Месец март Е на жЕнАтА, НОеМВРИиЙЧЕ ЗНАЕ, КазвА "МАМА" за отплата

• 12 498
  • 299
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Здравейте и от мен  Hug

Докато ви прочета си изпих кафето  Confused
Затова сега на краткои бегам на черешата да чистя.

Завиждам ви за срещичката. След зима много ми липсват такива контакти. Добре че тия дни времето се пооправи малко и се миждахме с Биси .

Я Галенцето, като се събра с мъжо и я хвана липсата в нета  Grinning Или днес щеше багаж да пренася  newsm78

Паразитни думи аз използвам често "нали" и от време на време "както се казва", но поради липса на хора с които да се виждам и да приказваме, съм я позабравила  Mr. Green

Влади пък единствено ми показва якето, знак че иска да излизаме. Върти копчета на сушилня и пералня ама не е на ясно за какво става въпрос. И като рахвърля играчки и аз тръгна да ги прибирам, минава след мен и отново ги изсипва на земята  Crossing Arms Не си играе с тях, но трябада са пръснати  Simple Smile
Ами лек ден и сладки приказки ви желая   Heart Eyes

# 61
  • някъде там
мацки Ема днес сутринта пак ми вдигна 38.6  Shocked дадоох Нурофен и смъкна сега съм на тръни да видим като се събуди дали ще има милото  Heart Eyes вчера нищо и нямаше, нощес спа в наште също не е имало проблем, ..........

ако всичко е наред ще се включа по-адекватно довечера  Hug

м/удругото снощи на шега споменах на мъжо за срещата и той се съгласи да дойде, от което съм супер супер изненадана  Peace така че ако не ни мине котка път ще дойдем, да помоля отново за линк на мястото  Praynig

# 62
Привет! Сигурно всички сте по разходки, а други на път за срещата Wink . Аз няма да дойда. Размислих и прецених, че точно сега няма да съм най приятната компания и за това реших да ви го спестя Wink  Hug освен това мъж ми още не се е прибрал от път, а малкия току що заспа, както и да е ще ви вид другия път  Heart Eyes

Аз исках само да ви предложа нещо, което вчера ми хрумна но нямах време да споделя с вас, и така:

ново предложение: Какво мислите по въпроса да създадем традиция за още една месечна среща (подобна на тази, която имаме сега всяка трета неделя - по женски Wink
Предлагам да се срещаме всяка първа неделя (преди или след обяд - аз съм за преди обяд) от месеца с децата в клубчето при Зита. Предполагам, че тя няма да има против Wink
Идеята е кой когато иска и може да идва, точно както се получава и сега. По този начин: - ще се чувстваме комфортно, когато се наложи да сме с децата (т.е. идеята на тази среща да сме с децата); - ще променим дестинацията на втората срещи и така ще има баланс в дестинациите за пътуване; - ние ще се виждаме през две седмици и в същото време ще виждаме дечицата ни, както ще им дадаваме шанс да се опознават и да се сприятеляват; - имаше и още нещо което ми беше хрумнало като следващо тиренце, но сега просто отлетя  Joy по-късно ако се сетя Wink

Това е само предложение  Peace споделям го, защото ми хрумна и си мисля, че никак не е лошо, а и повечето от вас се надявам че няма да имат против. За това очаквам вашите мнения и ако одобряате, нека просто го направим  Heart Eyes Още по-хубаво ще е, че ще се видим по-скоро Wink

# 63
 Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower
Здравейте и от мен! Толкова ми се искаш да дойда и аз на срещата, но ми отказаха да гледат Лильони. Sad Ами аз детето на сила няма да си оставям я.... Crossing Arms
Ели, вярно децата са готови да бачкат на морето! Някой лев и те да изкарат Joy
Катя, идеята никак не е лоша! Аз съм за.... И освен това е много близо до къщи. newsm10
renyto, дано да се размине на Ема това неразположение.
Valenciq, и Лили показва шапката и палтото на закачалката, както прави Влади. Докато аз прибирам разхвърляните неща от едно чекмедже, тя през това време е на другия край и изважда друго чекмедже. Дори вече не подреждам, а просто хвърлям вътре Laughing
Биси, не си спомням нещо подобно със сина ми. Но не мисля, че е притеснително чак толкова. Споко!   bouquet
Роси, аз съм водила сина ми на зъболекар, за да извади старото зъбче и да освободи място на новото. Никак не боли. Може би трябва да го заведеш Ицко.  Simple Smile
Jutoo
, дано всичко е наред при вас! newsm10
Скреч, ама и ти си имаш един помощник! smile3521
katiousha, днес при теб се очертава истински уикенд! Хубав ден и да се възползваш от "самотата" си максимално. smile3503 Аз се каня да си оправя маникюра вече два месеца. Embarassed И може би сега точно това ще направя - Лили спи, мъжете са вън! Само дето ми се вие свят - ново двайсет Shocked Мразя да не съм от желязо, искам да съм ТЕРМИНАТОР Naughty Rolling Eyes
Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower

# 64
Здравейте и от мен.
Ние се върнахме вече от Варна.
Запознах се с Валенсия и Биси. Grinning Ива си поигра с Влади и Гого. Много се радвам.Надявам се друг път като отидем до Варна пак да се срещна с тях.
Хайде ще ви оставям че доста сте изписали докато ме няма.Връщам се назад да ви чета.

