Отговори
# 120
Честит рожден ден на Венислав и Никола!

# 121
Манипулацията на майка ми е минала успешно. Няма болки. Тя много се страхуваше от пълната упойка, но не е имало проблеми. Казали са, че скоро ще я изпишат. Утре след визитацията ще имам повече подробности. Благодаря ви за подкрепата  Hug

# 122
Лили, браво и на вас за хубавите новини, пожелавам дълго време да се радвате на присъствието на майка ти около вас   bouquet

# 123
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Момичета, аз пак с моите питания. Някои от вас споменаха думата градина. Някое дете ще тръгва ли на градина вече или имате предвид ясла? В Габрово не вземат децата преди навършени 3 години, което значи за нашите мартенцета юни или септември 2010.

# 124
Дени, и в София е така. Евентуално някои частни градини приемат деца на 2 и половина, т.е. нашите септември биха могли да тръгнат. Но аз засега съм избрала на Кика една частна ясла срещу офиса ми, пък другата година ако не се доредим за общинска гардина, ще му мислим.

# 125
Добро утро!

Гери, ти кога смяташ да се връщаш на работа? Може да си казвала, но аз явно съм изпуснала  Embarassed

Дени, Гери ти е отговорила. Предполагам, че има момичета, които вместо ясла казват градина. Аз също съм го правила без да искам. Нашето е ОДЗ и като цяло съм свикнала сградата да наричам градина. А пък Калина й вика "децката" на жаргон.  Laughing

# 126
Честит 2-ри рожден ден на невероятно сладката Рали, Емили, и Александър!

Мая, топъл поздрав приеми - здрава и щастлива ти бъди !!!
Специални поздрави и за Жана!

Последна редакция: чт, 19 мар 2009, 07:33 от mila_pa

# 127

Честит рожден ден на палавниците Рали,Емили и Александър!
Весело, безгрижно детство и мноооого слънчево настроение Hug
И цветя за прекрасните им майки

Лили, много се радвам на хубавите новини за майка ти.Дано вече нямате поводи за тревоги Hug.Сега и от кафенцето ще си пийна Grinning
Дени, в Русе също са от 3 години , но съм чувала и за изключения.
Сега малко ще поработя,но ще ви държа под око Wink

# 128
Честит 2-ри рожден ден на невероятно сладката Рали, Емили, и Александър!
Честит рожден ден и на майките рожденички!

Лили, много хубави новини!
Целувки и прекрасен ден на всички!

# 129
Честито на днешните рожденици и техните семейства!
Весело изкарване!

Лили, много се радвам за майка ти. Скоро да ни зарадваш с още хубави новини.  Hug
Дени, може би аз съм била тази с "градината", но понеже е частна и ми е по-лесно така да я наричам.  Peace
Миме, тъкмо щях да питам къде се губиш. Simple Smile Покажи малко снимки на Преси. Ако си показвала, извини ме, не съм била в час.  Peace

# 130
  • Пловдив
Момичета, благодаря за поздравленията  Hug Черпя ви набързо с тематична торта и излизаме да празнуваме Simple Smile

# 131
Мими(мини 79), разбира се че не се сърдя, но Васката добре се представи във вторник! За петък също е подготвил много хубава песен. Дано всички го харесате!

# 132
Честито на днешните рожденици Рали, Емили, и Александър и техните семейства!Много здраве и късмет!

# 133
Мими(мини 79), разбира се че не се сърдя, но Васката добре се представи във вторник! За петък също е подготвил много хубава песен. Дано всички го харесате!

абе Васката е пич от всякъде, ама Маргото си е направо трепач мацка
не че, не го харесваме, напротив, щом си пада по рока ни е спечелил за винаги
и май май прилича на теб бе  newsm78

# 134
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Честито на днешните рожденици Рали, Емили, и Александър и техните семейства!Много здраве и късмет!

Честито и от мен!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт