Месец март Е на жЕнАтА, НОеМВРИиЙЧЕ ЗНАЕ, КазвА "МАМА" за отплата

• 12 493
  • 299
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Аз утре ще дойда на пица с Елица  Party

Ще пиша по-късно, че малката май се пробужда.

Приятна вечер!

# 46
  • София
Лелеле  ooooh! много слаба активност днес!

Аз за пицата още не знам дали ще успея, защото не е ясно дали мъжо ще си е вкъщи. Ще пратя хабер, ако мога да дойда!

За ножовете пропуснах да се изкажа, че и аз само с острието надолу ги оставям  bowuu

Дита, и мен стоенето вкъщи ми действа "одебеляващо" и извервящо. Добре, че идва пролет-лято и ще можем пак да станем махленки с Карито  Peace

А за храненето - да си призная, че днес Кари облиза с огромно удоволствие една кисела краставица и доста й хареса. Явно има вкуса на мама  Mr. Green

Ние тая вечер се отдаваме на нощен живот с приятели, така че ви пожелавам лека и приятна вечер и на вас   bouquet

# 47
Само да кажа, че: "Люба те! Станка." Хайде телеманиаците да кажат от коя реклама е ...  Crazy  Mr. Green  Hug

# 48
  • София
Веднъж ни поздрави с това и аз казах, че е от оная реклама, дето жената прави търговия, като плаща с яйца за това, че и пишат писмото. Няма да казвам"И ние те любим", че е малко грубо  Mr. Green Аз рядко връзвам рекламите с продукта  Simple Smile . Помня само интересната част.

# 49
 Joy Да, Скреч, благодаря  Hug Елица друга работа си няма, та ми изпитва женското любопитство  Twisted Evil  Heart Eyes

# 50
Рекламата се отнася за кредитни карти на ПИБ, съвместно с Вивател. Wink

# 51
 Joy

Само вие можете така истински да ме развеселите   bouquet

За храненето няма да се включвам, че към момента удържаме положението, но Лена започна все повече да разбира и вече трябва тайно да си ядем вкуснотийките (KFC; течен шоколад; полуфабрикати, сладолед ...)

Лека и спокойна  Peaceнощ

# 52
  • София
Днес оставих Митко на Коце и си направих разходка из студена София  Sunglasses Обаче утре няма на кого да го оставя  Sad
 От няколко дена акото му не мирише  Rolling Eyes . То на мен ми е добре така, но защо ли няма миризма? Не съм му променяла храните. А един път въобще не беше нацапало кожичката. Сякаш е много мазно и не може да се задържи.

Маруся, ако ти си с детето, да взема и аз да дойда с моето, та да се занимават. Пиши какво е решил татето на Митето.
За шамаросването - аз май съм първата, която си е удряла детето  Rolling Eyes . И ви споделих тогава. Беше в тежка зъбна криза в 11ти месец и здраво ми прегриза гърдата. Аз без да мисля, а инстинктивно му пляснах един шамар. Позволявала съм си да му крещя, за което съжалявам, но знам, че това ще се повтаря и друг път. Не съм го била, но съм го дърпала грубо от забранен предмет, когато ме е нервирал. Много ми се иска да се науча да не крещя, ама тая твърда шопска тиква не увира  Embarassed
 Общо взето всичко, до което може да се докопа детето, му е позволено от мен, на което Коце много се дразни.
За НЕзабранените неща да споделя - няколко месеца Митко разнасяше из кухнята и хола наелонови торбички и лук с килограми, защото са в най-долните шкафчета и ги вади лесно. Въобще гък не съм му казала и сега грам внимание не им обръща. Даже като искам да сготвя набързо го карам да рови там, но той въобще не проявява интерес.
Роси, за това "Извинявай" знам един виц, който завършва с "... Марийка не е курва!? Е, извинявай!"  Mr. Green Ама няма нужда сега да ми обясняваш, че твоето "извинявай" не е такова а искрено. Аз си го знам това  Hug
Тотонто, браУ на момата! А с Митко се надпреварваме кой ще извади първи чинията, защото ако е той, занася я в неговото си кътче  Tired
Валенсия, ползвам "ами", "абе","такова", "абсолютно"... сигурно и други има но не се сещам.
Краси, желая ти бързо да се регулират килограмите и да се окаже, че няма никакъв сериозен проблем  Praynig !

# 53
  • София
Добро утро, мами! Отдавна не съм се разписвала рано.

Засега преброих 7 сигурни мами за пицата - моя милост, Елица, Таш, Мими, Катето, Маруся и Катюша  newsm78 Много моля несигурните да се явят по служба, защото вече ще пишем неизвинени отсъствия  Crossing Arms

Приятен ден!

# 54
  • София
Добро утро,

Аз докато се чудя дали да заведа Таня на градина и тя вече е с варицела  Shocked незнам от къде я е хванала, в групата им имат карантина от 9 март, а таня от 27 февруари не е ходила  newsm78 Та няма пица за мен днес, че не съм я карала и аз и съм контактна. Сега чакам всички да се опъпчим. Дано не караме тежко, че няма кой да извикам.

Стефан се събуди обаче...по-късно ще пиша.

