Нанни,Димитър е в ясла в момента,не в ОДЗ.
Момичета,извинете ме за поста ми,но исках и аз да си споделя.нали за това сме тук

Малко е трудно да разберете за какво говоря,докато не ви дойде до главата.Дай Боже на никой да не му идва.Знаете ли защо се ядосах,защото аз съм в такова положение,ако не отида първа да направя списъка,ще ме изпреварят.И не ме интересува кой как ще ме нарече,отивам първа.10 дни преди срока,защото ако закъснея и с ден,ще ме изпреварят и така шансовете ми намаляват значително.знам със сигурност,че ще има хора които да чакат от сряда/за другата сряда/,и аз ще отида в понеделник.за около 30 места,се борим сигурно над 100 човека.какво да направя,ако не ни приемат тук,няма къде.за яслата миналата година,като отидох на деня какво стана,бях 33 номер и не ни приеха.....тази година за яслата се подаваха документи на 5ти януари,хората чакаха още от 1ви.за 10 места се бориха около 80 деца....за какво говорим.....
Откриха ново ОДЗ до Кауфланд,искам да ви кажа че хората там чакат от 8ми март.....
Радвам се поне ,че само при нас е така,че не се налага и на други да се унижават като нас

Извинете ме много,с най-добри чувства