Юли 2006 - Тема 80

• 16 840
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
Ронка, стресница май е херпес. Арлина, по-спокойно я карай! И казвай утре какво е, че се притесняваш от една стресница.

Аз днес бях малко по-неактивна, че много работа имам, а ме мързи, само за бебо си мисля, колички, дрешки и такива неща. Днес говорих с колежката от човешки ресурси да видим как да го измислим мойто хем да не бъда ощетена, хем да излизам вече в почивка от май месец. Но не можахме да го измислим. Ама има време, ако се наложи и един болничен ще взема преди това и ще стане.

Хайде, изчезвам, че нямам търпение. Братовчедка ми ни изненада, миналата вечер в 2 посред нощ си е дошла от Германия и днес ще се видим. Събота и неделя може да не мога да се включа, така че ви пожелавам много хубави неща.

Ронка, взех си бележка, да не пишеш сама, поне двете да си пишем.  Mr. Green

П.С. Ася ме е изпреварила, но и тя си е взела бележка. Ронка, по-често трябва да се правят такива забележки.

# 91
А така е по-добре!

Асе, предполагах, че е нещо такова, ама викам да си попитам, че да не се излагам пред морските. Wink
Знам какво е смарангясано бре...чак пък толкова. Simple Smile
Асе бързо да се оправя настроението.
Аз трябва да ви пусна един линк за северозападния говор! Ще умрете от смях.

Дю, дано намериш компромисен вариант и си починеш малко преди да родиш.
Супер изненада е направила братовчедка ти.

# 92
  • Варна
Аааааа и аз съм тука,чета ви,но не мога да сваря да се включа Mr. Green Все си намирам работа из къщи Crazy

Да,херпеса е стресница  Peace Ние тук във Варненско имаме някой друг странен израз Mr. Green
Арлина,на мен  Смарангясано ми е любим Laughing

st.g ,пиши по-често  bouquet

Днес Димитър е кашлял в яслата Shocked,и сополи има Tired Амааан

Ще ги уморя аз,мамка им и сополи #Cussing out

# 93

Аз трябва да ви пусна един линк за северозападния говор! Ще умрете от смях.

Ронка, давай го тоя линк, че да ми излекуваш смарангясването!
Като студентка имах колеги от Враца, всичките до крак бяха скици и половина. Laughing Абе те даже и нещо сериозно да се опитат да ти кажат, с тоя диалект изглеждаше все едно пак майтап си правят.  Joy

Арлина,на мен  Смарангясано ми е любим Laughing

на мен пък, тази така благозвучна българска дума-гащи ми е любима

# 94
  • През девет земи в десета
на мен пък, тази така благозвучна българска дума-гащи ми е любима
rotfImao rotfImbo ще ме уморите.

Ронка и на мене ми е такова  Mr. Green ,като на Асето и затова не пиша,имам един вагон работи на главата,на всичкото отгоре тука има половин метър сняг.Мъж ми разбута моя гараж да го чисти и колата е отвън,дизел,не пали ooooh! ,тръгнах да карам Валерия на мач,добре,че е яка и ме бутна да запаля Laughing

# 95
Aууу,сакън,дръжте си снега и да не ни го пращате по морето. Mr. Green
То вчера нали по болници се мотах,може да съм лепнала някой вирус с таз стресница,нали херпеса е вирусен.И така се ядосах,един смотаняк с едно мазно АУДИ,ме беше запушил мен и още една кола на паркинга на болницата.Направо побеснях.Няма да ви кажа как се измъкнах и аз още се чуда.Със 100 маневри и накрая минах през едно дърво,през пръстта му,оградено беше с бордюрче и пръст WhistlingВ Терапията отидох да давам кръв за БХС,таз ми ти доцентка кат ме метна,как ми била попълнена картата ooooh!Всъщност как е попълнена половината,направо на нищо ме направи,че и отидох час по-късно,вече не работеше лабораторията.Ама накрая ме съжали и извика лаборантката да ми пусне кръв. TiredПосле при ендрокриноложата си чаках час,въпреки че имам час.Много хора имаше:10-12 човека в една тясна чакалня.Абе какво да ви кажа,явно съм се стресирала вчера, та ми изби на устата Mr. Green
Оказа се ,че главоболието ми е от много ниско кръвно.Свеки ми го измери преди малко и беше 80/60,въпреки,че сега ме поотпусна главата.То че е ниско мойто ниско е ,ама чак пък толкоз да пада newsm78

Утре одъртявам доста,та си мълча Rolling Eyes

# 96
Арлина, определено каръшки ти е бил вчерашния ден.
А утрешният дано е прекрасен и изпълнен с много положителни емоции и подаръци! Wink

Ето ви малко диалект да се посмеете!
http://severozapad.hit.bg/sled.html

# 97
  • София
 newsm59Честит Рожден Ден,Арлина!
 newsm67Много здраве,щастие,любов и едно здраво,сладко и пухкаво бебче ти желая!