# 55
ЖуHug Дано я изкараш леко, а децата ще я изкарат леко, нали са още малки. Ще стискам палци, пиши как сте  Peace

Скреч, голяма си душичка, още ли си слагаш на сърцето онази ситуация в която си плеснала Митко, защото се е опитал да ти отхапе зърното. Нормално си реагирала според мен. То за колко още неща ще съжаляваме по-нататък.  ooooh! Сега са си "бели кахъри" направо  Rolling Eyes

Тотонто, лятото може да ги пуснем с Лена да работят в някой ресторант  Joy Като се замисля май ще пратя Лена в хотел по морето, защото успешно пуска каквато дреха намери в пералнята, после върти копчетата и след малко чувам как пералнята се пълни с вода  Crazy А и дрехи прехвърля в сушилнята, малко ги влачи по земята ако са по - дълги, но гледам да не й намирам косури  Wink

Отивам да видя къде отнесе тениските на баща си  newsm78

# 56
  • София
Лелееее, опасна е  Heart Eyes. Верно може да я пускаш да работи вече.

Ха добро утро. Благодарско за кафето. Таман седнах да си пия моето. Изпратих Нина на бабиндом, Ники хвана гората ( буквално ) с джипа и аз съм сама - релакс .... кефото и нета супер комбинацияя  Party

Страхотен весел и слънчев нед на всички  Hug

# 57
Добро утро!

Цеци, благодаря за кафето  Hug

Жу, дано изкарате леко шарката  Hug Кака Таня вдига ли Т?

Ели, как върви работата? Нищо не си писала? Сработили се с екипа?  Hug

Краси, дано отслабването се окаже от преумора и няма нищо сериозно  Praynig

Юле
, как е кръстчето? Много съжалявам, че пак не успяхме да се видим  Confused А с Баксиската видяхте ли се?

Скреч, стига си се ослушвала за глупости  Hug Добре си е Митето  Peace Понякога се случват и такива немиризливи работи  Laughing

Арабелка пак се изгуби  Thinking Да не са прихванали и те шарката  newsm78 Дано са добре  Praynig

Креми, Кари оздравя ли вече? Лилия пък вчера опита черен шоколад - хареса и, но не потърси повече  Wink

Лилчо, нищо не пишеш за бременността  Hug Расте ли коремчето вече? На втората бременност по-бързо проличава  Heart Eyes

Лилия също помага вкъщи. Ама аз вече съм го писала това, че хвърля боклуци в коша и забърсва там, където има изцапано. Голяма чистница ми е. Онзи ден, като бяхме в парка, видя, че на парзалката има следи , изтъркано от обувките на дечицата, а на нея явно и се стори мръсна, та се наведи, позабърса я с ръчичка и едва тогава тръгна да се качва нагоре  Laughing Всичко така почиства, преди да го вземе, ама мен малко започва да ме дразни  Mr. Green Стигат ми два чистника вкъщи  Stop Ген, какво да се прави  Laughing
Вече имаме и 4 броя кучешки. Сега ще чакаме и кътниците да избият и вече на 6 години  Laughing
А Ицко си има ново зъбче  Heart Eyes Лошото е, че старото само се клати и все още не е паднало, та новото расте на криво  Confused Това трябва ли да ме обезпокоява или ще се намести с времето  Rolling Eyes
Вчера пък племенникът го ритнал с крак в носа  Sad Сега му е подут. Нали няма вероятност да е пукнат  Rolling Eyes Не тека кръв, ама знам ли  Rolling Eyes

# 58
Добро утро и от нас!Нали не сте ни забравили?
Позагубих се ,но отделих време за себе си,като посетих няколко лекаря,за да си обърна внимание на здравето,че възникнаха проблемчета.
Четох,четох ,изчетох старата тема,прехвърлих и новата и съм почти в час.

За мен е много полезна дискусията за храните,защото съм доста"боса"в това отношение.
Аз лично правя алергия(мигновенно повръщам)ако смеся риба(без значение каква)и млечни продукти,затова се страхувам да правя такава комбинация за Ангел,а и той не е любител много на рибата.
Роси,информацията ,която си публикувала за мен е много полезна!
За потупването-наскоро го пляснах по дупето,защото се гонихме 30мин.да сменим памперс и разбрах,че това е грешна тактика,защото след това и той ме плясна.

За сега толкова от нас, да влезна в час и ще наваксвам с писането.
Хубав ден!

# 59
Добро утро,

Да кажа по темите: Галаксина, ножовете държа с острото надолу, но пък вилици и лъжици, с дръжката надолу newsm78 Идеята ми е както на доста други изказали се преди мен, да не се порежа при вземането...От друга страна и мен ме притеснява факта че се събира вода, която застоява и ножа потопен там... ThinkingМай ще реорганизираме нещата... Laughing,.

Вале,удряла съм леко през ръчичките, и съвсем леко през устата, говоря за показване , че не трябва да хапе, не шамар...Понякога не слушат изобщо и никакви думи не помагат, а и нататък става все по зле...Крещя често, понякога от безсилие, че не слуша, говоря за големия де Laughing От Гого все още не очаквам това.
Мен също не са ме удряли, но реално нямам спомен от първите си години, така че не се знае Mr. Green. Аз това не го приемам за бой, ако го ударя сериозно някога, ще е за нещо наистина сериозно. За мен метода "без викане, без обиждане ..." означава да го оставя да си прави каквото си иска, тъй като може безброй пъти да се връща там от където съм го махнала, смеейки се...голяма игра. :mrgreen Naughty

За паразитните думи, ами не знам кой са паразитни Embarassed, казвам "бе" понякога и на мъже, и на жени, като се увлека в обяснения. Със сигурност има и други, за които може и да не знам, че са такива  Mr. Green

Да се оплача, намери се болест, която да ме притесни, по причина че не ми е позната и не знам какво да правя Crossing Arms На Хриси му се възпали пишката. Разбира се водихме го на лекар, правим компреси и май се оправя, но мен още ме е страх... Някой сблъсквал ли се е с такъв проблем?

Приятен ден на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт