго аромати.

# 72
  • Sofia
Днес се радвам на новата си придобивка Euphoria, нищо че вече е масовка, хубав е!  Heart Eyes

# 73

Сняг ли?

Ох, аз пък съм със запушен нос и никакъв парфюм не ме трогва днес  Crossing Arms

# 74

Сняг ли?

Ох, аз пък съм със запушен нос и никакъв парфюм не ме трогва днес  Crossing Arms

В Русе днес вали сняг и то на големи парцали до преди малко,абе женски месец.И аз си мисля че Трусарди в топло време ще е супер.

Общи условия

Активация на акаунт