Няма значение, де. Давам и цяла ампула. Щом казваш, че не е проблем да продължа да и давам, значи така и ще направя
Благодаря
Имахме 3-4 дни на адаптация, но вече си издържа до обед без проблеми. Преди мъката беше огрооооомна....на ръце, в количката, как ли не... отиваха по 30 мин преспиване.
Сега на обед е толкова уморена, че нямаме време за ритуали - заспива докато я смъкна от столчето за хранене.
Вечер си имаме обаче стриктен ред - банята, обличаме се, тя се разбеснява доста, едва я оправям за сън, после тати прави млякото, лягаме двете на спалнята, загасяме почти осветлението, гушваме Нене (ДЪ котка за Моната

Освен това, мисля че това и ти добре го знаеш - език се забравя, мамка му, и то жестоко ако не се поддържа.
Толкова ме е яд като пиша това, защото така си прокопсах френския. А бях наистина много добра. Сега разбирам като чета и ако ми се говори бавно. Но да пиша...
), френската ТВ, която хващаме е мноооого скучна, остава да намеря някакъв френски форум - Ла мамА Франсез

. В последните години възстановявах английския, сега мисля че ми е дори на по-добро ниво, въпреки, че и той не е на блестящо де
А след още едно дете пък съвсем ще забравя какво беше това, ще почна и аз да муча само 
? Как се справяш с него? Сега ми е на дневен ред, но още не съм пробвала нищо, че ми е мъчно
. Купих си първата кутия АМ-Нестле Джуниър, не съм го отваряла още, интересно ми е дали ще го хареса, въпреки че ми е странно да изпива по цяла водна чаша сутрин и вечер такова нещо, той толкова течност освен от мен не е пил никога
.
Вечер пак така,само,че преди това са измити зъби,дупета,млякото се пие,загасям всичко,освен ТВ-то,и се почв апак гъзурене и дъвчене на ъгълчета,след около 30 мин е заспала или както си мисля,че ще заспи тя изведнъж става и хуква да събаря играчки,а то тсанало поне 23.30,аз се ядосам тупна я по памперса,тя защото е изморена и раздразнена заплаче и след това заспива...
.Хората минаваха и ме гледаха като "каква е тая майка" ?Беше ми смешно, но след време и в друга ситуация може и да ме стане и срам :oops
/.И аз харесвам блестящи частици, но повече по ръцете и деколтето през лятото.Хайде, скоро ще си блестим двечките по срещите 

Бях планирала докато съм в майчинство английския и унгарския да ми станат като родни, но не. Поне има още време до ноември, когато ще се изляза на трудовия пазар на лов за работа.
Май ще започна да уча тайно от мъжа ми, че да не спорим кое по-напред. То и условието да имаме бебе, беше първо да науча унгарски, за да не ходя по лекари с преводач.
Успокои ме, все пак, че трябва труд и в университета не са ви казали, че на някои хора генетично не им се отдава говоренето на повече езици. 

Отвреме навреме и мъжа ми ме радва, но и аз съм от мнителните
Една червена точка за нея, поне в това отношение
/.И аз харесвам блестящи частици, но повече по ръцете и деколтето през лятото.Хайде, скоро ще си блестим двечките по срещите 
Ама да ни е честита и да настъпва вече
. 
/.

. Или по-скоро като Юлчето 1-2 пъти годишно. Ползвам Лаудер и аз като Креми и съм доволна. Скоро попаднах в една небезизвестна клиника за разкрасяване (придружавах приятелка - да не помислите нещо) и там отново небезизвестната лекарка каза, че сме луди да даваме толкова пари за кремове (визирайки Лаудер). Тя препоръчва (за моята възраст де) медицинска козметика, по -точно силно хидратиращи кремове и 1- 2 пъти годишно (според нуждите) ботокс за мимичиеските бръчки (поне за мен-явно трябва да спра да си хиля)