Юли 2006 - Тема 80

• 16 874
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте  Hug

Днес е големия ден, не мога да мисля за нищо друго освен за тържеството.  Crazy Не мога да се хвана в работа, не ми спори. На обяд си тръгвам, нямам вече търпение да видя моето слънце как казва стихчето, пее и танцува.  Heart Eyes Само да не вземе да се стресне нещо и да започне да се срамува. Че тя е една срамежливка...

Аз за вакснините съм малко по-крайна - предпочитам колкото може по-малко - не съм слагала до сега нито една допълнителна. Тиция, не може да бъдеш сигурна, че сте се разминали само с лека кашлица точно заради ваксината.

# 211
Дано Гери не се притесни и да се представи добре HugИ ние бяхме много отворени за новогодишното тържество,а пред камерата си глътна езика и не каза почти нищо ooooh!Това относно ваксината беше мнение на педито NaughtyИзходи от факта,че като по чудо кашлицата не слезе към гърдите,докато децата от нашата група развиха пневмония със същите признаци.

# 212
  • През девет земи в десета
Здравейте момичета!

Нанче Hug едва ли са чак толкова недоволни,но мисля,че някои хора са перманентно недоволни или пък си мислят,че по този начин всяват респект в околните.

Ронка,Акт хиб -1 прием,но вие сте сложили Пентаксим и Превенар- 1 прием от 2 до 5 годишна възраст.Аз също съм я купила,за Цвети и за племеника ми,чакам да се позатопли малко и да понамалеят вирусните инфекции,тогава ще я сложим Peace
За говора няма смисъл да се притесняваш,при условие,че сте в чужда страна и се налага да свиква и с друг език,добре се справя детето  Heart Eyes
И ние пак сме с една дълга кашлица,но си караме с билковото сиропче и инхалатора засега.
Обаче как няма,като един ден е пролет,на другия има сняг.

Дю,ваксините са нож с две остриета,но определено са по-малкото зло.Аз се опитвам да си намеря ваксината против варицела,само Гого я е карал,ще сложа и на двете ми моми ако успея да се снабдя с нея.

Ние нали сме си на село,нямаме проблеми с градината,намира се на 500м. от къщи и места колкото щеш,но още се чудя дали да записвам Цвети.Майка ми нещо мрънка,че вече не издържа,но ще видим.

Арлина за градината не искат стерилна урина,ако мислиш,че ще се справите с пишкане в чашка може на място в лабораторията да свършите тази работа.Иначе аз купувам стерилни бурканчета с капачка,слагам в гърнето,Цвети пишка и си го носим.Случвало се е обаче и на място да се наложи да даваме урина.

Изчезвам и аз да поработя Hug

# 213
Аз не съм против ваксините, но трябва да има някакво равновесие и контрол. В БГ имунизационния календар е под всякаква критика, до скоро май имаше и живи ваксини (дали ги премахнаха?). И всеки родител като луд трябва да мисли и прави схеми за имунизация на детето си.

# 214
Четох,четох за тази ваксина  и се навих да я сложим.Трябва да говоря и с педи какво мисли.Ето една от темите:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=365222.15

# 215
  • Варна
 Hug

Ние слагахме Пентаксим Peace

Много ме е страх мен от ваксините,и ако можеше хич нямаше и да слагам Rolling Eyes

Дю,да покажеш снимки после от тържеството Hug

Довечера по БТВ новините,ще дават какво чудо е пред градините във Варна Peace

Лек ден на всички,тук е ад.такъв вятър духа,че не можеш да си покажеш носът навън Shocked

# 216
Арлина,
препоръчвам ти я  PeaceМен ме нави приятелка,която е медицински представител и наистина не съжалявам.Да чукна на дърво,от октомври месец ни температура сме имали,нито друго по-сериозно,само лека кашлица.Най-евтина е в "Марешки"-121 лв. доколкото си спомням newsm78
Деска, в България не се внася тази ваксина SadКато се постопли ще ходя до Румъния да я бия на Алекс

Последна редакция: ср, 25 мар 2009, 14:04 от Tizija

# 217
Жоржи,а тук е вятър и сняг,така че при вас е по-малкото зло Peace

Дю,не слагат вече живата полиомиелитна ваксина,само инактивираната инжекционна форма Peace

Лети,най-интересното е,че е разрешена за употреба в България от МЗ,но просто я няма.

Превенара го взех за 146лв.от една аптека,имам приятели във фармацевтична фирма,но ми беше неудобно да ги занимавам,за нещо което го има навсякъде.

Последна редакция: ср, 25 мар 2009, 13:15 от Пиги®

# 218
  • Варна
ЧЕСТИТО БЛАГОВЕЩЕНИЕ! ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ДА НАУЧАТ БЛАГАТА ВЕСТ ПОНЕ ОЩЕ ВЕДНЪЖ! Wink

# 219
Имаме си обички  Flutter

Пиги ще пуснеш ли пак рецепта за страхотния ти козунак,или да я търся от миналата година по постовете,май беше пуснала newsm78,мисля да пробвам да направя тази година Whistling

# 220
Ели ще пусна и снимки даже Peace
Айде утре обаче Hug Аз между другото го правя по съкратената процедура с едно втасване,така че не е кой знае каква философия.
Анет аз  се отказвам да чуя благата вест още веднъж Laughing,виж за някое внуче може Mr. Green

# 221
Пиги рано ти е за внуче  Crossing Arms
 айде когато имаш време то има много до великден Peace

Някой може ли да ми даде идея как най лесно да си направя слайдшоу,със снимки,текст и музика,трябва ми за ТСО(един предмет който изучаваме) имам пауерпойнт но нищо не му разбирам,няма ли некоя по лесна програмка бре newsm78

# 222
Абе Деси, защо ли нямам спомен да съм слагала Превенар. Мисля, че само Пентаксим слагахме. Има ли нужда от нещо допълнително?
Не съм чела темата, която Арлина е пуснала, и нея ще погледна.

Ели, честити ви обички.

Деси, не съм се притеснила особено относно говора на Ема. Но много думи не ги казва правилно и взех да се втелясвам малко по малко. Примерно не може да каже-мед, дума която е толкова лесна! Днес в градината видя магарето Йори и него не казва правилно. Абе правилно казва само-мама, кака, тате, и още някоя дума. Rolling Eyes

# 223
Ронка,"Превенар"се слага след 2-та годинка,така че може би наистина се бъркаш с нещо друго Naughty
Жорка,как върви във вашата градина?
Деси,какви внуци бе жена ooooh!Рано ти още,а и съм чувала ,че ранното бабинство много състарява,така че не те даваме още Stop

# 224
Рони,Превенар може да се слага и преди 1 година,но тогава са два или три приема,вие със сигурност не сте слагали.От две до 5 години е само е прием.Няма нищо общо с противоменингитната ваксина в Пентаксим.

Общи условия

Активация на акаунт