Тук един сняг е натрупало-не ти е работа!Влади само иска да излиза да играе,а на мен хич не ми се и показва нос навън в тоя студ!
Аз пък за първи път чувах за смарангясано,за стресницата и аз си го знам-нали съм бивша варненка Simple Smile.Понякога като отидем в провинцията почти не разбирам какво,по дяволите,ми говорят.Уж сме в една България пък всеки си говори по своя си начин,на своя си език Simple Smile.

Оф,тоя сайт снимка.бг много ме ядосва-от вчера се опитвам да отворя снимките в албума!Знаете ли някой подобен сайт,от който мога да кача снимки в подписа си?

# 98
Честит Рожден ден Арлинка!  bouquet
Желая ти безкрайон любящ те мъж,послушна малка Зоя и здраве и хубаво бебче след няколко месеца nbirthday
Диди,изпрати малко сняг и насам,защото тук е пекнало едно слънце,едно чудо.... ooooh!Относно провинцията обаче..., Naughty,много се нервя някой като се изкаже така,имайки предвид,че повечето в т.нар столица са именно от други места..Спирам вечно развиваната тема за столица и провинция,че да не стане караница Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 21 мар 2009, 13:17 от Tizija

# 99
Арлина, ЧРД! Желая ти много здраве, да си обичана и обичаща майка и съпруга. И не на последно място много, много щастие! Hug  bouquet

Лети, много си права. София в момента е най-голямото село. Сбирток отвсякъде, намръщени и недоволни хора колкото искаш там. И въпреки това, ми харесва, защото завързах невероятни контакти и приятелства! Heart Eyes

Винаги ми е било мечта да живея в Пловдив или Варна. Може пък някой слънчев ден да се случи.

Тук времето продължава да е повече от прекрасно. Днес ще се разходя с една позната, Ема и баща й ще се гледат. Ми така де и Асан е човек.

Хайде хубав и слънчев ден! Hug

# 100
Арлина, честит рожден ден! Бъдеи щастлива, засмяна и обичана! Весел празник!

До преди малко бяхме навън, ами в момента тук е истинска зима.

# 101
Честит Рожден Ден Арлина!

Ох Дю и ние искаме сняг идваме ви на гости Crossing Arms Hug
Нани баткото се успокои след ,като нашия тати ходи да говори с учителката ,защото аз се бях тръшнала за няколко дена едва ходих да го заведа до училище. Учителката отговорила,че е било за сплашване ,защото не си знаел репликите и баща му попитал не ги знае или не ги казва изразително и тя "ами не ги казва изразителни" и моя мъж и обяснил ,че с три липсващи зъба в устата е невъзможно да се говори изразително.Най-лошото ,че и децата бяха започнали да му се подиграват и той се беше затворил в себе си ,но за сега премина.Сестра ми също е учителка моята приятелка също и двете са на мнение ,че това е непедагогично. За съжаление ще трябва да търпим до 4-ти клас.
Пиги благодаря ти за порцията смях . Четох го и на моя съпруг та се посмяхме дружно .И аз като се замисля и на мен май любимата думичка е "такова"
 лек и усмихнат ден  Hug

# 102
  • Варна
Честит Рожден Ден Арлина! Пожелавам ти винаги да си здрава и усмихната, весел и изпълнен с много емоции ден!  newsm59
Чакам си почерпката! Wink

# 103
  • somewhere over the rainbow
Арлина, чрд!  bouquet  bouquet  bouquet

Вече е уикенд та да се включа и аз. То не, че като се включвам по-често, казвам нещо съществено Mr. Green

Като стана въпрос  за злояди деца - ми и Даяна е така. Все трябва да я ръчкаш с остен Grinning /справка: Български тълковен речник Laughing/ Много е кльощава, броят й се ребрата. Ми не ще бе, не ще Crossing Arms Та толкова ли не усеща кога е гладна Crossing Arms Дай и шоколад, един голям може да изяде за норматив, ако никой не я спре. Добре, че са бабите да я преследват с "коминчетата" Laughing и лъжиците, че инак ще я уморя аз. Хич нямам нярви да повтарям. Stop

Друго...здраве! Grinning Hug

# 104
  • София
Тиция-сори-и аз не обичам тая дума,незнам защо я написах.Имах предвид селата,ако това ме извинява Peace.
Иси-успех на момченцето ти в училище,дано сменят учителката.
Аз пък днес разбрах,че в градината,за която щяхме да уреждаме Влади има много лоши отзиви-че бият децата,че на нищо не ги учат и всякакви такива лошотии и сега се чудя какво да правя..
Пак да ви питам-освен снимка.бг знаете ли друг сайт,от който да си кача снимки в подписа?

Общи условия

Активация на акаунт