Юли 2006 - Тема 80

• 16 849
  • 288
  •   1
Отговори
# 135
На мен ми е най- мъчно за изоставените деца с увреждания Cry
Такава е държавата момичета,скапана и не се грижи за собствените си поданници и най-вече децата.Ми то почнете от най-елементарното бре:детските.Каква голяма сума дава и то не на всяко дете. ooooh!Ето например моето сега не получава нищо от държавата,това нормално ли е?Не че едни детски ще ни оправят,ама...То сега с този ВИП Брадър доста се говори по въпроса с абсурдите.За мен не е нормално в една дръжава ЗВЕЗДИ да събират пари за децата и ,защото самата държава се е отказала от тях и ги е забравила,оставила ги е да тънат в мизерия и не им помага по никакъв начин. ooooh!

Май  усещам бебето.Ама доста плахо и нередовно се обажда newsm78Срамежливо ще да е Mr. Green

# 136
Аз още ягоди на Зоя не съм давала.До сега ме беше страх,нали са силни алергени.Сега продават едни гигантски на пазара,хапват ми се ,но не смея да купя дори за мен.Като станат БГ ягодите ще купя и ще и дам.А череши как ми се хапват,малеее.......

Ммм, и диня, и грозде, и праскови.... Хайде искам да се маха вече тази зима, писна ми...

# 137
Ауууу Дю стига,че...
Не че съм от тези бременни ,на които им се прияжда,ама....този път ...ИСКАМММММ и аз Embarassedот тези плодове Confused

# 138
Айде и аз да кажа какво ядохме днес с Дани в промишлени количества, нещо, което не бяхме яли сигурно от година- пастет с пресен заводски хляб. Crazy Поне е лесно за намиране ако на някоя бременна и се дояде. Хем знам, че не трябва да ям пастет, ама... Blush

Априлската отчетна сигурно е най-отчетна от всички в момента, всеки ден се ражда бебче, всеки се отчита, че е на линия и още не е родил. Кога ли ще дойде моя ред... Crazy А какво гнездене ме е обзело, само се чудя какво да изчистя, изпера и т.н. две манджи сготвих, отивам да се изкъпя и се хоризонтирам, че вечер най ми тежи тумбака.

ЧРД на Делукс! Весел празник и скоро да се похвали с едно хубаво вързопче,а може и с две! stork-boy stork-girl

Бедните дечица, трябва и аз да подаря след време дрешките на бебчо. Колко хора в нужда има...голяма мъка е това!
Ронка, много благородна и човешка постъпка! Де да имаше повече хора като теб! Hug
А за абсурдната ни държава нямам думи. ..Tired

# 139
Делукс Честит рожден ден ,мила  Hug
Арлина   bouquet

Гледахте ли днес Ицо хазарта разправяше че родителските права са негови,а държавата му дава 25лв.А бившата му живее в Лондон и взема 90 паунда  ooooh! затова че имала дете.

Представете си..

Нани и ние така ядохме онзиден  Mr. Green

# 140
Викам да не ви домъчня за мен и пак да се включа.
Ама много е хуабво като сте активни. Иначе сама си говоря. Joy

Дю, и на мен ми се хапват тези плодове, особено черешииии!!! Crazy Грозде ядох онзи ден.

Арлина, и аз имам чувството, че усещам бебето, ама много рано бе. Май по-скоро са газове. Rolling Eyes
Ягодите които купих вчера са чудни и на аромат, вид и вкус са ги докарали. На Ема й няма нищо, още миналата година по това време й предложих, но тя не остана очарована, докато сега....

Много абсурди, много нещо. Това с детските е ужасно и аз не съм взимала за Емата, щото бяхме с високи доходи, а и да не бяхме те сами те отказват. Сума ти разправии за едни 18 лв. ooooh!

Аз тук трябва да получавам за Ема 173 Е. Само защото детето ми живее в тази държава и нараства населението й. Това до навършване на 3г. на детето. Друг е въпросът, че аз още нищо не съм взела, защото тукашната бюрокрация е ужасна, няма оправия с тези документи. Хубавото е, че ще ми ги дадат на куп със задна дата. А като родя второто, за малкото ще получавам по 173 Е на месец до 3г., а след това до 20-тата годишнина по 120Е. за Ема по 120 до 20г. след като се роди малкото. С този пример исках да покажа, че хората мислят за децата. А отделно колко помощи има за социално слабите! ooooh!

# 141
Анет,"Слънчева дъга"е градината!Абсолютно едно към едно е това историята,която ти познаваш !По-големи кукувици,здраве му кажи hahaha
Жорка,ти ме се разсърди,но вс пак можеш и да заимстваш нещо добро и наистина утре да завериш твоя списък при нотариус/не повече от 3 лв/ и така никой копче не може да ти каже,че неговият евентуално е по-стар.Ти там ли ще спиш,защото в противен случай, като се замисля,има реална опасност,докато те няма,да се появи някой друг и така става една...Както и да е,успех от сърце и не се сърди Wink
Арлина,вметнах че е луксозна,защото наистина е най-новата градина в града и вътре е разкошно.Мисля,че няма нищо лошо,която и да било майка да иска детето й да стои по цял ден в хубави,а не примитивни условия.
Ронкааааааа,аз не съм май-бременна,ама така ми се доядоха ягодииии newsm45Знаеш ли, в Германия, Англия и Франция,поне това съм чела през годините като изследвания,има страшно много генни малформации,тъй като още не може да им се обнови генния фонд от страхотните кръвосмешения до преди век.Добре,че нашите цигани отидоха по света,та да подобрят малко генетиката и им подсилят кръвта  Mr. Green
Темата е много дълга и тягостна,защото общовзето не сме свикнали да говорим за това.Просто до моето поколение поне,сме възпитавани едва ли не,че това е тема табу. SadКато отидох за пръв път на специализация в Германия и се изумих как стоят на едно със сина си олигофреник ,та дори и го водят на опера..Да,учудих се,защото все пак през 1999 година тук беше прието подобен род хора само да са изолирани
Иско,какво става с Марти?А,с работата ти?!

# 142
  • Варна
Не,Тиция не ти се сърдя.просто за мен това е болна тема....само аз си знам какво ми е Sad
В момента сме в много кофти положение..както и да е.
Да,като започнем да седим пред градината докато се съберем повече хора,ще стоим постоянно там,ще видим как ще стане със спането.аз имам кола,там ще спя и моят ще идва,ще се сменяме...
Уф,смотана работа...... Sad

с Добри чувства съм,извинявам се ако съм била груба Hug

# 143
Ееее тва е супер Рони.Ми така е,другите държави наистина се грижат задецата си.
Абе преди 2 седмици не бях сигурна и си мислех,че са газове.Май си бяха,ама сега със сигурност не са.И не е рано,Зоята я усетих дори малко по-рано,та се бях попретиснила този път що така. newsm78То нали си и зависи къде ти е разположена плацентата и от др.фактори...
Тиция:да не е градината до Кауфланд?Добре де,любопитно ми е какъв толкова лукс предлага една детска градина?Както казах,нашата на село също е доста модерна,дечицата са много сладки,има и доста циганчета.Зоята ще се социализира от малка. Mr. Green
Джорджи: Hug Hug Hug

# 144
Момичета,какво говорите?
как така ще спите пред градините,това е абсурд  ooooh! Аз няма да ходя да спя там,пък каквото ще да става.Защо не пишете до Господари на ефира?

Жоржи,недей така,трябва да има друг начин..

# 145
 Joy Арлина, стана ми смешно това за социализирането! Емата и тя се социализира, защото както спомена Лети..кръвосмешението тук е страшно. На мен не ми пречи, Ема отначало наричаше негърчетата Бубуни/маймуни/, защото само по телевизията беше виждала. Embarassed Сега не й прави пвечатление.

Арлинка, аз имах предвид, че за мен е рано да усещам бебето. Ама знам ли , и с газове принципно нямам проблеми.
/сигурно досадихме на момичетата с бременните ни терзания, ама така е като тук се чувствам у дома си!/

Нанни, аз съм ти казала, че преди 10-ти няма да раждаш. нека момъка седи на топло. Hug

Та като сме на тази тема....

Снаха ми са я приели да ражда! Дано всичко мине по вода и двете с бебока са добре! Praynig
Така ми се иска да й се обадя, но няма да я притеснявам.

# 146
  • Варна
Мила Рени и да пишем,файда няма.Няма места и това е,ако не те приемат в района ти,нямаш друг шанс Naughty

аз ви казвам,за нашата градина щекандидатстват около стотна деца сигурно,за около 30 места
А, за яслата за 10 места,са били над 70 човека.какво да коментирам.Абсурда е пълен Close

Арлина,вярваш ли ми ,и аз искам на село.Искам къща с двор и спокойствие......

Рони,стискам палци на снаха ти Praynig

# 147
Ронка,стискаме палци за здрава и хубава племенничка Praynig
Знаеш,че живеем до общежитията и Алекс се беше сприятелил с един бате Били-негър,студент по медицина.Та,сега като види негър и започва да вика с цяро гърло"Бате Били,бате Били JoyТо и на мен всички са ми еднакви,но добре,че момчето само се обажда като ни види Mr. Green Голям майтап беше лятото,когато идваше да играе с него на площадката и веднъж чух как две студентки се подбутват и си казаха,че детето много бяло и русо/а,виж на този черен там ако е бащата.. hahaha/
Жорка,много се нервя и аз на разни,дето само заемат места,без да имат реална нужда децата им да ходят на градина..Имам една неприятна съседка,на която мъжът е морски и тя си лежкунди в къщи,а детето е записано на ясла и го изпраща ,само когато й се прииска да щъка сама из града #Cussing outСупер наглост,при условие ,че има поне десетина деца тук,на които родителите работят и не могат и за гледачка да си плащат  Rolling EyesТа,тая,пача сега обмисля какво спонсорство да направи,за да го вкара и в градина #2gunfire

# 148

/сигурно досадихме на момичетата с бременните ни терзания, ама така е като тук се чувствам у дома си!/

Аааа,ще ни търпят те,имат ли избор. Mr. Green Hug

Нани:лекичко ти завиждам за близката среща с бебо.Аз нямам търпение да си го донеса у дома и да се гушкамеееее.Толкова е хубаво да имаш бебе. Heart EyesА предната бременност хич и не ми се раждаше,ако можех още няколко месеца така щях да си ходя с огромния корем.И си ми беше много конфортно,а сега Sick

Рони: и аз стискам палци всичко да мине леко и безпроблемно Praynig

Рени:във Варна винаги е било така записването,с чакане и спане пред градините.Но досега беше по 2-3 дни,аз за първи път чувам 2 седмици някой да спи отпред.И никакви Господари не могат да помогнат за съжаление.Само кмета може,най-вероятно,ама.... #2gunfire

# 149
Момичета, вече съм горда леля на момък с размери 3600гр. и 52 сантиметра!

Всичко е минало за по-малко от половин час! И снаха ми и бебето са добре. А брат ми не знае къде се намира и каза, че такова същество вижда за първи път в живтоа си! Joy

Общи условия

Активация на акаунт