Отговори
# 105
Лили, много хубави снимки, Кали много е пораснала, още по-сладка е станала и гледам вече и опашки връзвате Simple Smile А кака Мила е със страхотен тоалет!
...
Гери, и за Калина бях приготвила много сладка рокличка и с такъв мерак я нагласих, а тя взе, че в колата по пътя до клубчето я изцапа (задави се и повърна малко, но точно толкова, че да не може да остане с нея), та много ме хвана яд. Добре, че в колата имах резервни дрехи, че иначе щяхме да имаме една гола рожденичка  Laughing

# 106
Дени, все забравям да ти кажа, че новият ти аватар е супер. Гого много е пораснал. Колкото за памперса - само спи с него, но понякога през деня се напикава...  Crazy Вече мислим за градина, ама как ще се справим не знам.  Peace
Уини, прекрасна торта.  newsm22
И аз гледах Васко и подкрепям мнението, че конкуренцията е мнооооооого голяма. Но като гледам как се развиват нещата от самото начало, накрая сигурно ще спечели най-лошо пеещият.  Sad Яд ме е за Рут, защото пее страхотно.  Peace

# 107
ЧЕСИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ ЧАРОВНИЦИ,
               Кари, Али и Йоана!
Да са много здравички,весели,засмени,
            и да носят много щастие на гордите си родители!

Всички снимки на малките бонбони са разкошни! :love
Уини,наистина ли ти направи тази торта!? Crazy Тя си изглежда прохесионална изработка!  chef
ВАВА,браво на Васко!Много хубав глас има момчето!А и аз съм голям фен на Куин,така че съм 2 пъти пристрастна в случая! Peace А конкуренцията тази година наистина е огромна!Събраха ми погледа! Shocked И Рут пя много добре,жалко за момичето!Но,това е положението,един по едни ще отпадат добри!
Стискам палци за Васето! Peace

# 108
ЧЕСИТ РОЖДЕН ДЕН НА Кари, Али и Йоана!
Да растат здрави, умни и красиви деца-радост за мама и тати!

Благодаря за поздравите за Васил(15873)! Довечера ще има директни елиминации, без да пеят, според резултатите от SMS гласуването. Линиите са отворени от снощи. Дано има късмет да са го харесали повече хора!

# 109

Честити две годиники на вчерашните сладурани Кари, Али и Йоана и на днешните кавалери Венислав и Никола!
Нека да е честит празника ви, много весел, пълен с прекрасни изненади и усмивки!
С много фантазия и детски мечти да гледате на света.
Бъдете живи и здрави, много усмихнати и добри!
Вчера три пъти се мъчих да си напиша пожеланията и все ми забиваше компютъра в службата Crossing Arms, но пък всичко успях да прочета Grinning
Мила, дано всички мине добре при майка ти PraynigЩе чакам да се включиш с добри новини Peace
Вава, Васко пее страхотно.Получи и моя глас.Пък и е много чаровен и грабва публиката.Дори тази закачка, която се получи след изказването на Мария, мисля че ще е в негова полза.
Аз не съм музикална и не мога да преценя твърде добре музикалните възможности на участниците и според мен всички пеят много хубаво/на фона на моето пеене Joy/
Winnie , поздравления за тортата!А картинката и буквите купени готови ли са?
Иснимчици гледах вчера GrinningАма наистина много готини тези наште дечица Heart EyesМила, и на мен ми направиха впечатление опашчиците на Калина.Много сладки, но още ще трябва да растат докато станат като на кака Hug

# 110
Да, това с фолк изпълнителя Фреди Меркюри беше яко Peace
Всъщност гласуването продължава.

# 111
Честит Рожден Ден на днешните рожденници Венислав и Никола!

Лили, мина ли манипулацията? Стискаме много палци всичко да е наред! Praynig А за роклята не се ядосвай, Калинка и така е много сладка Simple Smile Гледах и другите снимки и ми прави впечатление, че започва да прилича на кака си. На някои от снимките изглежда толкова голяма!

Солей, Дилян също прилича на голямо моче и е голям сладур! А и ти си много готина мацка Simple Smile

# 112
  • София
Опуснах да поздравя няколко рожденици но моите извинения на  всички
Да са ви живи и здрави порасналите плавници
  bouquet за вас мами

Разгледах снимките - страхотни са.
Продължавайте с добрите новини.
Леле Гале, добре че дойде мюзик айдъла, че да разберем че си леля на артист Simple Smile (много ми харесва как пее, а е и чаровник)
Мила, къде празнувахте? Доредили се Калина да духне свещичката? ...Ели не успя Simple Smile  Стискам палци за майка ти.
deni_k, и ние сме до никъде с гърнето.
Дакра, неприятно бързо д а се оправя и татито.

При нас нищо ново ходим на градина (да не чуе дявол, позакрепило се е положението)
Аз съм на диета и сънувам филии хляб  Embarassed hahaha

# 113
Забравих да пиша за гърнето - до никъде сме и ние, споко Дени Simple Smile

Деси, стискам палци да си останеш само със сънуването на непозволените храни!
Киара духна свещичката даже няколко пъти, но по-големите дечица при нас бяха наистина големи - на кумовете дъщеричката на 5 и Влади на ВАВА на 9 Simple Smile А малките бяха по-"стеснителни" (не съм Лили, ама като "мерудия" да се включа и аз Blush)

Последна редакция: ср, 18 мар 2009, 12:08 от gertrudka

# 114
Е, пак съм аз. ето и нашите снимки от рождения ден, само дето в момнта не ми приема надписите, та ще са без разказ Simple Smile
http://www.malkatakiara.snimka.bg/album.php?album_id=354016&view=2

# 115
Гери, хубав подпис!!! Аз моя не мога да го BOLD-на. Отивам да гледам снимките

# 116

Ако мама Мими85 чете,нека се включи да каже как е малкия рожденник и има ли ново бебче! Rolling Eyes 

Гери,колко бонбони на едно място сте събрали!Много сте готини всички!
А ВАВА хич да не разправя,че не е за снимки! Naughty Много си е добре! Hug И повечето гостенчета се разпознават по физиономии! Wink
Лили,извини ме,че пропуснах вчера - какво става с майка ти,как е минала операцията? Praynig

# 117
Съншайн, как да съм за снимки, като и Гери ме е хванала как си хапвам.
Както се вижда на снимките, масите бяха претрупани с вкуснотии, а (специално за Десем) ще споделя, че майката на Гери беше направила огро-о-омна погача, която току-що беше извадена от фурната и ухаеше невероятно, а вкуса й ... Накарах ли те да се чувстваш като Душко Добродушков и призрака на печената тиква, а в нашия случай - погача!
Десемче, и аз съм на диета отново, така че и на мен питката ми беше последния хляб Sad

# 118
Честит рожден ден на днешните рожденици!

Тъкмо щях да кажа, че виждам познати физиономии на снимките на Гери...  Laughing
Да се наредя и аз сред сънуващите храна. Правих си изследвания и холестеролът ми е висок. Личната каза: "Трябва да отслабнеш. Риба и пилешко докато ти омръзне и зелена сала..." Та и на мен какво ли не ми се привижда вече....  newsm64

# 119

Честито на всички празнуващи през изминалите дни, прелетях през снимките и сте направили прекрасни празници на децата си, личи си колко много ги обичате и държите да им се случват хубави неща. Пожелавам ви всичко най-прекрасно с тези малки сладкиши, най-вече здраве и огромна любов! За прекрасните майки тук

Галя, снощи гласувах за племенника ти, надявам се, няма да се разсърдиш, че си имам друг фаворит и това е Маргарита, но заради теб ще го подкрепям  Hug пожелай му успех
Гери, надявам се новините около Митко да са все така добри   bouquet  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт