То откъде ли да почна като не съм писала цяла вечност.
Аз като шопинг манияк-Валенсия записах си къде е магазина и...ще действаме дистанционно
Аз по темите дето се коментирали-очила е абсурд да купувам независимо с или без УВ защита. Той шапка едва търпи (лекичко с гвоздейчета действам ) а какво останало за очила.
Мотор не кара-има си Ауди все пак
. То е с педали които ще са му по мярка след около 1г и ако дотогава е здраво ще го кара. Аз лично не бих дала един лев за такъв тип коли, мотори и т.н. Съгласна съм със Слави на Таш. От нас до който и да е парк (дори и най-близкия) не може да се стигне с такава кола или мотор, тоест или трябва да я мъкна или трябва с кола. И на всичкото отгоре като му умръзне и пак ще плащам на чичковците в парка...Цеце ама ти се накипри за ACDC значи..а дано ти и върже

А каква е организацията за уикенда?? едни казва Зита, друг (Елица) каза друго днес...
айде време е ту го хоум.
бай

Аз не съм казвала, че Судокремът, който се продава тук, не става, тогава още не го бях пробвала тъй да се каже. Само бях констатирала, че като консистенция на крема и аромат е по-различен от този, който купувах от Англия. Ползвах го вече и мога да кажа, че съм доволна също, но де да знам, може би като свърша малката кутийка, пак ще си поръчам голяма кутия от Англия, най-малкото, защото излиза по-евтино
Имам страшно много работа, тепърва ще засядам и сигурно до нощите ще пиша. Добре, че майка ми дойде днес, иначе беше немислимо да успея с детето сама. То не че и сега не ми е увиснала на главата и само напира за компа, но друго си е. Все пак успях днес покрай служебната работа /имахме снимки при нашата фризьорка/ да ударя една причьоска. Мааалко по-късичка се получи, отколкото ми се искаше, но е много фйешън.
Довечера дано да приключа по-навреме и ще си ви изчета с кеф

Започва да удря по клавиатурата и да повтаря МАМА! МАМА!, т.е. почти го крещи и идея си нямам какво точно иска. Започвам да пускам разни песнички по ютюб, тя се дразни още повече, блъска монитора, абе пощурява.
Както решите и за клуб съм навита и вкъщи сте добре дошли.
А има ли други хора, освен
? Звучи ми като за готвачка, певица или танцьорка
ще ти казваме какво искаме, а ти ще ни пазаруваш от вашето магазинче. На мен голямата ми слабост са прИмоциите.
,от банята не иска да излиза,страшно е.Ако и подадеш бисквитка няма да вземе,трябва тя да прерови кутията или пакета докато си избере....Списъка е дълъг....