Месец март Е на жЕнАтА, НОеМВРИиЙЧЕ ЗНАЕ, КазвА "МАМА" за отплата

• 12 505
  • 299
  •   1
Отговори
# 225
Айде и аз да попиша на финала на работния ден...че днес беше и без това дъждовно. Grinning Grinning

То откъде ли да почна като не съм писала цяла вечност.
Аз като шопинг манияк-Валенсия записах си къде е магазина и...ще действаме дистанционно Mr. Green
Аз по темите дето се коментирали-очила е абсурд да купувам независимо с или без УВ защита. Той шапка едва търпи (лекичко с гвоздейчета действам ) а какво останало за очила.
Мотор не кара-има си Ауди все пак  Joy Joy. То е с педали които ще са му по мярка след около 1г и ако дотогава е здраво ще го кара. Аз лично не бих дала един лев за такъв тип коли, мотори и т.н. Съгласна съм със Слави на Таш. От нас до който и да е парк (дори и най-близкия) не може да се стигне с такава кола или мотор, тоест или трябва да я мъкна или трябва с кола. И на всичкото отгоре като му умръзне и пак ще плащам на чичковците в парка...
Цеце ама ти се накипри за ACDC значи..а дано ти и върже Simple Smile
А каква е организацията за уикенда?? едни казва Зита, друг (Елица) каза друго днес...
айде време е ту го хоум.

бай

# 226
грешка   bouquet

# 227
  • Разград
Колко бързо пишете...не смогвам да чета, камо ли да пиша.
Къде е това клубче на Зита, за което толкова често говорите? Моля, простете на нередовните си и неосведомени участници.
Много сте готини и толкова ми е е интересно да чета, но не смогвам да се включа.
Хубава вечер на всички!

# 228
Шоколадче:
Аз пак настоятелно ви питам и търся идеи- къде да заведа малчо в това лошо време, за да го разнообразя? Praynig
Само кажи и те чакам пред клубчето на Зита, това са местата за игра за малките при лошо време. Ние там ходим и съм много доволна. Намира се на Оборище, малко след кръстовището/светофара със бул.Ситняково.  Hug Peace Heart Eyes

Аз съм навита на идеята на Елица, неделя ми се освободи. При всички случаи, където и да е - ще дойда. Всъщност, каква е идеята на Елица? за пица, нали?

# 229
ааааа Юлеее. не е честно, защо си освободи сега тази неделя>?А?

# 230
  • София
Спрете се, бе еееейййй! Какво е това писане, това чудо! #Crazy #Crazy #Crazy  Последните две страници не съм ги и чела, само си мернах името тук-там,  видях, че вече ме изповождате за Будапеща, ама ще ме изтраете и утре  Mr. Green  Благодаря за пожеланията! Hug

Валенсия, заради теб се включвам, че ме накара да се почувствам виновна сега  Blush Аз не съм казвала, че Судокремът, който се продава тук, не става, тогава още не го бях пробвала тъй да се каже. Само бях констатирала, че като консистенция на крема и аромат е по-различен от този, който купувах от Англия. Ползвах го вече и мога да кажа, че съм доволна също, но де да знам, може би като свърша малката кутийка, пак ще си поръчам голяма кутия от Англия, най-малкото, защото излиза по-евтино  Peace Така че в никакъв случай не казвам да не се купува от БГ, напротив, страхотно е, че вече го има и тук! Peace Държах да се изкажа, за да не излезе, че се правя на много интересна  Peace

Аз, да ви кажа, съм до никъде и с работата, и с приготовленията за пътуването  Sad Имам страшно много работа, тепърва ще засядам и сигурно до нощите ще пиша. Добре, че майка ми дойде днес, иначе беше немислимо да успея с детето сама. То не че и сега не ми е увиснала на главата и само  напира за компа, но друго си е. Все пак успях днес покрай служебната работа /имахме снимки при нашата фризьорка/ да ударя една причьоска. Мааалко по-късичка се получи, отколкото ми се искаше, но е много фйешън.

Арабела, Биси, аз озвучавам времето, да - преди и след новините между 7 и 9 ч Peace

Оф, такава сладка женска приказка сте спретнали и само ме изкушавате, значи  Crossing Arms Довечера дано да приключа по-навреме и ще си ви изчета с кеф  Hug

# 231
  • Варна
Пряко включване от бойното поле.  Crazy

Оставиха ме сама с двете лудетини. Нося ги , забавлявам ги, на маймунасе правя, подскачам, пълзя, мятам грива и т.н. Едва дишам.  Crazy  Crazy

ЗА МАГАЗИНА - ИМАЙТЕ В ПРЕДВИД ЧЕ ВСЕ ПАК СА ПРЕОЦЕНЕНИ СТОКИТЕ, Т.Е. може и да не стават.  Grinning Повечето неща продавачите даже не знаят за какво служат.

Таш, абе по заговезни ме съблазниха с една халва и 6 дни месоядство отидоха на вятъра. Сега пак ще я почвам.

Арабела, свирни като отиваш в магазина.

Цеце  виновата си сега, няма какво да приказваме  Crossing Arms   Wink

Ох единия ме дърпа да се качваме другия да излизаме.

Ще пиша утре ако съм оцеляла

# 232
Куку!

Много хубаво си изкарахме в МОЛа следобед с Моната и майка ми. Голямо търчане падна, возихме се 5 пъти на ескалаторите, баба купи на Симона " кукунГОУ"( разбирай петел  Laughing), поревахме даже като тръгвахме. За първи път Симона ми прави толкова ясно изразен инат - като тръгвахме от магазина на Холмарк (пълен с картички с котки и кучета, рай просто за мойта щерка  Mr. Green) и тя се запъна на пода, започна да реве, аз се опитах да я изправя, направи мост и започна да крещи. Продавачката ме погледна жално, а аз умрях от смях.  Laughing Сега ми е смешно, ама сигурно след 5тото такова изпълнение ще ми се плаче. Whistling

Таш, толкова си права за слънцето! Днес като се показа и тук - ми направо ми светна. Heart Eyes Ти не носиш ли на алкохол, бе жена? Че какъв водолей си тогава? newsm78 Mr. Green

Гале, и ние с Моната имаме такива моменти на неразбирателство. Най-често се случва като ме изнуди и седнем на компютъра.  Tired Започва да удря по клавиатурата и да повтаря МАМА! МАМА!, т.е. почти го крещи и идея си нямам какво точно иска. Започвам да пускам разни песнички по ютюб, тя се дразни още повече, блъска монитора, абе пощурява.  #Crazy Тези дни й хванах цаката и започвам да й показвам разни снимки. Там, обаче, си има 5-6 любими и само тях иска да гледа, ако не се сетя на мига коя точно иска - пак се нерви и пищи. Tired За това през деня гледам да не сядам на компа, защото много я изнервя.  Crazy

Сладур, как е Ивата? Hug

Ще лягам, майчета.  bouquet

# 233
Ех, че сладка седянка се е заформила  Hug За неделя щом има толкова желаещи да направим едно клубче  Whistling Само кажете час  Peace Иначе моята идея беше ако няма желаещи за клубче, да се съберем поне вкъщи, че вече си забравихме децата  ooooh! Както решите и за клуб съм навита и вкъщи сте добре дошли.  Wink

Отивам да пиша домашно по английски, а ми се спиии... Алекс пържи кюфтенца, да има какво да яде бавачката утре.

За слънчевите очила само да кажа, че ако няма изрични медицински предписания, май не е много добра идеята за малки човеци. А ако се налага трябва да се намерят наистина качествени, защото тези по-масовите (Полароид и т.н.) въобще не стават за деца. А представям си как давам 100 тина лева за очила, които ще бъдат счупени за минути. Мими, не се бях сещала за закована шапка, аз за сега с тел-бода я хващам  Mr. Green

СладуркаHug Дано се оправят проблемите ти каквито и да са  Peace

Искам да пиша и на още хора, но пустите му учебници, така заплашително са се втренчили в мен, че ми става гузно и ще ги подхващам  Crazy

П.С. Карах колата с автоматичните скорости - хич не ми допадна, лесно е, но няма грам удоволствие в шофирането  Whistling

# 234
  • някъде там
Сладур дано с Иви всичко е ОК и да е било временно неразположение

ние днес бяхме на ДК да се пУфаляяяяяя стигнахме ги тез 10 кила  newsm44 newsm44 newsm44 щеше и имунизация да има но нали онзи ден дига Т та доки каза да изчакаме малко

нали си имаме бабичка и гледам да я ползвам на макс, сега ще излизаме малко вечерно градско Wink

# 235
Благодаря момичета! Hug
Ивчето към 19 пак вдигна Т....абе какво е това не знам,досега например зъби не ми е вадила с Т,ако и утре сме така сме на лекар Tired Чакам да се събуди...рано заспа,към 22.30ама ако има Т ще се буди. Утре ще ви пиша,че сега искам малко да си отпочина поне психически,отивам да си пусна една серия на 1001 нощи.Айде лека!

# 236
  • София
Какъв е точния адрес на клуба на Зита? С какъв превоз се стига до там? Иначе аз си мисля, че ще ми е много удобно срещата да е събота след обяд или неделя не по-рано от обяд, защото идвам от другия край на София и ми е необходимо време. Нямам претенции къде ще се съберем, но имам нужда да видя живи хора  #Puppy dog А има ли други хора, освен Билката и СЕМ, които да живеят наблизо до нас?

Теди, браво, браво! А за каква работа кандидатстваш  Thinking ? Звучи ми като за готвачка, певица или танцьорка  Grinning
Шлябада кой е крайния срок за потвърждение? Датата е такава, че най-вероятно ще съм сама и ще искам двойна стая.
Валенсия,  smile3508 ще ти казваме какво искаме, а ти ще ни пазаруваш от вашето магазинче. На мен голямата ми слабост са прИмоциите.

