В ПАзарджик Великден цветен наближава- в къщи само мъжо с яйцата си остана

• 19 344
  • 322
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря Ви момичета за бързите отговори! Въпросът е принципен, ми ако не мога да ги платя?
 Аз ще ги платя утре, но не  е това начинът! Shocked

# 76
  • Пазарджик
И аз пък да кажа какво ми се случи в ЕСГРАОН, когато взимах акта за раждане на Гогата:
Отивам и към акта прикрепена бележка: "С входове" , служителката казва : "Изчакайте"  Thinking . Аз нищо не подозирам и чакам  Tired . Идва друга служителка и започва да ми обяснява как личната ми карта е невалидна и трябвало да си я сменя, защото в адрес присъства "вх. Б" и "входовете" били премахнати още през 2003 май каза  newsm78 . Опулих такива очи  Shocked . Е дадоха ми акта, ама такъв абсурд не очаквах да чуя  Crossing Arms .

А пък днес какво ми се случва  Twisted Evil -
Отивам да тегля пари с картата на Жоро. Първо проверявам състоянието на сметката - 208,22. При следващата операция тегля 200 лева - изписва ми "отказана транзакция" и нищо не ми пуска  Thinking . Пробвам още на два банкомта да изтегля 200, при което ми изписва недостатъчна наличност  newsm78 . Връщам се пак на първия да проверя състоянието на сметката - 8,22 без да съм получила стотинка  Shocked . Афектирана първо се разправях със служителя на банката, чиито автомат ползвах, въпреки, че картата не е тяхна. После се обадих на банката, издала картата - обясниха ми, че парите са излезнали, но не осчетоводени и  да се обадим утре след 13 часа, че уж щели да се оправят нещата  #Cussing out . Направо не е истина - да ти се изпразва сметката, без да получиш нищо - изгубени в превода  Twisted Evil . Утре следва продължение ... Tired
На всичко отгоре на Жоро вчера му оперираха крака и имам две бебета вкъщи  Mr. Green .

P.S. Днес Гогата става на поливин година  Mr. Green - колко бързо минава времето. А все си мислих, че децата само отстрани растат бързо  Flutter .

Последна редакция: вт, 17 мар 2009, 22:10 от Ването

# 77
Ване да не си теглила от банкомата на  щаба? Че той често ги прави тези работи.

# 78
P.S. Днес Гогата става на поливин година  Mr. Green - колко бързо минава времето. А все си мислих, че децата само отстрани растат бързо  Flutter .
Ooooooлееееее  #Crazy  
Мамин златен той  Heart Eyes
Да го нацелуваш  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes - мале все едно вчера беше...

Зора тази заповед е на кмета да не се дават актовете за раждене на децата, ако родителите имат  задължения към общината.Мисля ,че е от миналата година тази заповед,доста познати им се наложи да плащат разни актове за да си получат актовете за раждане на децата.

Малко уточнение - Заповедта включва "ДА НЕ СЕ ИЗДАВА НИКАКЪВ ДОКУМЕНТ НА ГРАЖДАНИ, АКО СЪЩИЯТ ИМА ЗАДЪЛЖЕНИЯ КЪМ ОБЩИНАТА" това включва всеки документ издаден от ЕСГРАУН или Информациония център, документи свързани с имоти, наследство и т.н. - Принципно подкрепям...но стига наистина да удостоверят задълженията ти...

# 79
  • Пазарджик
Ване да не си теглила от банкомата на  щаба? Че той често ги прави тези работи.

Не, при пенсионното.

# 80
Ване, много целувки на моя приятел Гогата! Heart Eyes

# 81
  • София
Ване,
какво пострада Жоро?

# 82
  • Пазарджик
Ване,
какво пострада Жоро?

Влезна му желязо в крака - малко, но близо до ставата  Tired .

Предадох  Mr. Green .

# 83
Ване, да ти се оправя голямото бебе бързо Heart Eyes

На зетя целувки (ние вчера чукнахме 5 месеца)

И аз съм от тези, на които не дадоха акта за раждане  Twisted Evil заради две глоби за паркиране

# 84
Ване, честита половин годинка на Гогата!Това с картата много гадно! Дано днес се оправят нещата и да си получиш паричките!

Нина, честит 5-ти месец на малката!

Ми това е , днес се надявам да имам вече Акт за раждане на Петя, че вчера що сълзи изревах, не съм ревала така от не знам колко време!Главата вечерта ме цепеше  яко! Баткото реши, че трябва вечерта да спи при нас и да ни ръга в ребрата! Идилия!

# 85
# 86
Ване,Нинче, целувки за така порасналите бебоци   bouquet
Ване, пък и големия ти бебо да го излекуваш бързо,да не ти виси на главата  Heart Eyes
Зора,аз имах проблем със Синята зона в края на миналата година и ходих при шефа им в Общината на 2я етаж,но как ли се казваше.....  Thinking (не помня), питай на входа.  Tired
На мен също не ми дадоха акта на |Вяра,защото съм имала глоба"синя зона" от 2003г., която обаче аз съм платила тогава в данъчното на бул.България, но не си пазя бележката 3години, та се наложи пак да я платим (добре,че беше само една).
 Но как да докажа,че съм я платила и някой не си е свършил работата,като нямам навик да пазя такива неща 3години. След този случай,обаче ще си ги пазя до гроб  #Cussing out

# 87
Соня и при мен ситуацията е подобна! Имам платени глоби, но няма как да го докажа защото не си пазя бележките  и имам представи си 23 глоби от по 10лв! А аз не съм имала повеч от 2 бележки на стъклото на колата си, купувам си от години талони за синя зона, но не! Оказа се, че съм егати наглото същество!
Абе има една приказка -  Нека някой каже, че сестра ти е е к--ва, пък ти ходи доказвай, че нямаш сестра! ooooh!

# 88
И какво последно довечара ще има ли среща или не?Нещо не ви се излиза .

# 89
Ох как ми се иска да дойда, да му запаля две три цигари и да разпусна, но  не мога! Приятна вечер ви пожелавам в случай, че се събирате!

Общи условия

Активация на акаунт