Юли 2006 - Тема 80

• 16 853
  • 288
  •   1
Отговори
# 105
Анет,къде ще кандидаттвате за градина?
Вчера една приятелка ми звъни сутринта и ми казва,че в новата и най-луксозна градина във Варна/в нашия район е/някакъв дъртак се изтипосал от сутринта и по заповед на Щуката/снаха си/ Mr. Green, започнал да прави списък с децата за записване за градина.При условие,че записването започва на 01. април #2gunfireТия хора акъл нямат...Та,отишлаи тя  и на бързо записала щерка си и моя син.Най-големия абсурд е,че някакви пълни идиоти решили ,за да не се затрие списъкът или пък да се появи нов,да вардим задължително на смени пред градината до 01 .04. #CrazyТе като нямат работа и се чудят къде да оправят клюките,аз си имам предостатъчно ангажименти. #Cussing out !!!Аз категорично не се поддавам на такива простотии на хора без работа и ще им натрия хубаво носа на тези кретени.На 31 .03 отивам с нов списък с познати дечица ,заверявам достоверност на датата при един нотариус,и да ми докажат те,че техният датира още от 20 март.Нъц!! Shocked

# 106
Диди, мисля че във всеки сайт, където се качват снимки, можеш да сложиш снимка в подписа, просто трябва да я качиш там в позволените размери. Какъв точно ти е проблема?

# 107
  • София
Дю-не мога да отворя снимките в албума си в снимка.бг.Другия сайт за снимки,който ползвам е мултиплай,но от там не мога да кача снимка в подписа си тук в бг-мамма.Или поне аз не се сещам как да го направя.
Нали като се качи снимка някъде,после натискаш пропъртис и копираш адреса..в снимка.бг просто отказва да ми отвори снимките в голям размер,за да копирам адреса,разбираш ли?

# 108
Диди, става и от Мултиплай. Пак с десен бутон -> пропъртис - копираш адреса и го слагаш в подписа.

Последна редакция: сб, 21 мар 2009, 18:54 от Дю

# 109
  • София
А!Верно?Браво!Много ти благодаря!

# 110
 Hug
Здравейте!
 Бяхме във МОЛ Пловдив  Flutter Crazy гледахме 3Д филмче ,мале направо беше супер!Ако не сте гледали 3Д пробвайте вълшебно е,а Юл даже викаше от Кеф Simple Smile

# 111
  • Варна
Арлина, Честит Рожден ден мила!!! Желая ти цялото щастие и здраве на земята Hug Hug Hug

Тиция,аз съм от тези ИДИОТИ,които ще чакат от следващата седмица!!! предпочитам да чакам 10 дни на студа,обаче детето ми да е прието.както знаеш,аз нямам връзки!!!  Чак кретени.... Thinkingсъвсем не смятам че са простотии,но щам казваш..... Чакам някой като теб,да ми натрие носа пред градината Peace

# 112
Арлинка, честит рожден ден! Пожелавам ти една много здрава, щастлива лична година, изпълнена с детски смях!
Виж, какво ми се отвори на първа страница, като написах в Гугъл Arlina:  Laughing http://images.google.bg/images?hl=bg&q=Arlina&gbv=2
A ето и китчица за теб:

Дидито, хехе, да му кажеш на Влади, че хич не е страшен.  Hug
Eli83, аз пък мислех, че му е рано на Дани за такъв вид кино, че ще се стресне...но явно е време и ние да се пробваме. Thinking
Иска, добре й го е рекъл татито на учителката.  Praynig HugТя толкова и познава децата, с които работи... Ако знаеше, че е толкова чувствителен, едва ли щеше да го "стряска" така. Разбирам, за лошо поведение да се сплашва, ама за неизразителност...май амбициите са й в повече, да не казвам ...болни.
Жоржи, вашата ясла не е ли към детска градина? Защо ще се налага да кандидатствате, няма ли да го приемат автоматично? Thinking

# 113
  • somewhere over the rainbow
Жоржи, доколкото разбрах, Тиция протестира срещу тези, които от сега са се записали, а не чакат срока. Направили са си списък и ще го пазят до 1-ви, да не им изчезне. Еей, винаги ще се намерят хитреци бее Confused

# 114
Жори,не зная защо се засягаш и реагираш така,при условие,че аз също за градина НЯМА да ползвам връзки. Второ,нарекох това простотия,тъй като общо взето хората сами си създават проблемите..Че дай да стоим още като се родят децата ooooh!В работата си се сблъсквам всеки ден с това и в крайна сметка ,сами сме си виновни-има корупция,защото ние плащаме за това и онова...,има такава простотия пред градините,защото сами си го правим,но както и да е...Всеки си има право на мнение и по-добре да не тормозим момичетата с варненските проблеми Sunglasses

# 115
Да,че е луда работа това луда е,да висиш  на опашки,аз отидох декември при директорката ,дадох си молбата и не съм чакала никви опашки ThinkingАма навсякъде е различно Peace

# 116
A aз какво да кажа като Април месец трябва да запиша нероденото ни дете на ясла! Laughing Поне не се чака и не ми искат документи, защото съм записала Ема там почасово. Joy

Джорджи, и аз разбрах Тиция, че се ядосва на дядката който прави списъци. И аз да съм ще се ядосам. А това, че ние си ги правим тези неща е точно така. Тук дори няма да им хрумне на акъла да се вдигнат и да чакат 10 дни за записване, ако ще и жега да е. Но пък ще се вдигнат на протест, защото условията за записване не им харесват! (те франсетата с това се славят-стачките) Laughing Но да не сравнявам нещата, защото са на светлинни години разлика, за съжаление. ooooh!

Ема е с разбита горна устна. Снощи докато тичаха с една нейна приятелка по плочките в къщата(там където преди живеехме) падна и си удари устата. Добре, че зъб не счупи. Снощи беше като Булдог, сега още спи та не знам дали не се е подула още.

# 117
  • somewhere over the rainbow
И на мен са ми малко странни тези опашки Rolling Eyes И тук молба можеш да подадеш по всяко време на годината - отиваш, записваш детето и директорката ти казва кога могат да го приемат /обикновено дават два варианта или-или и ти си решаваш кога/. Естествено ако го запишеш по-рано, ще го приемат по-рано, но не се съобразяваш с никакви срокове - когато искаш.

# 118
Благодаря ви много момичета за хубавите пожелания Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Ето почерпката:

# 119
Привет и от мен! wavey
За записването на градините никак не се учудвам. Стискам палци да успеете да вкарате децата си, там където желаете  Praynig
НАН-при вас е спокойно, вероятно защото няма толкова много деца. Аз лесно минах. Сутринта в 6 часа отворих градината  hahaha и за два часа и половина чакане бяхме номер 2. Rolling Eyes
Аз от два дни съм без дечица. Очаквам ги всеки момент да си дойдат сами. Вече били големи да си се прибират без мама  Shocked Поне си починах психически, че напоследък в къщи сутрин и вечер е голяма война. Големия драка малкия и постоянно са на нож.  Аз съответно изнервена тръгвам на работа и като се прибера се почва наново. ooooh! Дано отмине бързо този етап, че да не прибягам до "веселите" хапченца. На всичко отгоре не можем да спрем абонамента към аптеките. Изчислих, че работя само за лекарства Rolling Eyes Сега Гоги е с пневмония. Да взема да се стопля това време и да се уталожат нещата при нас. Praynig
Арлина, Честит рожден ден! Желай ти всичко най-най и това, което си пожелаеш днес да ти се сбъдне стократно!

Общи условия

Активация на акаунт