# 237
Здравейте мили деца! Grinning
Незнам какво да ви пиша и затова си трайкам.Съвсем ви изпуснах нишката Rolling Eyes Залята съм с работа и ядове около нея,ама ще минат.Децата са добре,това ми е утехата.
Сладурче,дано Ивето се оправи бързичко.Може наистина да е от зъб,то нищо че досега не е бил с Т съпроводен тоя процес.А ти звучиш много уморена..... Hug

За инат Дита е споменала,мойта мома ще я номинирам с магарешки такъв сред първите редици ooooh! Ако е взела лъжица,непременно тя ще си куса,ако и я вземе някой почва един ужасен истеричен рев #Cussing out,от банята не иска да излиза,страшно е.Ако и подадеш бисквитка няма да вземе,трябва тя да прерови кутията или пакета докато си избере....Списъка е дълъг.... Mr. Green

Нищо друго не се сещам към момента.Много ми липсва честият контакт с вас и усещам че съвсем започнах да не смогвам със стремежите си да поправя нещата.Много Hug на всички Heart Eyes

# 238
Скреч, нямам джип, но сигурно ми отива  Wink
Еличке, ти пък сега що ме подсещаш за пустото домашно  Embarassed Ама вие сероизно ли готвите за бавачката?  ooooh!
Цеце, ако не пиша утре, отсега да ти пожелая лек път и яко куфеене.
За неделя за клубчето, ще дойдем с Дара. По обяд май ще е най-удобно за нас. Таман ще оставим тати на спокойствие, че има да учи за изпит. В понеделник ще направим разходчица до Пловдив. Събирам телефони на пловдивчанки на лични, въпреки че още не съм съвсем наясно с програмата.

Хайде цунки-мунки и до скоро.

# 239
  • София
Голямо бачкане направих, няма що...Сетра ми и зетят дойдоха, опнахме софрата, ракийката, салатката и нататък както си му е редът. Тръгнаха си преди час, Василия пък се превъзбуди нещо и заспа и тя преди малко. И едвам гледам вече за сън, а и се омотах малко. И утре в последния момент ще е всичко. Но аз предвидливо звъннах на една от шефките и я обработих, та тая голямата работа, дето трябва да я свърша, ще я свърша наполовина, а другата половина - като се върна  Whistling Но пък аз, когато съм притисната откъм време, обикновено съм най-ефективна, така че ще отхвърля работа.

Снимчице, и сега какво, баш като ме няма мен ще се запознаеш с групата на живо  Crossing Arms Кога ще се видим около Японския? Видях, че са открили Хепи в Лозенец наскоро, близо е до Кемпински, можем да му направим сефте на по едно Софийско тъмно   beer3

Изкочи ни една много тежка сватба в Кемпински за лятото. Понеже ТВ-то ни е там, представям си как колегите ще зяпат и ще се чудят, като ме видят как строя в японската градина арка и опъвам воалите  Joy Аз не съм им вдявала какво е другото ми занимание, ама кво ми пука....

Гледам ви и ви чета за тия очила и ви се чудя сериозно ли говорите? Нещо не си представям 1-годишно хлапе със слънчеви цайси  newsm78 Ние ще спасяваме положението с подходящи шапчици, чадърчета и прочие. Аз самата не търпя тъмни очила, на 2-та минута ме заболяват очите и главата. Някой път си взимам ефтинджос, за да ги ползвам като диадема, но нищо повече. Добре, че ме е подминала тая мания....

Мартеничките си ги нося и ще продължа да си ги нося, докато видя щъркел  stork-girl

И ние си имаме бутаща се с крачета количка /от леля Таш Heart Eyes/, Василия си я кара на самоход  Peace Доскора й бяха къси крачетата още и не се получаваше, но вече си кръстосва с нея.

Марианче, благодаря! Hug Приятно изкарване в Пловдив!

Еличке, аз бих я разбрала бавачката ти, ако я е страх от кучето, но не бих разбрала защо изобщо е приела работата тогава?

Валенсия, голям удар с тоя магазин сте направили  Joy  Приятно пазаруване на варненките, Арабела сигурно няма да спи тая нощ  да го мисли  Laughing И аз си имам тука едно такова, само че чак колички не продават там. Аз за 15-тина  лева си взех комплект от 40 прибора за хранене, едни такива дизайнерски, много хубави. А има комплекти примерно от по 10-12 тенджери и вякакви съдове с различни големини, с дебели медни дъна, за по 40 лева комплекта  #Crazy Да не говорим, че от там си взех чисто нов масивен шкаф за трапезарията за 100 лв. Други работи да не споменавам, че на софиянки ще им прималее  Joy  Търговецът е мой човек и вчера ми се обади, че е получил нова стока, тъй че булките, дето сме се разбрали, да знаете - предупредила съм го, че следващата седмица го чака женско нашествие  afwitch afwitch afwitch afwitch afwitch Те продават на едро, но човекът също харесва AC DC и сме комбина  Wink

Малеее, колко часа станало  ooooh! Отивам да дръпна един тутунец и лягам! Лека нощ!

Сладурче, дано да е спокойна нощта ви!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт