Отговори
# 135
и май май прилича на теб бе  newsm78
Вава, и аз така мисля  Wink.

# 136
Честит Рожден Ден на Рали, Емили и Александър! Да растат здрави и усмихнати деца, с бодър дух и добри сърца!

Специални поздрави за Мая, както и за Жана Hug

# 137
Честита да са ни всички рожденици и майките им,които пак пропуснах през последните два дни  bouquet newsm59  ura
Здрави,засмяни,щастливи,палави и всеотдайни да са!Много успехи,с които да радват мама и татко!

mila_pa радвам се,че манипулацията на майка ти е успешна.Представям си какъв стрес е това за вас,но нали всичко вече приключи  Hug
gertrudka права си.Дилян наистина изглежда на по-голям от връстниците си,но той от бебе расте едричък.Ако искате вярвайте но преди 2 мес. беше 18 кг #CrazyДобре че е висок,че иначе щеше да е като топче Laughing
deni_k и аз да кажа за памперса,че сме доникъде.Както и друг път съм ви споделяла,Дилян не говори още и не ми казва кога каква нужда има.Ама и никакви знаци не прави.Когато го сложа на гърнето,пишка ,но не му пречи след малко пак да го направи независимо дали е с пелена или не.Опитвала съм да го оставям само по слипчета като се надявах,че чрез често поставяне на гърнето ще разбере какво и къде трябва да прави,да ама не.Сяда,пишка и след 10 мин пак се напишква.Е и така 5-6 пъти,сменям гащички,панталонче,чорапи,пантофи и реших....ще изчакам докато той започне да ми казва или поне осъзнава на 100% какво правим.

Честит Рожден Ден на Симона!Много здраве,щастие и безгрижно детсво.Честито и на мама на Симона  bouquet

# 138
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на прекрасните  Ралица ,Александър ,Емили,
                                                   и утрешната рожденничка Симона!
Да растат умни,красиви,весели и много здравички!
Да са гордостта на мама и тати и много да ги радват!

Лили,браво за хубавите новини!Бързо възстановяване сега за майчето ти!
Мини,коя беше тази Марго?Мен ме кефи една мацка с късо подстригана коса,утре ще пее с групата на Васко,ама не запомних как се казва!Всъщност,повечето са много добри!Дано всички да имат успех! Peace

Хей,дайте още снимки на рожденници!!! Grinning

# 139
Честит рожден ден, Симона!

# 140
Ето едно кафенце:

Момичета, Калина е с шарка - варицела. Не е вдигала Т. Има 3 пъпки - една на гръбчето и две на лицето. И сега ще си постоим с нея в къщи. Много се радвам, че болестта изчака да мине РД.

# 141
Z
Мими(мини 79), разбира се че не се сърдя, но Васката добре се представи във вторник! За петък също е подготвил много хубава песен. Дано всички го харесате!

абе Васката е пич от всякъде, ама Маргото си е направо трепач мацка
не че, не го харесваме, напротив, щом си пада по рока ни е спечелил за винаги
и май май прилича на теб бе  newsm78

Ама разбира се, всички в родата сме невероЮтно красиви, особено аз де Joy

mila_pa, дано с по-малко пъпки се разминете и без температура, а след това и без бегчета!
Мини_79, уникално як аватар имаш!
SunshineMery, целувки за Елизабет!

Честита астрономическа пролет!

Честит рожден ден на Симона! Да е здрава и щастлива!

# 142
Честит рожден ден на всички, които съм пропуснала, зло да ги забрави, да са много щастливи и с голям късмет!
Честито на Симона!

Аз да ви помоля пак да се включите в едно гласуване. Става въпрос за прабабата на Виктор - Маргрет Николова.
Сега БНТ организира концерт в който иска да включи 15 златни песни от "Златния Орфей"
http://50.bnt.bg/golden-orpheus
Ще ми се да подкрепим Маргрет Николова, защото знам, че ще и е много приятно една от двете песни с които е печелила Златен Орфей да се класира в тази петнайсеторка. Песните и са под номер 7 Сън сънувах и под номер 16 Песен за Майката можете да гласувате и за двете, както и за още 13 еднократно. Можете да чуете песните като кликтнете върху тях в списъка ( Сън сънувах на мен лично много ми харесва).
Песен за майката си струва да я чуете, много отговаря на емоционалната нагласа на всяка майка, а текста е писан от мъж.

# 143
Честит рожден ден на всички малчовци и майките ми, които пропуснах последната седмица! Да са живи и игриви, здрави и красиви, умни и талантливи. А за майките ми - комплименти за децата, които са отгледали.
Вики от понеделник е болна след шест дни на ясла. Започна с хрема и лека температура, после започна да вдига висока температура през нощта, а дишането и гърло, уши - всичко наред. Вчера направихме изследвания и се оказаха бактерии в пикочните канали (трябва да махаме този гаден  памперес). Освен това се обезводни и не иска да пие течности, от снощи й даваме Електролит със спринцовката от панадола, сама не иска нищо да пие, ама няма  начин, иначе трябва да ходим в болница.
Последна негативна мисъл от мен - обаждих се да запазя час при доц. Лилова в Токуда (детски нефролог) и ми казват, че имат часове чак за май, на ако искам платен прием, можело по-скоро. Питам аз кога - ами още във вторник срещу скромната сума от 80 лв. Ей не е ли търговия това, а защо плащаме здравни осигуровки? Shocked
сега се връщам да ви чета

# 144
иглика333, за теб и Маргрет Николова- винаги се отзоваваме!
4o4ka, съчувствам ти много, миличка! Много ме е страх от бъбречни заболявания. Аз самата боледувам от малка. Hug Не мога да ти препоръчам много добър детски лекар, обаче. Дори аз напоследък не мога да реша къде да ми следят заболяването. Почти навсякъде са търгаши.

# 145
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА  ПРЕКРАСНАТА ПРИНЦЕСА -СИМОНА   bouquet

# 146
Честит Рожден Ден на Симона!

# 147
Да не чуе дявола, но ние има реален шанс до края на месеца вече да сме в новия апартамент. Тези дни ходех да чистя, днес опаковам... А пък Киката нещо е сополива Confused

Лили, дано само хубави новини да чуваме за майка ти! И дано Кали изкара варицелата много, много леко.

4о4ка, дано бързи се оправя Вики и това да е само изолиран случай!

Иглика, ще подкрепя песните Hug с удоволствие

# 148
  • Пловдив
Момичета, сколасах да кача снимки от вчера - на който му се гледа да цъка на подписа Simple Smile Решихме да оставим Ра да се надивее, бяхме с Деси и Гиго в едно клубче, а в събота ще съберем бабите и дядовците на обяд с официалната торта Simple Smile
Вава, много е готин племенника ти, че и рокаджия, определено ми е сред фаворитите, ама моите предвиждания са за малкото момиченце, че ще спечели
Целувки и прегръдки на всички от нас  Hug 

# 149
, ама моите предвиждания са за малкото момиченце, че ще спечели
нъц Naughtyне четеш форумите.Племеникът на ВАВА  е далеч пред многото /В това число и пред малката Симона./Ахааа bowuu

Общи условия

Активация на акаунт