Вчера една приятелка ми звъни сутринта и ми казва,че в новата и най-луксозна градина във Варна/в нашия район е/някакъв дъртак се изтипосал от сутринта и по заповед на Щуката/снаха си/
Тия хора акъл нямат...Та,отишлаи тя и на бързо записала щерка си и моя син.Най-големия абсурд е,че някакви пълни идиоти решили ,за да не се затрие списъкът или пък да се появи нов,да вардим задължително на смени пред градината до 01 .04.
Те като нямат работа и се чудят къде да оправят клюките,аз си имам предостатъчно ангажименти.
!!!Аз категорично не се поддавам на такива простотии на хора без работа и ще им натрия хубаво носа на тези кретени.На 31 .03 отивам с нов списък с познати дечица ,заверявам достоверност на датата при един нотариус,и да ми докажат те,че техният датира още от 20 март.Нъц!! 
гледахме 3Д филмче ,мале направо беше супер!Ако не сте гледали 3Д пробвайте вълшебно е,а Юл даже викаше от Кеф

съвсем не смятам че са простотии,но щам казваш..... Чакам някой като теб,да ми натрие носа пред градината 

В работата си се сблъсквам всеки ден с това и в крайна сметка ,сами сме си виновни-има корупция,защото ние плащаме за това и онова...,има такава простотия пред градините,защото сами си го правим,но както и да е...Всеки си има право на мнение и по-добре да не тормозим момичетата с варненските проблеми

и за два часа и половина чакане бяхме номер 2.