# 65
  • някъде там
Ема вечерта пак вдигна Т 38 дадох и свещички и разстрих с оцет и белтък, незнам направо зъби ли е кво, та тя до сряда пи АБ да му се невиди, има един аха-аха да избие от 2 ресци долу дано да е той утре ще я заведн да я чуе педи, зълвата и гледа гърлото /тя е сетра в УНГ/ и каза няма проблем спокойно е ...... малееееее а и кътнииц и кучешки предстоят

сега виждам че тя милата днес става на 1г.4м.  Heart Eyes преди баба Марта ни донесе Т сега малкия РД

# 66
Ренка, не се шашкай. Може да е само за тази вечер и утре да си е спокойно детенцето. А и изобщо не е задължително да има температура и при другите зъби, тези които предстоят. Ще се оправи бързо, пожелавам го от все сърце. Hug

Кате
, аз съм "ЗА" предложението! Peace

Бакшишка, надявам се, да си добре и да нямаш вече поводи за здравословни притеснения. Липсваше на бандата с хубавите ти сутрешни постинги.

Катюшка и какво прави цял ден, и то сама?

Днешните съфорумки, изобщо не искат да се включат и да покажат снимки от срещата. Явно много са препили или още си бъбрят сладки приказки. Аз не успях да се присъединя, тази неделя беше за семейството и я прекарахме в участие в олимпиада по математика/бате Тони, де/хубава и дълга разходка, след това среща с приятели, на които сме им кумове и те така.

Приятна вечер и хубава седмица ви желая! Heart Eyes

# 67
  • София
Рени, аз съм склонна да вярвам на докторите, че температура не се вдига от зъби, колкото и практиката ни да показва друго  Thinking За да си спокойна, наистина трябва да я преслуша доктор, че не е шега работа. Дано утре да е спокойно при вас и да приключат по-бързо тия тревоги  Hug

Ние днес, както винаги, много хубаво си изкарахме в сладка приказка около Кръглата маса, апна'аме, пийна'аме, както си му е редът. Оклюкарихме ви едно хубаво  Whistling, ама който бил там - чул, който не - ще трае до следващата среща  Laughing Решихме да бъде на 12 април, това е седмицата преди Великден  Peace Сонче, щом е за семейството, извинена си  Hug
Обаче Мерги много ме озадачава вече с отсъствието си, барем две изречения да напише за Габото как е, пък тя съвсем потъна... Rolling Eyes Надявам се да са добре.

Като стана дума за Великден, днес най-накрая след мноhо години издирване си намерих писалка за боядисване на яйца с горещ восък. Ползвала съм назаем и големи красоти ставаха тогава, да сме живи и здрави, надявам се да си изпиша красиви яйца и тая година.

Гале, аз нещо ти зарязах рубриката, ще ме извиняваш...Беше писала за пликчетата за памперси - аз съм си взимала веднъж едно пакетче, страшно ми харесаха как миришат! Обаче при преместването нещо потънаха из багажите и сега не мога да намеря никъде да си купя. Много са удобни и за навън, а и за в къщи за миризливите пампи  Peace

Пожелавам ви и аз успешна седмица, дългът ме зове! Hug

# 68
  • София
Цеце сега ми хрумна - тогава не е ли цветница  newsm78?

Сонче, беше ни мъчно за теб. Другият път първа писта. Иначе днес направих един шопинг тур на бързи обороти преди срещата, че нямам никакъв гардероб за евентуална работа, пък ако се новия да започна трябва веднага да се юрна по задачи и командировки. Няма да имам време за такива работи. После като се прибрах си полегнах с една книжка - блаженство  Party

Кате, аз вече на лични ти казах и аз съм ЗА мамино-детски срещи при Зита  Peace

# 69
  • София
Малеееее, Катюш, верно бе! Ми не съм се сетила изобщо! Значи не става тогава  Rolling Eyes Аз не толкова че имам имен ден, колкото че това ми е най-най-любимият празник от календара и тогава винаги сме някъде навън с фемилито. Има време, ще го измислим  Peace

Зита ще я посетим, разбира се, но аз специално ще изчакам да се позатопли времето и да попреминат вирусите, че вече съм се наплашила и не ми се ще да излагам детето на евентуални рискове, защото ни предстои Пентаксим-а  Peace

# 70
  • София
Ах, този Митко! Пак се опитва да развали хубавия график за спане  Naughty . Сигурно му никне някой кучешки зъб  Simple Smile

За втората месечна съм с две ръце "ЗА" и ще съм много по-редовна, защото искам Митко да общува с други деца, а и няма на кого да го оставям за женските срещи! Аз не знам къде е клуба на Зита, но мисля, че ако е ранния преди обед, няма да мога да стигна навреме  Rolling Eyes

Хора, не смятате ли, че малката Симона от Мюзик Айдъл прилича на Цецето? Май устните като чели и очите... или усмивката... не знам но ми прилича на нея.

Роси, трябва да те обезпокоява растящото зъбче! Казвам ти го от опит и много комплекси  Confused . Когато започна да никне кривия ми зъб, млечния не се клатеше и майка ми разправяше, че не било зъб, а гнойно мехурче. После започна да дращи, но майка я нямаше в нас и нямаше на кого да кажа, че имам нещо зад другия зъб. И почти на половината беше израсъл, когато падна млечния. Знаеш ли какво е години наред да сменям шини, да ми се развалят зъби, от некадърни идиоти-зъболекари пак да съм си с криви зъби  #2gunfire

# 71
  • София
Здравейте сладурки!

Радвам се, че днес сте си изкарали добре. Аз пак пропуснах  Rolling Eyes За сметка на това изкарахме един прекрасен семеен ден на разходки по паркове и на слънце  Crazy Страхотно беше. Въпреки, че този уикенд беше кратък, ние поне си го изкарахме доста пълноценно и сега повечето от нас спят блаженно  Mr. Green

За 12-ти април аз със сигурност няма пак да успея за срещичка около кръглата маса, защото е Цветница, и ние сме си запланували турне пак до Сандански (напоследък всички семейни поводи празнуваме там  Mr. Green)

Аз съм твърдо за срещите с дечицата в клуба на Зита! Най-вероятно и аз като Цецето ще изчакам да минат вирусите, но твърдо съм с вас. Много искам Кари да социализира с деца на нейната възраст, а за жалост тя е най-малката от всички деца около нас. Всъщност има две по-малки, които обаче още са бебета, така че съвсем не стават още за игра.

Роси, подкрепят Скреч за зъба. Трябва да отидете на добър стоматолог и ако трябва да извади млечния зъб. Белите, които могат да се получат от това са кофти.

По тия въпроси исках да се изкажа. Лека нощ на всички и успешна седмица!  Hug

# 72
Добро утро!

Благодаря ви за отговорите за зъбчето на Ицко  Hug За съжаление тази седмица не се очертава да имаме грам свободно време, та ще се моля млечното зъбче да реши да си падне само  Praynig Всъщност то доста се клати вече, но не ще да пада  Confused
И Лилия трябваше да водя на имунизация и тая работа няма да успея да свърша  Confused Ама и тя снощи нещо ми се разсополи, та така или иначе ще трябва да я отложим  Rolling Eyes

Толкова от мен и нашата къща. Нещо не съм в кондиция за повече.

Хубав и спорен ден на всички!

# 73
Добро утрооо дами и господа.

Уикенда имахме толкова работа,че мина неусетно, ние сме адски доволни от свършената работа.Ники съботата цял ден беше с нас в колата и по едно време взе да пощръклява Simple Smile, направихме едно Джъмбо, после Аико и т.н. Вечерта ни донесоха новия огромен ТВ хахаххаха Ухааа. Вчера вие докато сте апвали и пийвали ние с мъжо се правехме на хамали и пренасяхме спални, матраци,климатици и т.н., баси тежките неща, ама няма пари да обикновенни хамали, та ние. Видях и Зита пред клуба, запознах ги с Николай. Аз съм ЗА срещите в клуба, дори 1-ва- пред Зита и Катюшка споделих това си желание мин.седмица, а и е до нас, на 2 крачки Simple SmileSimple SmileSimple Smile супер, аз съм там с Ники почти всеки ден, защото ми е много уюутно там, а и със Зита и Катюшката убиваме времето.
Съботата се записахме на кухнята, дори лелите бяха така добри да ни дадат да опитаме манджите преди да имам купони, и имах храна за събота и неделя. Неделя сутринта правих се чедата си палачинки, бяхме много доволни, е нямаше как да не се натегна и пред вас,,,,,,Ай до.

За шамарите: аз май си поплясквам Ники, шамаросвала съм го и през лицето, по дупето и ръцете най-вече, но това не е жсеки ден, а 1 път като ме ядоса вече много и не се трае, ама той много добре рабира и се поправя с държанието.

Рубриката: Ползвате ли паразитни думи и какви? Само Валето е писала/ И аз използвам май "нали", "разбираш ли ме", сега не се досещам другите, но са многооооо. Винаги много ме е било срама от такива паразитизми.

Последна редакция: пн, 16 мар 2009, 07:52 от Galaxy_26

# 74

Добро утро!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КРАСИ!!!БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ОБИЧАНА!!!

Общи условия

Активация на акаунт